Bankstraat 29 2811 HombeekDovnload 13.4 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte13.4 Kb.

Bankstraat 29 2811 Hombeek


tel : 015/41.45.03 fax : 015/28.69.29

http://www.esdoornschool.be esdoornschool@telenet.be

Naar jaarlijkse gewoonte vieren we de verjaardag van onze Esdoorn met een heuse :

Onze Esdoorn blaast weldra 19 kaarsjes uit. Om dat te vieren, organiseren we in navolging van onze vorige thematische eetfestijnen, ook dit jaar een eetdag. De formule werd in een nieuw jasje gestoken. Voortaan heet ons eetfestijn : LENTEBISTRO.

Even verduidelijken : We bieden u een waaier van gerechten met voldoende variatie en in voldoende grote porties. Onze koks beloven u andermaal dezelfde kwaliteit en kwantiteit als de vorige jaren.

Vooraf wordt u gratis een aperitiefhapje aangeboden. Het wordt zeker weer toppie !

U hebt vervolgens de keuze uit :


Kinderschotel ‘Balls of Glory’ : MMM...een lekkere, grote, gevulde gehaktbal op een toren van lenteprei en patatjes, overgoten met een overheerlijk vleessausje! Om te likkebaarden! Dé KINDERSURPRISE van de Lentebistro !
Caesarsalade : Een mengeling van lollo rosso en Romeinse sla, versierd met blaadjes witloof en vermengd met croutons, stukjes kip en gerookt spek. De salade wordt afgewerkt met schilfers van Parmezaanse kaas en kerstomaatjes. Deze mooie schotel wordt geserveerd met een frisse dressing op basis van ansjovistapenade en brood. Superlekker én gezond !
Bread Pit (letterlijk brood kuil) : Dé verrassing van deze lentebistro. We verklappen enkel dat het een overheerlijk gerecht is met volgende ingrediënten : kalkoen- en spekblokjes, krielaardappeltjes, knolselder, lenteui, gesmolten reblochonkaas,… Meer verklappen we niet of toch… ’t is voor grote eters ! Niet te missen ! (ook in veggieversie)
Peppe’s kalfs filet pur : Een mooi gegrilde kalfssteak bedekt met heerlijke licht gesmolten buffelmozarella en een plak prosciutto. Dit alles geserveerd op een mix van in brunoise gebakken aardappeltjes en courgetteblokjes. Overgoten met een onovertroffen truffelsabayon. Om duimen en vingers van af te likken.
Eendenborst ‘Smoking Duck’ : Een lichtgerookte eendenborst met een zalf van knolselder en een lekkere preipuree met spekjes. Hierbij serveren we een heerlijke munt-honingsaus en het geheel wordt afgewerkt met krokante knolselderrasp en gemarineerde spruitjes. Zoet, zuur, zout, gerookt, een mooi stuk vlees, lekkere groentjes, een zalig zalfje en een frisse toets : alles zit er in. Echt iets voor de lekkerbekken.

 

Kabeljauwhaasje ‘Captain Haddock’ : een zeevers kabeljauwhaasje met een panade van panko en amandelen, lentegroentjes (venkel en boontjes) en een beurre blanc van waterkers. Superlekker ! Een must voor de visliefhebbers !


Als dessert kan u uw keuze maken uit ons rijk dessertenbuffet. Bestellingen via inschrijving krijgen voorrang.
Wat bieden we u nog :

We werken enkel met voorinschrijving via bijhorende briefomslag Graag gepast geld in de briefomslag, aub.Nieuw ! : er worden drankkaarten met gratis extra drankbonnen aangeboden.

We voorzien een eetbeurt om 12.30 u., 17.00 u. én 20.00 u.

We verwachten de laatste inschrijvingen uiterlijk 6 MAART. Inschrijvingen na deze datum worden echt niet meer aanvaard !

Wees er snel bij want we houden de plaatsen beperkt tot max. 700 deelnemers. We voorzien de inkom langs de Zemstseweg.


Voor de kinderen is er om 13.30 u. en 18.00 u. allerlei kinderanimatie voorzien zodat de volwassenen in alle rust van hun

maaltijd kunnen genieten.


Smakelijk !
Namens de werkgroep “ Lentebistro ”,

G. Slachmuylders, directeur – Peter Roelens, voorzitter oudercomité.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina