Aanwezig: Tom Goubert, Inge, Hildegarde, Kristien, Nadia, Anja, Anna, Marnix, Florence, Tom De RidderDovnload 6.78 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte6.78 Kb.
Verslag ouderraad 14 juni 20 uur
Aanwezig: Tom Goubert, Inge, Hildegarde, Kristien, Nadia, Anja, Anna, Marnix, Florence, Tom De Ridder
Verontschuldigd: Françoise


  1. Barbecue

Er zijn tot nu toe 62 inschrijvingen. Er worden een 150-tal inschrijvingen verwacht. De werkgroep feest heeft alle praktische regelingen getroffen en de taken zijn verdeeld. We duimen voor goed weer.
  1. Paraplu over zandbak

Hildegarde vraagt of er een overkapping kan worden geplaatst over de zandbak van de kleuters (zonbescherming). Tom Goubert kijkt na wat er technisch mogelijk is en geeft de technische coördinaten voor het eind van het schooljaar door aan Veerle (secretariaat). Op basis daarvan wordt een bestelbon opgesteld voor stad Aalst en we hopen dat de overkapping geplaatst wordt tijdens de zomervakantie.
  1. Planning volgend schooljaar

Ouderraad:
Activiteiten schooljaar 2007-2008:
    • 3 september : receptie en ouderbrochure uitdelen vanaf 15 uur 15 tot 17 uur 30

Florence actualiseert de ouderbrochure tegen 30 augustus (nieuwe data en werkgroep klus toevoegen). Nadia en Kristien zorgen voor fruitsap, schuimwijn en chips. Helpende handen voor de receptie zijn nog steeds welkom.
    • 13 september : info-avond en oudercafé (voor en na de info-avond is het oudercafé open)

    • 1 december: spagetti-avond

Andere voorstellen:
4. Varia
Op een terras op de markt nemen we afscheid van Marnix, de webmaster van de ouderraad. We bedanken Marnix voor zijn inzet (website, de digitale nota), vragen dat hij nog eens binnenspringt en wensen hem veel geluk.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina