Arcadis aqumen ondertekent facility management raamcontract met btDovnload 8.48 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte8.48 Kb.
PERSBERICHT


ARCADIS NV

Nieuwe Stationsstraat 10

Postbus 33

6800 LE Arnhem

Tel 026 3778 292

Fax 026 4438 381

www.arcadis.com

Arnhem, 28 juni 2010


ARCADIS AQUMEN ONDERTEKENT FACILITY MANAGEMENT RAAMCONTRACT MET BT
ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag bekend gemaakt dat haar dochteronderneming ARCADIS AQUMEN FACILITY MANAGEMENT (AAFM) een driejarig raamcontract heeft ondertekend voor facilitaire dienstverlening aan BT (het vroegere British Telecom) in de Benelux. AAFM is een joint venture van ARCADIS en het Britse Carillion. Het contract biedt AAFM goede kansen voor de verdere internationalisering van haar activiteiten, terwijl het tegelijkertijd haar positie op de markt in de Benelux verstevigt.
Volgens het contract zal AAFM een integraal pakket aan facility management diensten leveren voor alle kantoorlocaties van BT in Nederland, België en Luxemburg. Na een succesvolle implementatie in de Benelux voorziet het contract in de mogelijkheid de werkzaamheden uit te breiden naar andere BT locaties in Europa. Om dit te realiseren zullen BT en AAFM vanaf het begin van de samenwerking hun beleid op het gebied van vastgoedbeheer op een open en consistente wijze op elkaar afstemmen.
“We zien een groeiende vraag van internationale ondernemingen naar Pan-Europese oplossingen voor het beheer van hun vestigingen. Dit geeft AAFM de mogelijkheid om dankzij schaalvergroting kostenbesparingen voor haar klanten te realiseren. Tegelijkertijd blijft de nadruk liggen op de kwaliteit van de geleverde diensten”, aldus Bernt Bouwmeester, algemeen directeur van AAFM. “Dit contract zal zeker bijdragen tot de groei van onze onderneming in 2010”.
Neem voor verdere informatie contact op met: Joost Slooten van ARCADIS op 026-3778604 of buiten kantooruren 06-2706 1880, of stuur een e-mail naar joost.slooten@arcadis.com.
ARCADIS AQUMEN richt zich op het verlenen van facility management diensten en ging in september 2002 van start.
Over ons:

ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen. We verbeteren mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen in de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met 15.000 medewerkers en EUR 1,8 miljard omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities. ARCADIS ondersteunt UN-HABITAT met kennis en expertise om de leefomstandigheden in snel groeiende steden over de hele wereld te verbeteren. Bezoek ons op www.arcadis.com
Imagine the result: registers -> kgi documents
kgi documents -> Persbericht
kgi documents -> 2005 voortreffelijk jaar voor van lanschot
kgi documents -> Amsterdam • 10 november 2005
kgi documents -> Persbericht rotterdam, 27 augustus 2009 Interim dividend: Euro 0,10 per aandeel Resultaat Amsterdam Commodities eerste half jaar 10% hoger Amsterdam Commodities N. V
kgi documents -> Sanoma Uitgevers verkoopt puzzelbladen aan Keesing Hoofddorp, Amsterdam, 29 juni 2007– Sanoma Uitgevers, onderdeel van Sanoma Magazines, en Keesing Media Group (Keesing)
kgi documents -> Date kpn signs contracts with over sixty channels for iptv
kgi documents -> Datum Contracten met ruim zestig zenders voor iptv van kpn
kgi documents -> Persbericht sanoma Men´s Magazines voornemens tot overname Wegener Golf bv
kgi documents -> Persbericht integratieplan Limburg Media Groep in Wegener
kgi documents -> Persbericht hombergh/de pundert group en rsdb n. V. Geven kennis van voorgenomen openbaar bod op rsdb n. V. Van eur 40 per aandeel
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina