Bergschenhoek, 14 oktober 2013 Beste verenigingen van Lansingerland e oDovnload 9.68 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte9.68 Kb.Bergschenhoek, 14 oktober 2013


Beste verenigingen van Lansingerland e.o.,
Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dat niet vanzelfsprekend, zij lijden aan een spierziekte.

Stichting Spieren voor Spieren is een sportieve fondsenwervende organisatie voor kinderen met een spierziekte.


In de nacht van 26 op 27 oktober om twee uur ’s nachts gaan meer dan 100 Optisport locaties in Nederland 1 uur en 1 seconde sporten in het extra uur door het ingaan van de wintertijd. Met elkaar kunnen we deze nacht “Tijd winnen voor kinderen met een spierziekte”!

Optisport Lansingerland BV zal ook aan deze actie deelnemen alleen met een geheel eigen programma. Wij zullen op 26 oktober van 20.00 - 21.00 uur 1 uur bewegen voor Spieren voor Spieren in T’ Spectrum, Groeneweg 49 te Bergschenhoek. Optisport Lansingerland BV heeft als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Spieren voor Spieren.


Wij willen aan jullie vragen om ons te helpen dit doel te halen.

Wat kun je van ons verwachten: vanaf 19.30 uur kan iedereen binnenlopen. Om 20.00 uur starten wij onder leiding van een DJ van de Next Generation feesten met de finalisten van het Junior Songfestival, Sarah en Julia. Daarna zullen vier van onze verenigingen jullie een waanzinnige demo geven waaraan iedereen meedoet. Zo bewegen wij allemaal 1 uur voor Spieren voor Spieren. Ter afsluiting van de actie zal Iris de Schepper van Next Pop Talent 2013 bij ons zingen. Hierna kun je natuurlijk nog gezellig blijven hangen op onze after disco. Naast het steunen van dit goede doel kun je zelf eens snuffelen aan vier verenigingen uit Lansingerland. De verenigingen waarvan je een demo kunt verwachten zijn o.a.: Zoukzone, Omnisport en Groove Kings (bekend van Hollands Got Talent)


Het is natuurlijk erg leuk om met je hele vereniging, team of lesgroep deze actie te steunen en er een uitje van te maken. Kortom: neem trainers, vrienden, vriendinnen, ouders en al jullie leden mee!
Wij vragen euro 5,00 per deelnemer als donatie en dit bedrag zal geheel ten goede komen aan de Stichting Spieren voor Spieren. Laten we proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Spieren voor Spieren. Graag horen wij of jullie mee willen doen! Opgeven kan door een mail te sturen naar lansingerland@optisport.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen (010) 511 07 63
Met sportieve groet,

Optisport Lansingerland BVwww.optisport.nl/lansingerland/
Volg ons op Twitter: @OptisportLSL en Facebook: https://www.facebook.com/pages/Optisport-Lansingerland-BV/1379604392262059#!/pages/Optisport-Lansingerland-BV/1379604392262059

Informatie over verenigingen die deelnemen aan de demo’s:  • Groove Kings: https://www.facebook.com/groovekings.groovekingdom en http://www.groovekings.nl/

  • Omnisport 2B http://www.omnisport2b.nl/

  • Zoukzone http://natinha.hyves.nl/# en https://www.facebook.com/groovekings.groovekingdom#!/renatenijland?fref=ts

  • Junior Songfestival: http://avro.nl/juniorsongfestival/finalisten/2013/

  • Iris de Schepper: http://www.irisdeschepper.nl/

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina