Acupunctuur zonder naalden!Dovnload 11.33 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte11.33 Kb.
Acupunctuur zonder naalden!
U voelt zich niet in orde, bent emotioneel snel uit balans of erg moe en komt er niet verder mee. Er over praten helpt niet echt of lukt niet.

Dan kan Kinesiologie een oplossing bieden. Met Kinesiologie worden de energie blokkades die uw herstel in de weg staan eenvoudig weggenomen.

Gevolg: herstel van binnen uit.

U houdt uw kleding gewoon aan tijdens een behandeling.


Energie
Klachten gaan altijd samen met vervelende gevoelens, pijn en emoties, die u op uw eigen, unieke manier ervaart. Bijvoorbeeld: bepaalde herinneringen die maar in het hoofd blijven rondspoken, het ‘malen’. Verder gevoelens van uitzichtloosheid, pijn, maar bijvoorbeeld ook het gevoel van een steen op de maag, een brok in de keel, de last op de schouders, lood in de schoenen enzovoort. Het zijn gevoelens die om de aandacht blijven vragen, en bovendien ze kosten u enorm veel energie……
Signalen
Deze gevoelens zijn niets ander dan signalen. Het zijn informatiebronnen die u iets te zeggen hebben. Met Kinesiologie sporen we de oorzaak op en nemen die weg. En dat leidt tot duurzaam herstel.
Kinesiologie
Als behandelaar maak ik gebruik van de spiertest uit de Kinesiologie. Met deze eenvoudige biofeedback methode zonder apparaten, waarvoor ik uw uitgestrekte arm gebruik, kunnen we de oorzaken van klachten opsporen en wegnemen. Deze spiertest is een lichaamsgerichte methode, snel, eenvoudig en doeltreffend en ook erg geschikt voor kleine kinderen en baby’s. Het lichaam zelf krijgt met deze benadering de gelegenheid aan te geven wat u uit balans brengt en wat daar aan te doen valt. Het wordt zo actief als bron van kennis en informatie bij het herstelproces betrokken! Mijn rol als behandelaar is niet meer of minder dan een doorgeefluik van informatie.

Want een ander kan u niet beter maken, dat kunt u alleen zélf!


De verbeelding

Tijdens de behandeling vraag ik u de aandacht voorzichtig en stapsgewijs op de pijnlijke plek, ervaring of herinnering te richten. Gelijktijdig wordt uw energiebalans hersteld middels drukpunten. Zo wordt uw innerlijke balans zonder veel praten, eenvoudig en blijvend hersteld. De hierdoor vrijgekomen energie brengt de natuurlijke beweging in de richting van herstel weer op gang: u wordt weer gezond van binnenuit! Afsluitend gebruik ik vaak de Therapeutic Touch methode: een ontspannings oefening.
Er is meer en sneller verbetering mogelijk dan u meestal denkt!

Dit zijn een aantal voorbeelden van klachten die effectief behandeld kunnen worden:

Onbegrepen emoties of moeheid, gevoelens van onvrede, burnout, chronische vermoeidheid, stress, pijn in bijvoorbeeld rug of buik, depressie, verdriet, hoofdpijn, migraine, gevoel van uitzichtloosheid, angsten en fobieën, onvoldoende functioneren, vastgelopen situaties, conflicten, eetstoornissen, onrust, verlies, rouw, relatieproblemen enz.

Vooral de "u moet hier maar mee leren leven" klachten, of problemen als gevolg van grote spanningen in verleden of heden zijn op deze manier goed te behandelen.


Nazorg
Ook bij de nazorg en verwerking van ingrijpende ziekten (o.a. kanker) en andere traumatische gebeurtenissen is deze benadering van grote waarde.

Samenvatting
Samen met u "luister" ik door middel van de test naar uw lichaam en laat uw lichaam als het ware vertellen wat u nodig heeft om te kunnen herstellen.
Wat krijgt u?

Meer gezondheid, energie en plezier in uw leven.


Iets over mijzelf

30 jaar geleden kreeg ik zelf klachten en kwam in aanraking met de Kinesiologie. Dat heeft mij zo goed geholpen, dat ik erdoor werd gegrepen en mij er steeds verder in heb verdiept. Nog steeds ben ik onder de indruk van de vele mogelijkheden en de brede toepasbaarheid ervan. Naast deze manier om met mensen te werken, ben ik ook 35 jaar werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg.Mijn missie en doel is om deze aanvullende manieren van werken te helpen integreren in onze samenleving.

Verder organiseer ik ook bezinnings en bezielings weken in binnen en buitenland.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina