Aanwezig: George Voorspoels (5TW), Edward Vande Wouwer (5TW), Lina Jouhri (5offa), Ketura Laurens (5offc), Houda Ayari (5offc), Walid El Yahyaoui (5offc), Souad El-Harrouti (5offc), Mohamed GassDovnload 8.48 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte8.48 Kb.Aanwezig: George Voorspoels (5TW), Edward Vande Wouwer (5TW), Lina Jouhri (5OFFa),

Ketura Laurens (5OFFc), Houda Ayari (5OFFc), Walid El Yahyaoui (5OFFc),

Souad El-Harrouti (5OFFc), Mohamed Gass (4ORb), Maral Javanmardi (1TW)

Mevrouw Gulikers H. en Mevrouw Kaethoven L. (begeleiders), Jef (medewerker stad

Antwerpen – coördinator buurtproject)
Nieuwkomers: Rachid Zahnoun (5OFFc), Hicham Kasmi (5OFFc)

Nihat Salimov (3ORa) verliet de school.

Adrian Borkowski (7RD) verlaat de leerlingenraad.
Agenda:
Mededelingen:

  • Mohamed Gass en Ketura Laurens nemen op woensdag 26 november 2014 deel aan het congres Uitvalpreventie “Jongeren centraal, een gemeenschappelijke taal” in den Bell. Mevrouw Kaethoven brengt hen in contact met Mevrouw Degreef die hen alle verdere informatie zal bezorgen.

  • Mohamed Gass wordt de nieuwe voorzitter van de leerlingenraad omdat alleen hij zijn kandidatuur indiende via het E-mailadres van de leerlingenraad. Edward Vande Wouwer wordt aangeduid als ondervoorzitter.

  • Mevrouw Gulikers kreeg het akkoord van de directie om voor het afvalproject “Music against Garbage” een doorschijnende vuilbak te plaatsen voor het zwerfvuil. De vuilbak wordt nog voor de kerstvakantie geplaatst zodat de actie na de vakantie kan starten.

  • Een kerstmarkt op 18 december, voor de buurtbewoners op de pleintjes in de buurt van de school, vond de directie niet haalbaar omdat de examens in TSO een vlotte organisatie verhinderen.


Buurtproject:

  • Jef licht de campagne “We want you” toe:

  • Stella Maris neemt het voortouw. Op onze school mogen de affiches al voor de kerstvakantie “verschijnen”

  • In januari verschijnen de affiches ook in de buurt.

  • Na een overkoepelende leerlingenraad met onze school, St. Elisabeth en het Groenendaalcollege in de week van 26/01/15 worden de affiches ook in de andere scholen opgehangen. Op deze ontmoeting zullen vertegenwoordigers van de stad Antwerpen, de directies en 3 leerlingen uit de leerlingenraad van elke school uitgenodigd worden. Deze ontmoeting wordt georganiseerd door de stad Antwerpen.

  • Deze campagne moet alle leerlingen en de buurtbewoners nieuwsgierig maken en mondt uit in een buurtfeest dat zal plaatsvinden in de week van 09/02/15. Het is de bedoeling dat dit buurtfeest start in de namiddag en dat alle leerlingen lesvrij gemaakt worden voor deze ontmoeting met de buurtbewoners.


Voorstel:

De leerlingen stellen voor om, net zoals vorig jaar, tijdens het OC op school een mini-kerstmarkt te organiseren voor een goed doel. Ze willen vooraf ook warme chocolademelk met een koekje of cakeje verkopen op school.Mevrouw Gulikers vraagt toelating aan de directie.
VOLGENDE VERGADERING op maandag 01 december 2014 om 15.30u in lokaal E103.

Stella Maris – Stella Marisstraat 2, 2170 Merksem

http://stmleerlingenraad.googlepages.com stmleerlingenraad@hotmail.com
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina