02. Juli 2012 Presse-InformationDovnload 14.95 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte14.95 Kb.


02. Juli 2012


Presse-Information


Geachte mevrouw, geachte heer,
Steeds meer Nederlandse en Belgische bezoekers komen genieten van een weldoende vakantie in Bad Füssing (Beieren), een van Europa’s populairste kuuroorden. Hopelijk zal het bijgevoegde persbericht hieromtrent uw lezers weten te interesseren.
Met vriendelijke groeten,

Rudolf Weinberger
Directeur van de thermen


Tijd voor een ontspannende, gezonde vakantie
Het fascinerende water van de legendarische thermale bronnen in Bad Füssing


Bijzonder pluspunt van de thermen in Bad Füssing: luxueuze campings met vier- en vijfsterrencomfort
Bad Füssing – Als u op zoek bent naar een gezonde vakantie, te midden van de mooiste landschappen van Beieren, probeer dan eens Bad Füssing uit, dicht bij de Duits-Oostenrijkse grens. Dankzij het legendarische water van de natuurlijke warmwaterbronnen is dit aantrekkelijke stadje Europa’s belangrijkste kuuroord geworden. Een van de nieuwste attracties is het Saunahof, dat een unieke sauna-ervaring biedt met alle moderne faciliteiten, met als achtergrond prachtige 200 jaar oude boerderijen.
Bad Füssing biedt een reeks “Twin Packs voor Gezondheid en Vrije Tijd”, die een kuur in de thermen combineren met populaire activiteiten zoals fietstochten over 530 km vlakke fietspaden, wandelen, joggen of Nordic walking door de prachtige natuur. Zij die graag een balletje slaan, kunnen na een weldoende kuur ook op de mooie golfbanen terecht. Een meer ontspannende vakantie is amper denkbaar.
Bad Füssing trekt reizigers uit de hele wereld aan. In het dorp en de omgeving zijn meer dan 14.500 bedden te vinden, in accommodatie gaande van verfijnde viersterrenhotels en appartementen tot privékamers en luxueuze campings. Uiteraard vindt u er ook een ruime selectie aan uitstekende restaurants, pubs en cafés, die heerlijke maaltijden aanbieden voor alle smaken en beurzen.


Europa’s meest uitgebreide thermencomplex in Bad Füssing (Beieren) trekt ook steeds meer gasten uit Nederland aan. Het populairste kuuroord van het continent is vanuit Nederland vlot bereikbaar via de autosnelweg A3. 
Foto: Kur-& GästeService

Bad Füssing

De voornaamste attractie in Bad Füssing is echter nog altijd het heerlijke, zwavelrijke bronwater, dat uit de grond komt met een temperatuur van 56°C. Dit water voedt de baden, die samen met de moderne faciliteiten meer dan 12.000 m² innemen. Gasten, wetenschappers én artsen zijn ervan overtuigd dat dit water een unieke natuurlijke kuur biedt, in het bijzonder voor reumatoïde problemen en andere aandoeningen aan de rug en het motorische systeem. Een gezondheidskuur in Bad Füssing hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Een volledige week, inclusief toegang tot de thermen, is al beschikbaar voor 295 euro met het Get to Know Bad Füssing pakket.


Iets wat de gasten in Bad Füssing ook zeer op prijs weten te stellen zijn de campings, die tot de mooiste van Duitsland behoren en uitpakken met vier- of vijfsterrencomfort. De bijzonder goed uitgeruste vakantieparken hebben de laatste jaren de lat steeds hoger gelegd. Zowel Camping Max 1 als de site van Holmernhof hebben een ECOCAMPING-certificaat gekregen voor hun uitstekend milieubeheer.
Camping Holmernhof werd bovendien bekroond met een Europees EMAS II-keurmerk, de hoogste Europese onderscheiding voor voortreffelijk milieubeheer. Camping Holmernhof is een van de best uitgeruste campings in Duitsland, met zijn eigen Biergarten, zijn eigen broodbakoven, supermarkt en kinderzwembad. Een kruidentuin met plukverse keukenkruiden. Gratis toegang tot indoor en outdoor tennisbanen. Voor gezondheid en welzijn kunt u terecht in de wellness & beauty studio en het fitness- en fysiotherapiecentrum.


Luxecamping met uitstekende service gelegen tussen de legendarische thermen van Bad Füssing: de garantie voor een zeer bijzondere vakantie, die ook steeds meer wellnesstoeristen uit Nederland weet te bekoren. Het aantal gasten uit Nederland is het afgelopen jaar met bijna 40 procent gestegen.
Foto: Kur-& GästeService
Bad Füssing


Ook Camping Max 2 is met alle luxe en comfort uitgerust. Alle plaatsen beschikken over satelliettelevisie en een stroom-, water-, telefoon- en internetaansluiting. Er zijn drie sanitairblokken met hoogwaardige uitrusting, individuele wascabines, privé badkamers met alle comfort, sanitaire voorzieningen voor gehandicapten, een chemisch toilet voor mobilhomes, een uitgebreid evenementen- en animatieprogramma, en een boekingsdienst voor excursies.


En nog een pluspunt voor kampeerders: Bad Füssing is zeer gunstig gelegen in het hart van Europa, waar Beieren, Tsjechië en Oostenrijk samenkomen, en is zeer vlot bereikbaar via de autosnelweg A3 Nürnberg-Wenen.
Afbeeldingen in afdrukkwaliteit kunt u gratis downloaden op www.badfuessing.newswork.de.

Uw contactpersoon voor meer informatie: tourismus@badfuessing.de
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina