Bergerat MonnoyeurDovnload 7.9 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte7.9 Kb.


Bergerat Monnoyeur in Overijse is al sinds 80 jaar de officiële verdeler van Caterpillar materialen voor België, Luxemburg, Frankrijk, Polen en Roemenië en marktleider in het commercialiseren van producten in de sectoren Grondverzet en Energie. Daarenboven garanderen wij ook een onfeilbare klantenservice.

___________________________________________________________________________________________________________________________Techniekers binnendienst (Overijse)

Afdeling grondverzet

___________________________________________________________________________________________________________________________Om haar marktpositie nog te verstevigen zoekt Bergerat Monnoyeur momenteel techniekers (m/v) voor onze werkplaats te Overijse.

Functie:

In ons atelier werken aan Caterpillar machines, montage van accessoires, herstellingen aan de machines of het klaarmaken van nieuwe machines. Je kunt steeds rekenen op de ondersteuning van de collega’s.


Profiel:


Aanbod:


Interesse voor deze vacature :

Stuur uw CV naar jobs@bmbe.be of bel voor meer informatie naar Marga Vleminckx: 02/689.23.90n.v. Bergerat Monnoyeur s.a.
Brusselsesteenweg 340
B - 3090 Overijse

www.bm-cat.beDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina