Aanwezig: Cécil,Marc,Nicole JozefDovnload 5.21 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte5.21 Kb.
Vergadering werkgroep zending bij Marc en Nicole op 29 september
Aanwezig: Cécil,Marc,Nicole Jozef


 1. Jozef leest Jesaja 58 vers 1 tot en met 12. Dit hoofdstuk spreekt duidelijk over armoede en onrecht. Nochtans,de gehele bijbel door lezen we dat God opkomt voor een rechtvaardige wereld,tegen armoede en voor recht.

Het is goed dat we bezinnen hoe ne naar God’s wil omgaan met onrecht.

 1. Jozef opent vergade’ring met gebed.

 2. Cécil heeft het uitgewerkte strategisch plan op schema voorgesteld. Het bevat de doelstellingen 2015-2017 en ook de doelstelling voor 2015. Ieder familie van de Gemeente krijgt het plan ter inzage. Volgende gemeentevergadering wordt dan gevraagd of de Gemeente het plan goed keurt.

 3. Eén van de doelen is als Gemeente een Fair Trade label te halen. We geloven dat de Gemeente daarvoor in aanmerking komt. Nicole zal regelmatig een Fair Trade product promoten.

 4. De werkgroep stelt als jaarspaarproject voor een project van Noël en Manja,namelijk medische hulp aan meisjes van Pan Bila. Noël en Manja hebben een medische tussenkomst van ongeveer 1000 euro per jaar,dit bedrag is niet voorzien in hun budget.André stopt als medewerker van het spaarproject,hartelijke dank voor de vele inspanningen die onze broeder André gedaan heeft. Jozef doet bij broeders en zusters en oproep voor een nieuwe medewerker.

 5. De werkgroep hoopt in 2015 tenminste twee zendelingfamilie’s uit te nodigen. We hopen voor de eerste keer dokter Peter Van Dingenen uit te nodigen. Jozef neemt contact op met het Tear Fund secretariaat.

 6. Jozef promoot Tear Fund song in de Gemeente.

 7. We zijn de Gemeente dankbaar voor hun jaarlijkse inzet bij de kadobeurs. We willen ook een Tear Craft boodschap geven in de Perzische gemeente.

 8. De werkgroep “zending” is pas dit jaar goed gestart. We kunnen ons nog niet uitspreken over zwakke of sterke punten.

 9. Wanneer een zendeling in de Gemeente spreekt,stellen we voor dat de Gemeente 150 euro verplaatsingskosten overschrijft. Zo vermijden we eventuele belastingen. Andere onkosten voorziet de werkgroep niet.

 10. Volgende vergadering wordt nog bepaald.

Verslaggever,

JozefDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina