Asics ladies Run 5 km op zondag 22 april 2007Dovnload 13.15 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte13.15 Kb.

BORSTNUMMER Naam & voornaam

Straat


Postcode woonplaats
Beste,
Je bent ingeschreven voor de ASICS Ladies Run 5 km op zondag 22 april 2007. Om alles vlot te laten verlopen, vind je hierbij alle nuttige informatie.
Bovenaan deze brief vind je jouw nummer. Met deze brief kan je jouw borstnummer afhalen aan de voorinschrijvingsstand in de grote inschrijvings-tent op de Charles De Costerlaan (Antwerpen, Linkeroever – aan de aankomst). Breng dus deze brief mee!
Het afhalen van het borstnummer kan dit jaar ook al op vrijdag en zaterdag, samen met je T-shirt (indien je er één besteld hebt) en cadeau.


Opgelet!

 • Wie ingeschreven is via een groep (school, bedrijf of vereniging) kan zijn borstnummer niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de borstnummers van de ganse groep.

 • Deelnemers die ingeschreven zijn in één van de winkels van RS Lab, hebben hun deelnamepakket reeds gekregen.

 • Deelnemers die overnachten in het officiële hotel (Holiday Inn Express, Italiëlei) krijgen hun deelnamepakket bij het inchecken. Meer info over reserveringen vindt u op www.ingrunningtour.be.Openingsuren inschrijvingstent:

Vrijdag 20 april: 15 u. - 20 u.


Zaterdag 21 april: 13 u. - 17 u.
Zondag 22 april: vanaf 7.30 u.
Vrienden, kennissen of familieleden die nog niet ingeschreven zijn kunnen er zich nog inschrijven voor alle afstanden (behalve de Aflossingsmarathon).
Op de achterzijde van deze brief vindt u nog verdere nuttige informatie met betrekking tot uw deelname.

Alvast veel succes op zondag 22 april!

Organisatie ASICS Ladies Run

Christophe Impens, Katrien De Smet & Greg Broekmans

PRAKTISCHE INFORMATIE:


 • Er worden meer dan 12.000 lopers verwacht, kom dus tijdig naar Antwerpen. Meer info over de bereikbaarheid vind je op de website www.ingrunningtour.be
 • Je kunt het cadeau en het T-shirt (indien je dit besteld hebt), afhalen aan de T-shirt- en cadeaustand net buiten de inschrijvingstent op de Charles De Costerlaan.
 • Een kwartiertje voor de ASICS Ladies Run is er een gezamenlijke aerobic warming-up aan de start!
 • De start van de wedstrijd wordt gegeven op de Gloriantlaan, Linkeroever. De aankomst bevindt zich op de Charles De Costerlaan.
 • 10.00 uur – Antwerp Marathon & Aflossingsmarathon

13.15 uur – ING Kids Run 1 km

13.30 uur – ING Antwerp Short Run 5 km14.15 uur – ASICS Ladies Run 5 km

15.00 uur – ING Antwerp 10 Miles
 • Kleedkamers zijn voorzien in het Stedelijk Lyceum (Gloriantlaan) op Linkeroever.
 • Bij je borstnummer vind je een kleefstrook met hetzelfde nummer als je borstnummer. Kleef deze kleefstrook op je sporttas vooraleer je deze afgeeft aan de bewaakte vestiaire (gebouw “RYCB” vlakbij de inschrijvingstent – Thonetlaan (aan de Scheldeoever)).
 • De volledige resultaten zullen op maandag 23 april in Gazet van Antwerpen verschijnen. Vanaf dinsdag 24 april vind je ze ook terug op de website (www.ingrunningtour.be).

Een foto van jezelf tijdens de wedstrijd kan je enkele dagen na de wedstrijd bestellen via www.firstfotofactory.com.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina