Asn bank verlaagt kosten betaalrekening en verbetert voorwaarden Per 1 juli 2011 verlaagt de asn bank de kosten en debetrente van haar duurzame betaalrekening. Dat maakt de asn bankrekening de voordeligste betaalrekening van NederlandDovnload 7.23 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte7.23 Kb.

Den Haag, 1 juli 2011
ASN Bank verlaagt kosten betaalrekening

en verbetert voorwaarden
Per 1 juli 2011 verlaagt de ASN Bank de kosten en debetrente van haar duurzame betaalrekening. Dat maakt de ASN Bankrekening de voordeligste betaalrekening van Nederland.
De ASN Bankrekening onderscheidt zich door eenvoud en lage kosten. De rekening biedt daarnaast creditrente over een positief saldo. De bank neemt daarmee de wensen van haar klanten als uitgangspunt.
Met het verder verbeteren van de ASN Bankrekening bevestigt de ASN Bank haar klantgerichtheid. Dat bleek ook uit een onderzoek van TNS NIPO, waarbij de bank als het meest klantgerichte bedrijf van Nederland naar voren kwam. Zij won hiermee de Customer Centric DNA Award 2011.
Verbeteringen ASN Bankrekening per 1 juli 2011:

  • De kosten voor de eerste rekeninghouder gaan omlaag van € 1,50 naar € 1,- per maand. Dit maakt de ASN Bankrekening de voordeligste betaalrekening van Nederland. Een eventuele tweede rekeninghouder blijft € 1,- per maand betalen.

  • De debetrente bij roodstand daalt van 12% tot 10%. De creditrente van 1%* over het positieve saldo wijzigt niet.

  • Tot nu toe moesten rekeninghouders die hun ASN Wereldpas (de bankpas) kwijt waren, kosten betalen voor een nieuwe pas. Deze kosten vervallen.

  • De ASN Bankrekening is een internetrekening. Klanten kunnen nu echter ook gratis papieren rekeningafschriften ontvangen, naar keuze per maand, per kwartaal of per jaar.

De ASN Bank introduceerde in 2009 de ASN Bankrekening. De ASN Bankrekening voldoet, net als alle spaar- en beleggingsproducten, volledig aan de duurzame, ethische beleggingscriteria van de ASN Bank. Klanten die van de ASN Bankrekening hun vaste betaalrekening willen maken, kunnen gebruikmaken van de persoonlijke service van het ASN Overstapteam. Daarnaast biedt de ASN Bank een creditcard en de mogelijkheid om via iDEAL te betalen.


* Variabele rente per 24 juni 2011
De ASN Bank

Sinds 1960 streeft de ASN Bank naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. Bij al haar activiteiten houdt zij rekening met het klimaat en de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen en de behoeften van toekomstige generaties. ASN-klanten kunnen rekenen op een hoog serviceniveau, een eerlijk verdiend rendement en heldere producten. Zij kunnen bij de ASN Bank betalen en sparen, participeren in de ASN-beleggingsfondsen en hun vermogen laten beheren. Tevens verstrekt de bank financieringen aan projecten en organisaties die passen bij haar duurzame missie. De ASN Bank is een zelfstandig opererend onderdeel van SNS REAAL, met een eigen bankvergunning. Per 31 december 2010 had zij ruim een half miljoen klanten en een totaal beheerd vermogen van ruim 9,3 miljard euro. Meer informatie: www.asnbank.nl.


____________________________________________________________________________
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Messelink.Telefoon: 070-3569376 / 06-53515781

monique.messelink@asnbank.nlDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina