50 + Arrangementen AmelandDovnload 39.69 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte39.69 Kb.

Hotel-Pension Molenzicht V.O.F. – J.I. Brouwer & P.A.G. Brouwer

Noorderweg 3 – 9163 HR Nes Ameland – Tel.: 0519-542165 (b.g.g.: 06.51.04.28.00)

Bank: Rabobank, Nes Ameland – rek nr. 13.61.01.828 - KvK nr.: 01032358

Btw nr.: NL819912347B01 |IBAN:NL32RABO 0136101828 |BIC: RABONL2Urechte verbindingslijn met pijl 21 I: www.molenzichtameland.nl @ info@molenzichtameland.nl

Betreft: 50 + Arrangementen Ameland 24 Februari 2014

Geachte heer, mevrouw,

Hotel – Pension Molenzicht te Nes op Ameland opende haar deuren in 1967, en staat sindsdien bekend om haar huiselijke, gemoedelijke en informele sfeer.

Onze keuken wordt gekenmerkt door de aloude ‘Hollandse Pot’ dagmenu waar u kunt genieten van soep vooraf, gevolgd door verse gebakken - en /of gekookte aardappels met jus, een heerlijk stuk vlees en als dessert vla of ijs met slagroom maar in overleg kunt u ook voor een heerlijk vis – en/of  vegetarisch gerecht kiezen. Er zijn tal van mogelijkheden.

Ons gastvrij Hotel-Pension bevindt zich 5 minuten lopen vanaf hartje centrum Nes Ameland, waar zich gezellige winkels en knusse terrasjes bevinden. Achter ons Hotel-Pension staat het nieuwe Natuurmuseum Ameland en tevens de prachtige Korenmolen Phenix, wat zeker de moeite waard bezoeken is. In de nabije omgeving zult u tevens Bos, Zee,  één van de schoonste Stranden van Nederland aantreffen waar u optimaal het eiland gevoel kan beleven!

Al onze Basis + Kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Onze nieuwe gerenoveerde Standaard ++ Kamers beschikken tevens over een badkamer met douche en toilet / haardroger. Ook hangt er een LED TV met haarscherp digitaal beeld. Dit alles in een nieuw frisse uitstraling waarin u heerlijk tot rust kunt komen.

Ons authentiek en uitgebreid ontbijt wordt aan tafel geserveerd met vers gezette koffie - en/of thee, warme broodjes en diverse soorten brood.

In de ruime ontbijt/dinerzaal bevindt zich ook een gezellige bar, waar u een welverdiend drankje kunt nuttigen. Deze drankjes kunt u zelf inschenken op basis van goed vertrouwen, vervolgens even opschrijven en dit wordt bij vertrek afgerekend.

De knusse gezamenlijke zithoek met t.v. in de zaal biedt u de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen onder het genot van een drankje of kopje koffie en de krant.

50 + Arrangementen

De 50 + Arrangementen zijn inmiddels een begrip geworden op Ameland! Samen met andere horeca / accommodatie ondernemers willen wij dit graag een nieuw en fris leven in blazen. Door middel van deze Arrangementen hopen wij u een passend pakket te mogen aanbieden.

Wij hebben getracht u een bescheiden aanbod te doen met leuke excursies en deelname aan een gezellige avond met Amelander muzikanten. Door middel van de optionele keuzes kunt u uw pakket nog uitbreiden, en wij zorgen ervoor dat dit geregeld is bij aankomst op uw verblijfadres. Wij hopen dat mede door ons, u een geweldige vakantie zult beleven op Ameland!

Over Ameland

Ameland is een prachtig Waddeneiland. Verwen uw zintuigen met zuivere zeelucht, weidse gezichten, weldadige ontspanning en culinair genoegen. Een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze en biedt u veel verschillende landschappen.

Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Bezichtig de vier gezellige dorpjes, elk dorp met zijn eigen dorpskarakter en knusse winkeltjes. Bezoek de musea en duik in de interessante geschiedenis van Ameland. Door deel te nemen aan boottochten, excursies, of door te fietsen en wandelen ontdekt u het hele eiland!

Ameland ontspant, verkwikt, en geeft nieuwe energie.

Ameland kent veel verschillende natuurgebieden die allemaal op hun eigen wijze zijn ontstaan. Een zo’n natuurgebied is de Langeduinen, een uitgestrekt, moerassig duingebied tussen Hollum en Ballum. Het gebied heeft een oppervlakte van 294 hectare.
Een ander natuurgebied op Ameland is Roosduinen. Dit bijna 83 hectare groot gebied bij Ballum bestaat uit lage duinen, een langgerekte plas langs de Ballumer stuifdijk en een vijver die zich in het noordelijk deel bevindt. Haar naam heeft ze te danken aan de met duinroosjes, dichtbegroeide duinen.
Natuurlijk mogen het Oerd en de Hon niet ontbreken in het rijtje van belangrijke en bijzondere natuurgebieden van Ameland. Het Oerd ligt op de oostpunt van Ameland en bestaat uit een oud, begroeid duingebied met enkele hoge duinen en vochtige duinvalleien.
Ten oosten hiervan ligt de Hon, een uitgestrekte strandvlakte met jonge duinen en een kwelder die onder natuurlijke omstandigheden wordt gevormd. De Hon is ontstaan toen de zee aan de westkant van het eiland grote hoeveelheden zand wegsloeg, en aan de oostkant weer achterliet.
Samen vormen de Hon en het Oerd een gebied van internationale betekenis. Duizenden vogels komen hier rusten tijdens de vloed. Daarnaast zijn alle soorten wadvogels hier terug te vinden. Van de scholekster tot de tureluur en van de kluut tot de noordse stern. Ameland is naast Terschelling het enige Nederlandse waddeneiland waar reeën leven.

Kortom, voor een fijne vakantie is er genoeg te beleven op Ameland. U krijgt bij uw aanvraag tevens een informatiemap over de verschillende evenementen en activiteiten op AmelandWat treft u aan in de bijlage?

1.) Uw eigen gegevens

2). Welke data heeft uw voorkeur? En wilt u een 5 of 8 daagse vakantie?

3.) Het aantal personen waarmee u wilt komen

4.) Welk 50 + Arrangement Pakket Molenzicht? (o.b.v. beschikbaarheid)

5.) Wat is er bij het 50 + Arrangement inbegrepen?

6.) Optionele keuzes

6.1) Robbentocht

6.2) Nostalgisch Museum

6.3) Fiets huren (elektrisch / 8 versnellingen)

Graag uiterlijk voor 21 Maart 2014 de bijlage retourneren naar:

Hotel-Pension Molenzicht – 50 + Arrangementen

Noorderweg 3

9163 HR Nes Ameland

Of via de mail : info@molenzichtameland.nl of telefoon : 06.51.04.28.00 ( vol = vol )

Nadat uw aanvraag is ontvangen, krijgt van ons schriftelijk of per email een bevestiging toegezonden met daarin aanvullende informatie over uw gekozen pakket e.d.

Wij hopen u gauw te mogen begroeten op Ameland bij Hotel-Pension Molenzicht

Wij zorgen ervoor dat u een zorgeloze en prachtige vakantie op Ameland zult beleven

Bijlage


  1. Urechthoek 23w gegevens :

Vrechthoek 24oorletter (s)

Trechthoek 25ussenvoegsel (s)

Arechthoek 26chternaam

Straatnaam en huisnummer

Prechthoek 27ostcode en plaats

Trechthoek 28elefoonnummer

Erechthoek 29mailadres


  1. Grechthoek 30rechthoek 31ewenste vakantie data :

5 dagen : 2 Juni – 6 Juni 16 Juni – 20 Juni

rechthoek 32rechthoek 33rechte verbindingslijn 2

8 dagen : 11 Juni – 18 Juni 25 Juni – 2 Juli

* Graag uw keuze duidelijk aanvinken

rechthoek 40  1. Aantal Personen :  1. 5rechthoek 350 + Arrangement Pakket Molenzicht :

5 dagen halfpension á € 234.- p.p.

(rechthoek 37 tweepersoons Basis + kamer met douche & toilet )

5 dagen halfpension á € 256.- p.p.

( tweepersoons Standaard ++ kamer met douche en toilet + TV )8 dagen halfpension á € 379.50. p.p.

(

tweepersoons Basis + kamer met douche en toilet )8 dagen halfpension á € 418.- p.p.

( tweepersoons Standaard ++ kamer met douche en toilet + TV )* Graag uw keuze duidelijk aanvinken. Mocht uw keuze qua kamertype o.b.v. beschikbaarheid niet meer mogelijk zijn, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Wij vragen geen aanbetaling, u kunt bij vertrek of aankomst betalen.

Wat zit er in uw 50 + Arrangement Pakket Molenzicht?

Hotel:

- Overnachting met uitgebreid aan tafel geserveerd ontbijt;

- 3 –gangen Diner ( Hollandse Pot )Excursies:

Met Piet naar het Oerd

De start van deze 2,5 uur durende boeiende excursie is op het strand bij Nes en Buren. We rijden richting de oostkant van het eiland, waar we eerst een stop maken bij het Oerd. Onder begeleiding van de chauffeur wandelt u een stukje de duinen in. Met uitzicht over de kwelders krijgt u een uniek inkijkje in het gebied en het wel en wee van het eiland.

Daarna vervolgt u uw weg naar het puntje van de Hôn, om daar 20 minuten te genieten van het weidse uitzicht en op zoek te gaan naar die ene grote oester- of andere schelp.  Zo nu en dan steekt een zeehond zijn kop boven het water uit. Als we van al dit moois hebben genoten gaan we op de terugweg naar uw opstapplaats . Maar als u zin hebt in een wandeling terug dan is dit uiteraard ook mogelijk

Rondrit over het eiland met de vrolijkste buschauffeur van Ameland

Deze unieke rondrit over Ameland brengt u langs diverse unieke plaatsen die ons eiland kent. Dit alles zal op een enthousiaste manier verteld worden door de Amelander buschauffeur Rudolf. Al zittend kunt u genieten van al het moois dat Ameland te bieden heeft. Deze rondrit zal ongeveer 3 uren duren en halverwege de tocht zal er een pauze ingelast worden voor koffie –en /of thee.Muzikale Amelander Avond

Tijdens uw verblijf op Ameland zal er tevens een gezellige Muzikale Amelander Avond georganiseerd worden. Deze avond met muziek en zang van Amelander bodem staat garant voor een onvergetelijke en gezellige avond tijdens uw verblijf op Ameland. In de pauze van deze avond zal er ook een loterij plaatsvinden waarmee u ook nog leuke prijzen kan winnen! Meer informatie hierover volgt.*Bij de te weinig animo zal er uiteraard een andere gezellige avond georganiseerd worden

Bagage service van de boot naar de accommodatie

Zodra u met de veerboot in Nes bij de pier arriveert zullen wij klaar staan om u en uw bagage naar de gewenste accommodatie brengen. Graag vernemen wij dan hoe laat u de boot vanaf Holwerd neemt.Informatie map voor de bezienswaardigheden over Ameland

Gratis busboekj

5) Optionele keuzes ( extra bij te boeken )

6.1. Robbentocht

Mocht u hier voor kiezen dan heeft u de mogelijkheid om met ms “Zeehond” de zeehonden te gaan bekijken. Vlak voordat het laagwater is in de Waddenzee (cultureel erfgoed), vertrekt u met de rondvaartboot vanaf de kop van de veerdam in Nes. Voor de kust van Hollum, op een drooggevallen zandplaat liggen de zeehondjes te zonnen. Op een ontspannen wijze kunt u dit alles in ogenschouw nemen. Tijdens deze enerverende2 tocht zal de kapitein u vertellen over de wetenswaardigheden van de zeehonden en het Waddengebied. Tegen inlevering van uw toegangsbewijs ontvangt u aan boord een gratis kopje koffie of thee. Wij zorgen voor vervoer van de accommodatie naar de robbenboot en andersom.D

e kosten bedragen € 14.- p.p. (inclusief kopje koffie of thee)

J

a, dit wil ik graag extra bij boekenNee, dank u.

* Graag uw keuze duidelijk aanvinken

6.2 Nostalgisch Museum

Dit prachtige Nostalgische museum is gerealiseerd door Dhr. Tjeerd Nobel.. Hij is begonnen als fietsverhuurder en sinds kort ook museumeigenaar. De door de jaren heen vergaarde hij oude auto’s, fietsen en andere oude spullen en heeft deze ondergebracht in een schitterend particulier te bezoeken museum.Je waant je jaren terug in de tijd als je wandelt door een apotheek, naaiatelier, kroeg, kapper, fietsenherstelwerkplaats, benzinestation en nog veel meer. De eveneens tentoongestelde oude auto’s worden op gezette tijden gebruikt voor trouwerijen of zo maar een toertocht. Dit museum is meer dan het bezoeken waard.De kosten voor een bezoek aan dit unieke museum bedraagt slechts € 5.-

p.p.

J

a, dit wil ik graag extra bij boekenNee, dank u.

* Graag uw keuze duidelijk aanvinken

6.3. Fiets huren:

Ameland is uitermate geschikt voor het maken van mooie fietstochten. Daarom bieden wij onze gasten van Hotel - Pension Molenzicht de mogelijkheid om tevens een fiets bij ons te huren. De kosten voor de fietsen zijn als volgt:Standaard fiets met 8 versnellingen (heren of dames)5

Dagen Standaard fiets met 8 versnellingen : € 23.75.-8 Dagen Standaard fiets met 8 versnellingen : € 29.75.-

Aantal Fietsen
Herenfiets
Damesfiets
* Graag uw keuze duidelijk aanvinken / invullen

Elektrische fiets 8 versnellingen met trapondersteuning5

Dagen Standaard fiets met 8 versnellingen : € 50.-8 Dagen Standaard fiets met 8 versnellingen : € 59.50.-

Aantal Fietsen
Herenfiets
Damesfiets
* Graag uw keuze duidelijk aanvinken / invullen

Wij danken u voor uw aanvraag en zien deze graag voor 21 Maart retourHotel-Pension Molenzicht – 50 + Arrangementen

Noorderweg 3

9163 HR Nes Ameland

info@molenzichtameland.nl of telefoon : 06.51.04.28.00

Rrechthoek 3uimte voor op /- of aanmerkingen en vragen:De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina