Afvoeringen In 2015 kunnen de afvoeringen uiterlijk verwerkt worden tot en met de post van 01 december 2015Dovnload 7.53 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte7.53 Kb.
Afvoeringen
In 2015 kunnen de afvoeringen uiterlijk verwerkt worden tot en met de post van 01 december 2015. Indien u van uw verenigingsleden weet dat zij hun lidmaatschap hebben opgezegd, kunt u reeds nu hiervan opgave doen aan het bondsbureau. Voor gekoppelde verenigingen geldt de uiterlijke datum van verwerking 30 november 2015 in het verenigingspakket.

Oproep aan alle Ledenadministrateurs!!
Het bijhouden van de ledenadministratie is een enorme klus waar veel administrateurs de nodige uurtjes zoet mee zijn. Bovenal is het een heel belangrijke klus; voor een goed inzicht in het ledenverloop/-groei van je vereniging eigenlijk onmisbaar. Daarnaast is het voor deelname aan wedstrijden enorm belangrijk dat alle leden juist geregistreerd staan. Dat geldt voor uw administratie, maar ook voor die van de Atletiekunie.

Ook afgelopen seizoen zijn helaas weer een aantal gevallen geweest waarbij atleten voor een onjuiste vereniging zijn uitkomen, niet goed waren overgeschreven, etc. waardoor men werd uitgesloten van deelname aan NK’s en/of competitie.


Om deze situaties in de toekomst te voorkomen hebben we uw hulp nodig!! Daarom een dringend verzoek om de administratie goed op orde te houden en wijzigingen zo snel mogelijk door te geven aan de ledenadministratie van de Atletiekunie.
Alvast enorm bedankt voor uw medewerking! Namens, atleten, officials, ledenadministraties.

Roepnaam invullen bij aanmelden nieuwe leden
Hierbij het verzoek om bij het aanmelden van de nieuwe leden de roepnaam in te vullen. Dit in verband met WAP (wedstrijd administratie programma) waar de roepnaam van essentieel belang is. Indien mogelijk ook bij de reeds bestaande leden van uw vereniging alsnog de roepnamen door te geven aan de ledenadministratie.

Goedkeuring nieuwe vereniging
De Dijk-Runners te Dodewaard is met ingang van 1 augustus 2015 aangesloten bij de Atletiekunie. Het verenigingsnummer is V0018465. Het clubtenue bestaat uit: shirt: wit met op de rechterborst het logo van de Dijkrunners; short: zwart. De secretaris is mevrouw M. Willemsen, Akkerstraat 1a, 6677 PB SLIJK-EWIJK.

Goedkeuring wijziging clubtenue
DES (14312) te Eersel heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. Shirt: blauw met club embleem; short; zwart.

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap
Scheffer Team B.V. te Leiden is met ingang van 1 augustus 2015 aangesloten als buitengewoon lid bij de Atletiekunie. De organisatiecode is: X0007903. De contactpersoon is de heer T. Scheffer, Apollolaan 464, 2315 WE LEIDEN.
CoMotion Events B.V. te Maastricht is met ingang van 1 augustus 2015 aangesloten als buitengewoon lid bij de Atletiekunie. De organisatiecode is: X0017912. De contactpersoon is de heer M. Broers, Desire Leesensstraat 62, 6227 TZ MAASTRICHT


Nadere informatie inzake bovenstaande zaken: Arda Pommer

Nieuwe loopgroep Dutch Runners
Per 1 augustus 2015 hebben wij de volgende Loopgroep welkom geheten, Vita Running te Maasbracht, de organisatiecode is B0016001.

Meer informatie: dutchrunnersDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina