Algemene ledenvergaderingDovnload 20.52 Kb.
Datum23.07.2016
Grootte20.52 Kb.
ALGEMENE LEDENVERGADERING:


Uitnodiging:
Aan de leden van de voetbalvereniging Beilen.
Het bestuur van de "V.V. Beilen" nodigt u voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
Datum : maandag 10 oktober 2005

Plaats : Kantine van de "V.V. Beilen".

Aanvang : 20.00 uur.

AGENDA
1. Opening

2. Notulen vergadering 11 oktober 2004

3. Ingekomen stukken en mededelingen

4. Jaarverslag van de secretaris

5. Jaarverslag van de penningmeester (financieel verslag + toelichting)

6. Verslag van de kascommissie  1. Benoeming kascommissie. Afredend is de heer Gils.

  2. Vaststellen van de begroting

  3. Bestuursverkiezing:

Aftredend en niet herkiesbaar: J.L. Spijkman

Het bestuur stelt voor om de heer R. Smit te benoemen als voorzitter.

Tegenkandidaten kunnen door tenminste 5 leden worden voorgedragen, mits het bestuur hiervan voor de vergadering schriftelijk in kennis is gesteld


  1. Beleidsplan

  2. Rondvraag

  3. Sluiting

*************************


Het jaarverslag van de secretaris en de commissies en de financiële stukken van de penningmeester liggen voor belangstellenden vanaf 1 oktober 2005 ter inzage in de kantine van de "V.V. Beilen".

DIENSTDOENDE BESTUURSLEDEN:
Zaterdag 1 oktober Henk v d Veen Tel 525530

Zondag 2 oktober Bertus Boers tel: 541154

Bestuurafvaardiging Jaap / Jan Lucas
**************************
LEDENMUTATIES
Nieuw spelende leden:

Martijn Smit, ’t Spiek 42, 9411 KW Beilen, geb. 19-3-1997

Henri Gils, Ericalaan 36, 9411 AS Beilen, geb. 18-6-1973

 

Nieuwe lidnummers:

BMBH79Q Piet Wolters

BDVP34M Gert Wonder

LXYQ97B Yorrick Veenstra

LXWW106 Stijn Greidanus

LXWW09W Martin Koetsier

BDVM96R Peter Kaidel

LXWW15Z Deon Gils

***************************Gezocht:

wie heeft er op 15 sept mijn trainginsjas gevonden (dutcy maat 128)

zwart met een rood streepje

Melvin Braam 526119

***************************
Futsal 2
Helaas heeft het bestuur van de VV Beilen moeten besluiten om het tweede futsal team uit de competitie te halen. Aan het eind van vorig seizoen hebben een aantal spelers aangegeven te stoppen en ondanks herhaalde pogingen om nieuwe spelers aan te “trekken” is het niet gelukt om een representatief team op de been te brengen.
Gerald van Driel

Bestuurslid Futsal

***************************

IN DE BAN VAN DE BAND.

Nadat de eerste spelers tegen 9 uur de kantine binnen kwamen druppelen werd de balans op gemaakt wie speelt en wie niet.

Uiterst bezorgt was leider J. Mensing dan ook dat zijn vaste aanvoerder Dhr. H. Doldersum niet tijdig aanwezig was, dus werd er maar koers gezet richting de kleedkamer met een uiterst bedroefd kijkende leider die zijn SPIELFÜHRER kwijt dacht te zijn.

Maar éénmaal in het omkleedetablissement gearriveerd bleek dat hij er toch was en rustig achter de deur in een hoekje zat weggekropen.

Na alle flauwekul over en weer werd er besloten dat de aanvoerder voor vandaag Dhr. H. Braam werd en die was me een potje bliede, Moie. Na een stevige warming-up van een halve minuut waren de boys klaar voor de wedstrijd en werd er een aanvang genomen met het spelletje.Met de 1-2-3-5 opstelling van VAKO werd al gauw duidelijk dat de mannen hier kwamen voor de punten en niet voor de koffie.De boys werden er niet warm of koud ( bier ) van,de eerste aanvalsgolfen van de boys resulteerden niet in het gewenste resultaat nl. een gele kaart ofzo.Nadat A. Dijks zijn man 300 keer was gepasseerd op de doellijn werd de bal naar voren gebracht op de borst van Paul Dillon,deze bedacht zich niet en draaide 6 keer en knapte hem in’t kruus.Nadat de keeper van het 4e diverse malen handelend moest optreden en zelf zwaargeblesseerd doorging was het al rap 2-0 door een fantastische vrije trap van de herboren Leon Vries ( Zidane is er niks bij ). Vako probeerde van alles maar kwam elke keer onze geweldige verdediging tegen of de doortastende keeper van het 4e.

Voor de rust werd het nog 4-0 door wederom Paul en Leon ( fantastisch duo ).

In de rust werd er besloten dat de telaatkomende aanvoerder toch maar zijn speelminuten moest krijgen. De tweede helft nam zijn aanvang en het 4e werd onder druk gezet door Vako, maar de boys maakte zich niet druk, leunend op hun 250 jaar lange ervaring van oud eerste spelers.

De tweede helft was voor de rest geen bal aan, enige hoogtepunten waren de goals en de slalom actie’s van A. Dijks op de doellijn.

Ohja we kreegn ook nog eene teegn, maar dat was normaal anders had Vako helemaal niet kunnen juichen daar hun spel het 4e niet kon ontwrichten.

Btw. Wim nog gefeliciteerd met je 52e verjaardag.

Het schijnt dat de vervangend aanvoerder zijn lingerie heeft ingeleverd en nu alleen nog maar slaapt met de band om zijn arm ( welke arm weet ik niet precies ).

Het was natuurlijk ook een eer om met mij te mogen voetballen, boys bedankt voor het goede ontvangst ( Het schijnt dat Hans K. er nog last van de rug van heeft ).

Tot de volgende 7 Klapper.

P. Wijdbeens

*************************MEDEDELING VOOR F3:
Er word op donderdag getraind van 6 tot 7.
**************************
WEDSTRIJDVERSLAG BEILEN A1 - ACV A2

Zaterdag moesten we beginnen tegen het normaal gesproken sterke ACV A2.

We begonnen een beetje slapjes aan de wedstrijd maar ondanks het mindere

spel kregen we meerdere kansen en uit die kansen kwamen dan ook doelpunten.

Om een lang verhaal kort te houden, de eerste helft speelden we redelijk en creëerden

we goed kansen door openingen te zoeken in de gatenkaas verdediging van ACV A2

.En dat ging dan ook heel makkelijk en we scoorden de eerste helft 'maar' 7 keer

.De 2e helft werden Niels,Marcel en Ramiz gewisseld. De 2e helft begonnen we slap aan

de wedstrijd we kregen genoeg kansen maar ze werden minder goed benut als in de

1e helft. En we vonden maar 3 keer het net in de 2e helft, en zo werd de eindstand 'maar' 10-0

.Voor straf moesten we terecht nog een beetje lopen na de wedstrijd. Maar al met al een

verdiende overwinning , meer dankzij het spel van ACV dan het spel van ons.
**************************

 F4 GAAT GOED VAN START
Al vanaf vorige week is het F4 elftal al op de grasmat actief en hoe....Vele trainingen waren vooraf gegaan alleen op een wedstrijd was nog het wachten. De eerste wedstrijd was tegen Rolder boys en leek vanaf het begin een makkie. De ene aanval na de andere was het beeld van de wedstrijd op het doel van Rolde. De achterhoede door Maarten een Deon stond als een muur. Onze keep Gerko had zo weinig te doen. De middenvelders Philip en Mark hadden de zaakjes goed onder controle en de spitsen Styn en Albert-jan waren een plaag voor de verdediging van Rolde. Bij rust was de stand 3-1 (een eitje zou je zeggen; vele supporters hadden de punten al binnen maar ja.....pas als het laatste fluitje klinkt dan weet je het) De tweede helft was bij Beilen precies het tegenovergestelde.De druk nam toe op ons doel en er vielen tegen doelpunten en we werden een beetje moe. De supporters vielen een beetje stil en de stand werd 3-3 met nog twee a drie minuten te spelen. De laatste reserves werden aangeboord; de mouwen werden nog een keer extra opgerold en hoppa het laatste schot op het Rolde doel.....;doelpunt; 4-3; gewonnen.   (joepie.)

*************************


ALWEER TOPPIE JOPPIE VOOR F4
Afgelopen zaterdagmorgen moesten wij in alle vroegte naar FC Lewenborg (Groningen) toe. Yorrick was er nu ook bij en deed goed zijn best. Snel omkleden en naar het veld toe. Voor hun was het de eerste keer dat ze moesten voetballen.Gelijk vanaf het begin ging het richting Lewenborg doel. Goed samenspel tussen Styn/ Philip/ Albert-jan en Gerko resulteerde in doelpunten. De paar tegen aanvallen van Lewenborg werden vroeg gestopt door Deon/ Mark en Yorrick, waardoor het gevaar niet voor ons doel kwam en Maarten onze keep een makkie had. In de rust werd gewisseld van keep, zodat Maarten ging voetballen en Albert-jan ging keepen. Het spel werd snel weer opgepakt en het Lewenborg doel werd weer bestookt met Beiler aanvallen. De meegereisde supprters werden niet teleurgesteld want het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. Zo werd er flink gejuicht. De eindstand was  1-11.

Jongens het was weer toppie joppie. 

De begeleiders.************************De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina