Arts in opleiding tot arts voor Verstandelijk Gehandicapten (avg)Dovnload 9.59 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte9.59 Kb.

Arts in opleiding tot arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) (AIOS-VG), specialisme met meerwaarde!  (V14.0304)Wil jij als arts in opleiding een specialistische bijdrage leveren aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een verstandelijke beperking? Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie, waar je alle kansen hebt om jezelf te ontwikkelen en waar je zelfstandig je werk kunt invullen? Werk je graag multidisciplinair samen met ervaren professionals?

Kom dan onze vakgroep versterken!'s Heeren Loo Zorggroep zoekt per 1 februari 2015 in Ermelo:

Arts in opleiding tot arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) (AIOS-VG)
38 uur

De opleiding tot arts voor verstandelijk gehandicapten duurt 3 jaar en wordt verzorgd samen met de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Het eerste en derde jaar werk je op onze hoofdlocatie in Ermelo. In het tweede opleidingsjaar worden externe stages gevolgd. Meer informatie is te vinden op de NVAVG-website, www.nvavg.nl.Wie zijn wij?
Het expertisecentrum Advisium levert expertise door middel van specialistisch advies en behandeling ten behoeve van de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking in hun kwaliteit van bestaan. Advisium wil vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren op het gebied van expertise en kwaliteit van zorg. Het expertisecentrum Advisium is, met ruim 700 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. We werken samen met Universiteiten en Hogescholen.

In Ermelo bied je medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke handicap, samen met 9 collega-artsen (huisartsen en AVG's). De cliëntgroep is zeer divers. Je werkt met jongeren en volwassenen met lichte tot ernstige verstandelijke beperkingen, zowel op de hoofdlocatie in Ermelo als daarbuiten. Ook verricht je consultatieve taken, ook voor andere zorgorganisaties.


Er is vaak sprake van meervoudige, complexe problematiek. Je werkt dan samen met collega's uit het multidisciplinaire team en stemt af met ouders en betrokken specialisten (uit het ziekenhuis). Je bent communicatief vaardig, je werkt professioneel dienstverlenend binnen de wettelijke kaders en normen van de beroepsgroep. Je bent inventief, constructief en oplossingsgericht.

De medische dienst in Ermelo is goed geoutilleerd gehuisvest, met een eigen laboratorium en tandheelkundige afdeling. We werken met een modern HIS. Je werkt in een multi-disciplinair team, waar jij vanuit je eigen professie je eigen inbreng hebt. Met ongeveer 18 medewerkers van de medische dienst werk je op een plezierige en professionele manier samen. De locatie Ermelo kent een zeer fraaie werkomgeving.Wat vragen wij?
De functie vereist een afgeronde opleiding tot basisarts. De 's Heeren Loo Zorggroep heeft een AVG-opleidingsplaats in Ermelo. De opleiding start op 1 februari 2015.

’s Heeren Loo Zorggroep zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We begeleiden en ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met lichte én ernstige beperkingen. We kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Wat bieden wij?
Het salaris is op basis van functiewaarderingsgroep (FWG) 65, maximaal € 5.026 ,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, de uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een meerkeuzesysteem. Daarnaast hebben we een studiekostenregeling, eindejaarsuitkering en een uitstekend pensioen.

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd.Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 15 december 2014 via het sollicitatieformulier op onze website.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met de heer Frank Visser, AVG/huisarts, via telefoonnummer 0341 55 54 00, of met de heer Peter Lauteslager, leidinggevende, telefoonnummer 0341 55 55 71.

Of kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website www.sheerenloo.nl.Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend op onze website.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina