Audi houdt navigatiekaarten actueel met online updatesDovnload 9.99 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte9.99 Kb.
group 7

Audi houdt navigatiekaarten actueel met online updatesLeusden, 24 oktober 2014 – Als eerste Europese autofabrikant levert Audi nu online updates voor navigatiekaarten. De nieuwe service is met onmiddellijke ingang beschikbaar voor de vernieuwde Audi A6 en Audi A7 Sportback als onderdeel van het omvangrijke connect aanbod.
Audi blijft klanten in de juiste richting dirigeren met de nieuwe connect service ‘Online map update’. Wanneer de auto is uitgerust met Audi connect kunnen Audi A6- en Audi A7 Sportback-rijders navigatie-updates nu direct in hun auto downloaden via de supersnelle LTE-verbinding. MMI navigatie plus is daarbij een vereiste. Klanten kunnen uiteraard ook een computer blijven gebruiken om de data vanaf het myAudi platform (www.audi.de/myaudi) te downloaden en de kaartgegevens vervolgens vanaf een SD-kaart in de auto te uploaden. Installatie van updates via een Audi-dealerbedrijf is een derde mogelijkheid.

Via MMI navigatie plus ontvangt de bestuurder een melding wanneer er een nieuwe kaartupdate beschikbaar is. Updates volgen iedere zes maanden en de eerste vijf worden kostenloos verstrekt. Klanten kunnen er voor kiezen om een complete Europese kaart te installeren of enkel specifieke gebieden. Tijdens het online updateproces blijft het navigatiesysteem zonder beperkingen werken.
Einde -

Het Audi concern heeft in het jaar 2013 zo'n 1.575.500 auto's van het merk Audi aan klanten geleverd. Van januari tot eind september 2013 behaalde de onderneming bij een omzet van ca. € 37 miljard een inkomen vóór rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie van € 3,74 miljard. De onderneming is wereldwijd op ruim 100 markten aanwezig en produceert op de locaties Ingolstadt, Neckarsulm, Győr (Hongarije), Brussel (België), Bratislava (Slowakije), Martorell (Spanje), Kaluga (Rusland), Aurangabad (India), Changchun (China) en Jakarta (Indonesië). Sinds einde 2013 fabriceert het merk met de vier ringen bovendien in Foshan (China), vanaf 2015 in São José dos Pinhais (Brazilië) en vanaf 2016 in San José Chiapa (Mexico). 100 procent dochters van AUDI AG zijn onder meer quattro GmbH (Neckarsulm), Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Italië) en de sportmotorenproducent Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Italië). De onderneming heeft momenteel op de hele wereld bijna 73.000 medewerkers in dienst, daarvan ca. 50.000 in Duitsland. Van 2014 tot 2018 plant zij investeringen met een totale hoogte van zo'n € 22 miljard – voornamelijk in nieuwe producten en duurzame technologieën. Audi neemt zijn verantwoording als onderneming serieus en heeft duurzaamheid als vereiste voor processen en producten strategisch verankerd. Op termijn is het doel CO2-neutrale mobiliteit.


Pon’s Automobielhandel

Audi-importeur Pon’s Automobielhandel is onderdeel van Pon Holdings b.v. Met bijna 13.000 medewerkers op meer dan 250 locaties in 12 verschillende landen proberen Pon-ondernemingen dagelijks de beste propositie aan te bieden aan (potentiële) klanten. Het merendeel van de activiteiten van Pon is gericht op de import, logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van producten die wat betreft aard, kwaliteit en organisatie goed op elkaar aansluiten. In 1974 heeft Pon de importrechten van Audi voor de Nederlandse markt verworven.


Audi Nederland

In Nederland heeft de consument keus uit 200 Audi-modellen met een groen energielabel. Audi biedt bovendien meer dan 100 modellen met een gemiddelde CO2-uitstoot van minder dan 140 g/km. Circa 90% van de nieuw verkochte Audi’s in Nederland heeft een groen label. Op dit moment heeft Audi 24 modellen die voor zakelijke rijders in de gunstige 20%-categorie van de fiscale bijtelling vallen.Audi Nederland is te volgen via Facebook, Twitter & Youtube.

1/
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina