Abb spaaractie contactpunten voor hafonorm en hafoplus installatiekasten: winnen met techniekDovnload 6.45 Kb.
Datum24.08.2016
Grootte6.45 Kb.
ABB spaaractie contactpunten voor hafonorm en hafoplus installatiekasten: winnen met techniek
Onder het motto ‘Winnen met techniek’ krijgt de spaaractie ABB Contactpunten, waarmee installateurs middels punten kunnen sparen voor een grote variëteit aan geschenken, ook dit jaar weer een vervolg. De actie is gestart op 1 februari jl. en loopt door tot 31 december 2010.
De actie is opgebouwd rondom acht verschillende actiepakketten met innovatieve installatietechniek. Naast aantrekkelijke cadeaus, profiteert de installateur zo ook van een snelle en efficiënte manier van werken en een hoge kwaliteit.
Bij bestelling van één van de acht kant-en-klare actiepakketten spaart de installateur 50 - 100 spaarpunten per pakket. De pakketten omvatten twee, drie of vier Hafonorm installatiekasten, met Flexomaat steekbare installatieautomaten of een componentenpakket met aardlek-, draai- en tuimelschakelaar, fornuisknop en samenbouwset voor kookgroepen dan wel één Alpha AI 54 installatiekast met buisinvoerstuk, installatieautomaten, aardlekschakelaars, afdekkappen, kamrail en hoofdschakelaar.
Het modulaire Hafonorm kastenprogramma leent zich niet alleen voor nieuwbouw- maar ook voor renovatie- en uitbreidingsprojecten. Met het Busboard®-systeem kunnen Hafonorm basiskasten snel en eenvoudig worden samengesteld tot maatwerk-installatiekasten. De componenten, die nodig zijn om een installatiekast volledig volgens de woonwensen van de eindgebruiker samen te stellen, kunnen eenvoudig op het Busboard® worden geklikt. De steekcontacten maken vervolgens automatisch contact, waardoor aan de voedende zijde geen bedrading hoeft te worden aangesloten. Dankzij de schroefloze contacten kunnen ook aan de afgaande zijde de aansluitingen zeer eenvoudig worden gerealiseerd. Uitbreidingen in een later stadium, zoals meer groepen, zijn door de modulaire opbouw van de kasten snel en eenvoudig te realiseren.
Met de punten die de installateur krijgt bij aankoop van één van de actiepakketten, kan ook dit jaar weer worden gespaard voor cadeaus in verschillende categorieën: gereedschap, sport, multimedia, vrije tijd & reizen, huishoudelijke artikelen, verzorging & uiterlijk of auto & fiets.
../2

- 2 -

Installateurs die deel willen nemen aan de spaaractie, kunnen zich aanmelden via de website www.abbcontactpunten.nl. Hier kunnen zij ook hun spaarsaldo volgen en spaarpunten omwisselen tegen één van de aantrekkelijke cadeaus.
Voor meer informatie:

ABB bv


www.abbcontactpunten.nl

Ede, 2 maart 2010De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina