Arcadis verzorgt facility management voor essent en enexisDovnload 8.45 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte8.45 Kb.

PERSBERICHT

ARCADIS NV

Nieuwe Stationsstraat 10

Postbus 33

6800 LE Arnhem

Tel 026 3778 292

Fax 026 4438 381

www.arcadis-global.com

Handelsregister

09051284
Arnhem, 8 juni 2009
ARCADIS VERZORGT FACILITY MANAGEMENT VOOR ESSENT EN ENEXIS
ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft via haar 50% dochter ARCADIS AQUMEN FACILITY MANAGEMENT (AAFM), een contract afgesloten voor het verzorgen van het facility management voor Essent en Enexis.
In eerste instantie zal AAFM als manager verantwoordelijk zijn voor de integrale aansturing van alle facilitaire diensten, en Essent en Enexis ondersteunen met project management van facility management diensten. Op termijn zal dan worden toegewerkt naar een integrale management oplossing waarbij AAFM het complete dienstenpakket zal leveren. Het is de eerste keer dat AAFM een contract met een onderneming in de energiesector heeft afgesloten. Het contract treedt per direct in werking en geldt voor een periode van 5 jaar. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.
“De interesse voor facility management diensten, waarmee ondernemingen besparingen kunnen realiseren op hun operationele kosten, zit duidelijk in de lift. Het is verheugend dat we nu ook de energiesector als klantcategorie voor deze activiteit kunnen toevoegen.” aldus Michiel Jaski, als Raad van Bestuurslid van ARCADIS verantwoordelijk voor AAFM.
Voor meer informatie: Mark Zellenrath, ARCADIS NV, tel: 026-3778348, buiten kantooruren 06-507 362 65; e-mail: m.c.zellenrath@arcadis.nl
Over ons:

ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, milieu en gebouwen. We werken aan de verbetering van mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen tussen de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met ruim 14.000 medewerkers en meer dan EUR 1,7 miljard omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities. Bezoek ons op internet: www.arcadis-global.nl

Imagine the result


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina