Agfa graphicsDovnload 14.4 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte14.4 Kb.

AGFA GRAPHICS

P
AGFA GRAPHICS
ERSBERICHTAgfa Graphics

Septestraat 27

B – 2640 Mortsel

België
Paul AdriaensenPress Relations Manager
Agfa Graphics
T: +32 3 444 3940

E: press.graphics@agfa.com


Agfa Graphics lanceert cloudservice voor gegevensuitwisseling PrintSphere

Met PrintSphere biedt Agfa Graphics printserviceproviders een gestandaardiseerde manier om bestanden te verzenden en te ontvangen, samen met nieuwe automatiseringsmogelijkheden voor alle bestaande Agfa-workflowoplossingen. Medewerkers van de klantenservice (CSR's) kunnen dankzij deze Software as a Service (SaaS) ook gebruikmaken van een dashboard, waarmee ze hun klanten beheren en een overzicht krijgen van hun actieve jobs.

Mortsel, België – 12 mei 2016

Gestandaardiseerde gegevensuitwisseling

PrintSphere is een shared service waarmee drukkers eenvoudig bestanden kunnen uitwisselen met klanten bijvoorbeeld of werknemers en freelancers. Of de gegevens nu intern of extern worden uitgewisseld, met deze cloudoplossing worden alle drukwerkbestanden veilig opgeslagen en georganiseerd. In combinatie met Apogee Prepress of Asanti kunnen prepress-operatoren bovendien gebruikers toewijzen aan specifieke jobs. Een geautomatiseerd berichtensysteem nodigt die gebruikers dan uit om bestanden te leveren voor een bepaalde job. PrintSphere kan ook gebruikt worden om archieven aan te maken van voorbije jobs en die ter beschikking te stellen van bepaalde klanten.

Drukkers wisselen dagelijks talloze gigabytes aan gegevens uit met behulp van allerlei tools”, vertelt Andy Grant, Head of Software, Agfa Graphics. “Wij wilden hiervoor een gestandaardiseerde en efficiëntere oplossing bieden. Met PrintSphere kunnen drukkers gemakkelijker en snel bestanden verzenden en ontvangen via een browserinterface in de cloud, en dus niet via hun eigen systeem.”
Integreerbare Software as a Service

Als u kiest voor PrintSphere, hoeft u niet te investeren in andere hard- of software. Via de officiële website www.printsphere.com of via applicaties voor Windows, Mac en mobiele toestellen hebt u altijd en overal toegang tot PrintSphere. Uw geüploade gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met uw lokale mappen, waardoor uw bestanden ook altijd in uw systeem beschikbaar zijn.

PrintSphere kan worden geïntegreerd in de bestaande productieworkflowsoftware van Agfa Graphics, zoals Apogee, Asanti en StoreFront”, voegt Grant hieraan toe. “De software automatiseert de invoer van gegevens, maakt cloud back-ups van essentiële productiedatabases en maakt web-to-print-orders beschikbaar op het lokale netwerk. Op die manier kunt u aardig wat tijd besparen en uw productiecyclus versnellen. Dat komt niet alleen van pas voor de doorgaans enorme bestanden in de sign- en displaymarkt. Ook voor commerciële drukkers en krantendrukkerijen is PrintSphere een nuttige aanvulling op de hele workflow.”

Cloudservice gehost door Agfa

Als cloudservice treedt PrintSphere in de voetsporen van de andere cloudtools van Agfa Graphics, zoals StoreFront en Arkitex. Aangezien Agfa zeer strenge beveiligingsnormen hanteert, worden de privacy en vertrouwelijkheid van al uw gegevens volledig gegarandeerd. “PrintSphere draait op de eigen dataservers van Agfa en biedt u en uw klanten zowel een snelle uploadverbinding als een productief werkproces”, concludeert Grant.


Over Agfa-Gevaert

De Agfa-Gevaert Groep is één van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in de beeld- en informatietechnologie. Agfa ontwikkelt, produceert en verkoopt analoge en digitale systemen voor de drukindustrie (Agfa Graphics), de zorgsector (Agfa HealthCare) en specifieke industriële toepassingen (Agfa Specialty Products).


Agfa's hoofdkantoor is gevestigd in Mortsel, België. De onderneming is aanwezig in 40 landen en heeft agenten in nog eens 100 landen over de hele wereld. In 2015 realiseerde de Agfa-Gevaert groep een omzet van 2646 miljard euro.

Voor meer info: www.agfa.com
Over Agfa Graphics
Agfa Graphics biedt geïntegreerde prepress-oplossingen voor de commercieel drukwerk, krantendrukkerijen, uitgeverijen, beveiligingsdrukwerk, de sign- en displaymarkt en industrieel inkjetdrukwerk. Hieronder verstaat men verbruiksgoederen, machines, software en diensten voor de productie workflow, project – en kleurenbeheer.

Agfa Graphics is een wereldleider op het gebied van filmbelichting, plaatbelichting en digitale proefsystemen die gebruikt worden in de commerciële drukkerijen, de verpakkingsmarkt en de krantenuitgeverijen.

Ondertussen verwerft Agfa Graphics ook een belangrijke positie in de segmenten van digitale inkjet met zeer gerichte oplossingen voor toepassingen in de industriële inkjet waaronder het drukken van documenten, posters, banners, reclamepanelen, etiketten en verpakkingsmateriaal. De ervaring in beeldverwerking en emulsietechnieken leveren een belangrijke expertise die nodig is voor het ontwikkelen van een uitgebreid gamma aan hoog kwalitatieve inkten.

Voor meer info verwijzen we naar www.agfagraphics.comContact:

Paul Adriaensen

Agfa Graphics Press Relations Manager

tel. ++32 (0)3/444.3940

e-mail: mailto:paul.adriaensen@agfa.com/
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina