Aan: alle leden van tennisclub ’t Goy Van: Bestuur tennisclub ’t GoyDovnload 7.97 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte7.97 Kb.
Aan:        alle leden van tennisclub ’t Goy

Van:        Bestuur tennisclub ’t Goy

        Beusichemseweg 53

        3997 MH ‘t Goy

___________________________________________________________________________

Betreft:         bardienstregeling seizoen 2014/2015

Datum:         22 december 2013

___________________________________________________________________________

Beste tennisleden,
Het is gebruikelijk dat ieder lid eenmaal in het jaar een bardienst draait in de kantine van de tennisclub. De indeling van deze diensten wordt toegevoegd aan of opgenomen in het clubblad dat voor de start van het zomerseizoen wordt uitgegeven. Wanneer de genoemde datum niet uitkomt is het de bedoeling dat je zelf voor een vervanger zorgt.

Voor leden die onverhoopt niet in de gelegenheid kunnen of willen zijn om de bardienst te draaien, bieden we de mogelijkheid om deze voorafgaande de start van het zomerseizoen af te kopen tegen een bedrag van 50 euro. Van de leden die hier geen gehoor aan geven, wordt verondersteld dat zij (hopelijk graag) een bardienst voor de tennisclub willen draaien of voor vervanging zorgen.


Indien een lid daarna alsnog tijdens zijn of haar bardienst afwezig is, wordt 100 euro in rekening gebracht bij het betreffende lid, omdat de organisatie dan een enorm probleem heeft om de bardienst te laten invullen.

We hopen dat iedereen ook dit jaar zijn of haar sportieve plicht oppakt en dat we het komende seizoen een continue en zorgeloze bezetting van de bardienst hebben.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van TC ’t Goy

Ik maak van de mogelijkheid gebruik om mijn bardienst voor het seizoen 2014/2015 af te kopen middels het betalen van een afkoopsom. Hiertoe ben ik akkoord met het ontvangen van een factuur met een bedrag van 50 euro.  

Naam …………...…………………….…………………        Datum………………………………………..……                                

                        

Plaats….……………………………………....…………                       Handtekening……………………………………

Dit formulier dient uiterlijk maandag 28 januari 2014 opgestuurd te worden naar:Per mail: bestuur@tennisclubtgoy.nl 
Per post: Tennisclub ‘t Goy, Beusichemseweg 53, 3997 MH, ’t Goy.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina