Audi klaar voor nieuw winterseizoen Dit weekeinde start Audi fis ski World Cup in het Oostenrijkse SöldenDovnload 11.26 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte11.26 Kb.Audi klaar voor nieuw winterseizoen


  • Dit weekeinde start Audi FIS Ski World Cup in het Oostenrijkse Sölden

  • Audi ook ‘Presenting Sponsor’ WK’s Alpineskiën 2015 en 2017

  • Nauwe samenwerking met Nederlandse Ski Vereniging    Leusden, 29 oktober 2012 – Dit weekeinde gaat, zoals altijd op de Rettenbachgletsjer in het Oostenrijkse Sölden, het nieuwe seizoen in de Audi FIS Ski World Cup van start met reuzenslaloms voor vrouwen en mannen. Audi presenteert zich al jarenlang op vele fronten als een belangrijke partner in de wintersport, niet in de laatste plaats ook voor de Nederlandse Ski Vereniging.

    Audi is al sinds bijna drie decennia nauw betrokken bij de wintersport. Een van de belangrijkste uitingen hiervan, de titelsponsporing van de Wereldbeker Alpineskiën, loopt sinds het seizoen 2002/2003 en werd begin dit jaar verlengd tot en met het seizoen 2017/2018. De seizoensstart van dit weekeinde in Sölden betekent het begin van een tournee langs 20 wedstrijdlocaties in Europa en Noord-Amerika. Tot de belangrijkste evenementen behoren het beroemde Hahnenkamm-weekeinde in Kitzbühel, waarbij Audi eveneens hoofdsponsor is, en de parallelslalom op de Olympiaberg in München, die op Nieuwjaarsdag plaatsvindt.    Als ‘Presenting Sponsor’ zet Audi WK-traditie voort

Naast de reguliere wereldbekerwedstrijden is het WK Alpineskiën in Schladming, eveneens in Oostenrijk, dit seizoen zeker het hoogtepunt op de kalender. Evenals bij vijf voorafgaande WK’s treedt Audi tijdens dit evenement, dat op 4 februari 2013 van start gaat, op als ‘Presenting Sponsor’. Ter gelegenheid van de start van het wereldbekerseizoen werd in Sölden aangekodigd, dat Audi ook voor de twee volgende WK’s in 2015 in Vail in de Amerikaanse staat Colorado en in 2017 in het Zwitserse St. Moritz de rol van ‘Presenting Sponsor’ vervult. Met deelnemers uit ruim 60 landen en wereldwijde aandacht in de media behoort het WK Alpineskiën iedere twee jaar tot de belangrijkste sportevenementen in een winterseizoen.
Ook Nicolien Sauerbreij rijdt Audi

Ook in Nederland vervult Audi als officieel partner van de Nederlandse Ski Vereniging een belangrijke rol in de wintersport. Eerder dit jaar werd de samenwerking met de vereniging, die onlangs het 85-jarig bestaan vierde, verlengd tot en met 2015. De Nederlandse Ski Vereniging kan in dit kader ondermeer beschikken over een aantal Audi’s voor veilig vervoer van en naar wedstrijd- en trainingslocaties. Zo rijdt Olympisch snowboardkampioene Nicolien Sauerbreij met een Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI. Ze roemt daarbij met name de voordelen van de quattro-vierwielaandrijving: “Onder winterse omstandigheden zijn de grip en de stabiliteit perfect en dat geeft een zorgeloos en ontspannen gevoel.”

- Einde -

Audi AG

Om "Voorsprong door Techniek" duurzaam te garanderen, investeert Audi AG van 2011 t/m 2015 € 11,6 miljard in nieuwe producten. Audi neemt al lange tijd op verschillende vlakken haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Voor het duurzame succes van Audi vormen milieubescherming, behoud van grondstoffen, internationaal concurrentievermogen en een op de toekomst gericht personeelsbeleid de zakelijke basis.


Pon’s Automobielhandel

Audi-importeur Pon’s Automobielhandel is onderdeel van Pon Holdings b.v. Met bijna 11.000 medewerkers op meer dan 250 locaties in 12 verschillende landen proberen Pon-ondernemingen dagelijks de beste propositie aan te bieden aan (potentiële) klanten. Het merendeel van de activiteiten van Pon is gericht op de import, logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van producten die wat betreft aard, kwaliteit en organisatie goed op elkaar aansluiten. In 1974 heeft Pon de importrechten van Audi voor de Nederlandse markt verworven.


Audi Nederland

In Nederland heeft de consument keus uit 183 Audi-modellen met een groen energielabel. Audi biedt bovendien meer dan 59 modellen met een gemiddelde CO2-uitstoot van minder dan 140 g/km. Circa 90% van de nieuw verkochte Audi’s in Nederland heeft een groen label. Op dit moment heeft Audi 27 modellen die voor zakelijke rijders in de gunstige 20%-categorie van de fiscale bijtelling vallen.Audi Nederland is te volgen via Facebook, Twitter & Youtube.1/
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina