3 woorden verhaal 6Dovnload 25.17 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte25.17 Kb.
3 woorden verhaal 6
Ben jij ook zo vrolijk net als als Dastard en Yolly die graag een lolletje trappen maar toch liever wat anders doen dan appeltjes plukken in het boerenland wat hij leuk vind om tot ’s nachts want dan slaapt iedereen of zit iedereen hun te begluren met uienringetjes, vet zitten ze elkaar klaar te maken met behulp van een grote dildo en een ranzige man kwam langs en pakte DJ Yolly die schopte hem en pakte haar in haar hollie ‘heerlijk’ zei ze dat hij aan haar wilde zitten, ze pakte handboeien en likte hem aan zijn geliefde maar toen kwam zijn moeder en die wou dat ook wel likken dus deed moeders haar broek uit en werd door schoonzoon lief en schoondochter stout en gekke sjaakie ook want hij was meerdere malen aangeklaagd voor het kijken en betasten van een vieze bruine naamloze stinkende sok genaamd, Eskobar, die daarentegen lekker rook maar zijn sok lag in een la die erg stonk doordat er nog meer sokken in de la lagen opgeslagen, er hing een penetrante geur die nooit gewassen was en daardoor vergeleken kan worden met een kleine et doch overmaatse gigantische dikke ingepakt vieze, stinkende, gore geslachtsdelen die erg waak ongewassen in Yolly’s ondergoed zitten, gebakken in frituurvet.

Maar opeens bleek dat de frituurvet vol met vieze kleine gefrituurde bacteriën genaamd gizzy, en Dastard waren er ook niet bij, maar wilden wel bij de finale aanwezig zijn.

Desalniettemin kwam het dat de hulpeloze bacterie die niet echt een hulpeloze bacterie werd maar een hele schone tandenborstel die niet gebruikt werd om wc’s te schrobben maar om tegels te poetsen, ook was dit forum heel anders in elkaar gezakt als er loze topics aangemaakt worden, dat komt doordat iedereen zomaar geen inspiratie heeft en geen verstand van zinvol posten heft, behalve wij Dastard en Eskobar en Sven ook "The Mighty Forumpeople", maar ook zij zijn best gevaarlijk, met afwaskwast en een pimp sinaasappel maar vooral met veel laxeer middel en een geile teddybeer met paarse dildo’s eraan genaaid die voorzien zijn van een hele zachte opblaas -| Laura |- met een grote en één kleine draaibare zuignap die een enorme aantrekkingskracht hebben waardoor hij ook heerlijk kan zuigen aan de grote gratis meegeleverde opblaasbare fopspeen die een aardbeien smaak heeft maar ook met bananen smaak, multivitatminedranksmaak dus, Edoch leek het onnatuurlijk dat dit in verschillende soorten smaken verkrijgbaar is, hierdoor ontstaan er veen verschillende soorten mix-smaken zoals drop en de beroemde ‘aarbeiden-chocolade-mix’ uitgevonden door de ‘smaakman’ genaamd mark samen met z’n holmaatjes en andere rete liefhebbers die netzoals Eskobar een lekkere smaak mix ontdekt hebben.

Nu Eskobar is kontharen aan het harsen was wat hij elke keer met plezier deed, maar ook met een beetje hartpijn omdat hij nog zware medicijnen slikte en graag harsde.

Vroeger toen hij nog een klein piemeltje had of niet dan?

Jawel, dat had hij.

En toen kwam de aller liefste en kleine schattigste behaarde mongool aan zijn net geharste zwaar behaarde benen die bedekt waren met haren.

Belastingoverschotten zijn niet behaard die zijn fluffy.

En toen struikelde Yora over een Balkenende opblaaspop van minister Els Borst zonder linker tepel maar met fietspomp, wolkenkrabber, wekkerradio en niet te vergeten een dikke rode neus gejat van Bassie.

Gelukkig was die neus niet in de plee gevallen en zo werd alles zilver.

Het gevolg was dat ik alles moest poetsen en schoonmaken en dat kostte veel tijd want ik had betere dingen te doen dan schoon te maken enzo.

Daarom gaat de schoonmaker nu weer slapen en droomt hij van een schoon toilet en een geile vrouw uit de Libelle, waar altijd hele geile vrouwen borduurpatronen met geile mannen delen, en ook dingen zoals bijvoorbeeld bordurend vingeren en meer seksuele handelingen waarbij een naald viel.

Later die middag kwamen er nog 'margrieten' tevoorschijn uit de tepels van Dastard die keihard waren door de koude handen van de kerstman inclusief lange baard en korte broek, wat er erg sexy uitzag, zoals Lemonhead het omschreef bleek ’t hemzelf erg op te hitsen want hij viel wel op roodharige Lisette’s die goed waren met ballen en korte-broekjes zeker vanwege het feit dat Lemonslet gewoon kinky was.

Met z’n broek half open en Lisette op bed ging iemand ineens flink zitten rukken dat dus ook, niet zo heel zacht maar hard ging en daarom niet zacht ging en er werd flink geketsebetst en gewokkebokt en gelachen maar ook nog verkocht en vergeten want dat is logisch, ik denk voor de verandering dat het goed is om te denken, tenminste als je kan ballen dat is afhankelijk van handelingen zoals het vasthouden van een langwerpig voorwerp.

Iedere man heeft zo'n voorwerp genaamd: lange Jan wat alles kan.

Lisette was wakker geworden, ze stapte op en ging naar Jan de Boer, daar aangekomen wilde ze graag een heerlijke beurt krijgen van die ene hete geile man, zijn naam luidde nl. ook wel: de enige echte: Dastard de Moddereter, precies ik dus.

Hij is erg groot en sterk.

Over wie hebben we het nu?

Over mij natuurlijk.

“Wie anders?” zegt: het leven is een echte tranendal ?

Met deze woorden sluiten wij af.

Nee, we moeten nog even door nog een ronde tot we aan het einde zijn en opnieuw beginnen.

Niets wordt verwijderd behalve als het onzinnig is, als er gespammed wordt of wanneer er teveel bullshit wordt gepost in topics, zoals in hier en vooral daar waar het eigenlijk niet volgens Darwin toegankelijk is voor niet primaatachtige schepsels zoals onder andere de mandril en de pool husky welke overigens niet elke week blowde aan zijn vers gebakken brood van de ambachtelijke bakker die erg dichtbij om de hoek werkte om zijn vloercadetten van de muren te frituren.

Ook Lisette was niet vrolijk meer.

Want ze was een beetje sipjes want ze at wel genoeg maar niet meer dan een aantal chipjes.

Daardoor kwam het dat ze erg aan de slappe hap van haar moeder haar moeder is begonnen door ooit in het prullenbak van Lisette haar dagboek die heLemaal leeg was omdat zij nooit erin schreef.

Dat kwam door het niet willen dat iemand iets zou lezen enzo. dat hem/haar geen moer aan gaat.

Lisette is namelijk lief en bescheiden zelfs naakt is ze heel erg mooi en aantrekkelijk terwijl Eskobar dat niet kan uitstaan omdat hij dan overladen wordt met veel emotie en een gevoel van poepen en piesen.

Ook Lemonhead deelde dezelfde gevoelens als Eskobar die intens veel van Xixon hield en vice versa natuurlijk want ze zijn hele grote vriendjes en ook grote loosers met waterpistolen die erg hard water uit hun kontje spuiten net als Dastard dat nooit zou doen omdat hij dat niet netjes vindt in het bijzijn van Lisette’s moeder die Dastard niet kent en ook niet zal leren kennen, en dat komt omdat ze niet naar Amsterdam gaat komen om Dastard te kopen want hij is not for sale.

Tenzij je een rijke vrouw bent zoals hare koninklijke kroonprins Prins Bier, die altijd erg op zoek is naar die ene ware held, genaamd Dastard de almachtige en powerfull Moderator die altijd correct maar adequaat reageert maar ook streng is als ie het ergens niet mee eens is, ongeacht of iemand gelijk heeft of de kip zonder Xixon Dale's kop.

Wat een vreemd spektakel moet zijn.

Hiermee instemmende, wil iemand een andere draai gaan geven.

Dastard draaide Lemonhead een enorme loer omdat hij altijd van die walgelijke geluiden produceert, vandaag de dag zijn die geluiden ouderwets en klinken als tienduizend flink rottende giercontainers, die afgeladen weggevoerd werden over de voeten van een nader te komend onzindelijk iets, wat lijkt op wormvormig aanhangsel ook wel bekend als het appendix, of een hele grote linksboven uit de rechter hoek getrokken oversekste tepelbaviaan die in het oerwoud bronstig als Tarzan de koffie drinkt als Lisette ligt te slapen in een bedje van mos en gekleed in een berenvel die heel erg warm en comfortabel aanvoelen wanneer je in slaap gezongen word door Esko die fleurt met zijn engelengezang de sterren van de kat zijn kont zijn niet mals als ze ongebakken voorgeschoteld dienen te afgeschermd te worden.

Hetgeen noodzakelijk is wanneer je erg Lisette achtig voelt, en dat voelt niet Dastard achtig.

Hetgeen goed is want anders zou het een rare snuiter zijn omdat 1 plus 1 toch echt 2 is, en ik hierin meerdere malen niet de fout in ben gegaan toen het mij voorgedaan werd tijdens sexuele voorlichting in alles wat met advocado's niet goed gegaan was maar met bananen verholpen kon worden zodat iedereen goed voorgelicht de ruimte verliet waarin voorheen de lezingen plaatsvonden van de dolle mina's waarbij Eskobar altijd van de partij is als slaafje van mooie vrouwen die commanderen enzo sexueel bevredigd werd hij niet omdat veel langer nodig had om bevredigd te worden.

Lisette ging daar niet om heen, zij had geen zin om bevredigd te worden door hem wat wederzijds was.

Zo ontstaan er onwaarheden die niet juist waren en hierdoor de waarheden niet naar buiten komen wat goed kan zijn maar vaker slechter afloopt met slaande ruzie en overloos gezeur van Eskobar die altijd gelijk heeft in zijn neus, een mooie neus, die eens blauw maar nimmer geel of ever green is gestoten tegen een uitgelaten uitlaat.

Verdoofd van alle pijn, vervolgde Chocobar zijn gezeur over zijn ontstoken anus zijn sterretje is erg chocobruin dus is het moeilijk om het licht daar te verstoppen in een kartonnen doos, wat vroeger van hout was.

Maar nu van Noodle is, want het ging niet goed met Noodle omdat ze namelijk ietsiepietsie teveel van het goede wou wat slecht was.

Maar Noodle liet weten dat ze niet zomaar een vrouw is, ze is eigenlijk ook gewoon een man.

Dat vooral omdat Cas een kleine piemel heeft maar ook niet weet hoe die werkt wat lastig is als je hem wilt gebruiken bij zinloos urineren bijvoorbeeld en dat is beboetbaar met een zware boete waarbij celstraf niet uitgesloten is en waarbij lichamelijke lijfstraffen hoogtij vieren met een een zweem van stank en jeuk.

Als een vlo naar bed ging gaat de poes jeuken en vochtig worden, daarna gaat Dastard altijd eerst een kijkje nemen bij de buren.

Want daar zijn er oliebollen en en poffertjes en als allerlaatste een dikke grote vette vervelende aanstaande echtgenoot met naam: Eskobar de verschrikking die menig mensen deed verbazen over zijn afstotelijk gedrag en enorm grote neus!

Niets vermoedend liep dat lekkere wijf Sven's WC in en weer uit want het stonk er gigantisch omdat Sven een Bruine-Beer neergeschoten had en die uitgepoept had.

Het was onvoorstelbaar maar Meisjelief was niet zo lief tegen jongens want soms deed ze erg onaardig en was ze heel erg hitsig en beet ze hun grote plassertjes eraf en die smaakten heLemaal niet lekker, ze waren heLemaal zacht geworden en aangekoekt met geel vaginaal vocht, afkomstig uit de vagina van mijn broertje.

Wij allen zijn heel erg benieuwd hoe die ruikt want het lijkt alsof ze ruiken aan Meisjeliefs haar dat heel mooi is maar stinkt net als dat stinkende poesje op Dastard zijn snor wat grammaticaal niet onjuist is hoor maar klopt het ?

Ja zeker weten het klopt niet.

Denk het wel dat ik hitsig word van zwervers genaamd Meisjelief, want ze is onweerstaanbaar smerig en ook Faith is zo leuke vrouw die haar oksels niet in Meisjeliefs gezicht steekt, zodat ze hele goede vriendinnen wordt met mijn oksels, die dat ook heel fijn vinden om geknuffeld te worden door een meisje die daar zelf ook heel erg van hield, vooral oksels ruiken soms lekker als ze lang zijn gewassen, mijn oksels worden gewassen door 100 vrouwen tegelijk, onder andere door 1 met groen snot in haar neus, dus dat geeft extra viezigheid in bad waardoor het putje soms verstopt raakt ook met okselhaar als dat geschoren is door mijn 100 slavinnen, en mijn ene slaaf is die grote behaarde jongen van een leien dakje naar Rome leiden tot dat ie het dak afviel en zeer veel van zijn meisje hield omdat zij een Jongenlief was dat eigenlijk dus niet in orde te noemen is.

Voorheen bleek de status van kruipolie erg goed te analyseren door moleculaire deeltjes te laten ontbinden door middel van vaginale-sapjes die in maandverband opgevangen worden, elke maand een week lang lekken de meeste maandverbandjes door omdat ze niet goed geplaatst zijn.

Een voordeel is wel dat het ruikt en ook stinkt, naar parfum van edele bloempjes in een zonnige weide ergens in het iraakse bagdad.

Daar woont ook een man met een gouden hoed, genaamd Allah met de gouden hoed Hij is altijd vrolijk en vooral als zijn vrouw weer lekker zuigt onder de bank of op de trap staat te likken en te soppen met haar vinger op d'r neusvleugel en de andere vinger op haar grote teen dus masturbatie ging niet lukken op deze moeilijke manier.

Daarom ging Allah maar naar huis waar hij zich begon te tjerken met de bezemsteel van Marlous die zij weggegeven had aan deze Allah om te tjerken maar Marlous begreep hem niet zo want ze wist niet wat tjerken betekende, dus ging ze het 3woorden die paapaa Gianni haar geleerd had maar paapaa Gianni was altijd geil zoals meeste Gianni's en Marloussen zijn.

Marlous vond dat heel gewoon hoor.

Die paapaa Gianni verkoopt ijs in heerhugowaard bij ATM dat is een bedrijf waarbij Roland anodiseert! Hij lust wel iemand hoor rauw welteverstaan.

Hij vindt ijs ook lekker, vooral poepijs die zijn vader in zijn mond maakte, Marlous vond dat heel vies maar aan de gezichten van Lem vond ze lekker niks lekker dus met andere woorden het was goor en Marlous snotterde met haar zakdoek in haar navel want die zat naast haar tepel die bij haar linker bil zat.

Lemonhead heeft geen idee waar hij zijn pik heeft gelaten, lastig zo’n klein geval hoor het gaat niet goed met vrijen want hij wordt niet meer stijf tenzij hij er een kunstpik op schroeft, Marlous helpt daar niet bij want zij is geen filantropische instelling gewend, die Lem ook niet is.

De volgende dag ging roodkapje poepen en vond een koffiezetapparaat, met filter en niet te zwaar om te injecteren in haar halsslagader.

Ze was een junkie en gebruikte koffie om klaar te zijn met afwassen zoals Roland en Mark dat hebben gedaan in het opruimhok van legerdesheils, dat zeg ik.

“Gamma haha jaja”, zei Marlous toen tegen citroen hoofd vind jij dat ik geil ben??

En toen zei Marlous, nou dat denk ik niet want jij weet dat Lemonhead sexy denkt te zijn maar ook is in zijn dromen.

Ruby, Roland’s moeder is heel ranzig maar niet heus.

Damn, wat triest.

Maar dat was eigenlijk wel waar maar gelogen toch met een waarheid die niet boven water gaat komen, want het is niet eerlijk om zo ver dat gekke broertje te klessebessen, want inderdaad is dat flauw.

Die paapaa Gianni is Lemonheads’ vage alterego, maar MMelonhead heeft nog geen alterego en dat gaat schuld onder Boudewijn Borstenboom, ook Dastard heeft een mooie naam, vind zijn alterego, Edgar is niet zijn naam…maar beertje.

Bruin beertje was echt super lief net als de andere alterego’s van deze wonderlijke beer heeft de totem ook nog iets wat met liefde te maken heeft, dit komt hem zeer van pas zeker als hij Brother Bear kijkt dat is die ene grote rare Lisette, die graag tegen bomen praat wat erg interessant was voor Lisette maar de boom was groot en ik niet, want Dastard zat onder de modder na het modderworstelen was ik echt super ondermodderd samen met Lisette en Marlous we worstelden naakt en dat zag er verdomd fijn uit.

Lemonhead, Dastard en vele anderen keken er naar.

Lemonhead maakte foto’s en Dastard filmde dat MMelonhead fotografeerde!

Zo dat was moeilijk voor Lemonhead om te begrijpen dat hij opgewonden zou worden van dat moddergevecht, er kwam weer ‘ns een bobbel in de broek van Lemonhead, hij zag Lisette die zo bloot was en kinky aan het modderworstelen was, dat hij dacht van ‘wow ik wil ook wel ff keihard klaarkomen’, Lisette die dat ook wel wilde was heLemaal in de wolken toen ze Lemonhead zag klaarkomen en Lisette dacht, ik wil ook wel flink klaarkomen Lemonhead pakte haar bij haar middel vast en ging als een likkende hond keihard likken en Lisette ging lekker teruglikken dat was wel teveel voor Lemonhead want hij ging nogmaals klaarkomen, en met een luid geschreeuw spoot hij zijn zakkie leeg waarop ook Lisette haar mond vol klaarkomsel en geil had en dat zorgde ervoor dat Lisette moest hoesten en alles uitspuugde waardoor ze klaarkwam en alles liet vliegen over tafel en Lemonhead alles liet druipen in een bekertje waarna Lisette het opdrank, tenminste zo leek het van een bepaalde hoek gezien.

Want eigenlijk dronk ze het niet in 1 keer op maar in twee keer heLemaal opdronk.

Waardoor zij flink zwanger werd van het ene op het andere moment wat zij heLemaal niet geil vond.

Waar wel erg opgelet wordt namelijk dat je er heelhuids van af moest zien te komen, de volgende keer dat het weer gebeurd dan weet je niet meer waar je je augurken hebt en da’s lastig.Opeens was er Mark die rare jongen van het forum, die heel 6pack wel wilde omleggen in een hele erge mooie zee van vuur.

Gelukkig was daar Marlous natuurlijk weer met haar super goocheldoos,en toen toverde zij uit die super goocheldoos een kleine baarmoeder maar er zat iets aan vast, het leek op een grote wortel uit Marlous haar en hij zei ‘zonder caroteen zal het leven zuur en akelig zijn jouw lot ligt in de handen van Erik Julzenbosch, ook wel genaamd Horny E Hulzie en die doet het verhaal eindigen.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina