Bestek Bekleef je bestek met masking tape. Neem voor een optimaal resultaat wit bestek. SnoepjesdoosDovnload 12.54 Kb.
Datum24.07.2016
Grootte12.54 Kb.
14 juli

Servet
Maak een minirozet op basis van een vel papier van 30cm op 2,5cm. Volg de etappes van de rozet in het filmpje op de website van Artemio http://www.artemio.be/fr/technique/art-du-papier-scrapbooking/cocarde-dentelle
Verf het houten minisilhouet en kleef het met een lijmpistool vast in het midden van de rozet. Maak het geheel vast op een lint dat je rond je servet aanbrengt.


Bestek
Bekleef je bestek met masking tape. Neem voor een optimaal resultaat wit bestek.


Snoepjesdoos
Maak het doosje met behulp van het snijmodel door de instructies te volgen en kleef het vast met behulp van het lijmpistool. De vlaggetjes zijn gemaakt op basis van masking tape die op een wit blad is gekleefd en in driehoekjes is geknipt. Daarna zijn ze op een wit koordje gekleefd. Het houten silhouet is met acrylverf beschilderd en op een tandenstoker gekleefd. Zo kan het als tandenstoker gebruikt worden om op een van de snoepjes in de doos te prikken.


Rietjes
Verf de houten minisilhouetten met acrylverf en kleef ze op het rietje met een lijmpistool.


Etiketten voor kaas
Maak een stempel met de naam van je kaas met behulp van de Clear Alphabet stempel. Kleef het woord letter per letter op een acryldrager. Beïnkt met blauw en stempel op een glad wit papier dat vrij stijf is. Snijd je etiketten uit en kleef aan weerskanten een stukje Masking tape. Knip de uiteinden in een punt. Maak ze vast aan houten prikkers.


Menukaart
Knip een roze kaart van 26 cm x 17 cm uit, plooi ze in twee met het ruitjesmotief naar buiten. Breng de tekst "Menu" aan de voorkant met de stempel aan en ook de afbeelding van de Arc de Triomphe.

Stempel de Arc de Triomphe ook op een normaal wit blad. Knip dan de omtrek van je Arc uit: knip daarbij enkel terwijl je de lijnen van het gebouw volgt zonder rekening te houden met details. Kleef je knipsel exact op het motief van de kaart. Zo worden de details afgedrukt op het motiefpapier terwijl het gebouw mooi uitkomt op de witte achtergrond. De vlaggetjes zijn gemaakt op basis van masking tape gekleefd op een wit blad, uitgeknipt in driehoekjes en op een wit koordje gekleefd. De tekst "made in France" is gemaakt met de Masking Tape.

Uitnodigingskaart
Knip een wit kaart van 26 cm x 17 cm uit, plooi ze in twee met het ruitjesmotief naar buiten.
Op een glad wit papier kleef je een stuk van je vel masking tape. Versier je kaart met houten silhouetten geverfd met acrylverf en vastgelijmd met een lijmpistool. De vlaggetjes zijn gemaakt op basis van masking tape gekleefd op een wit blad en uitgeknipt in driehoekjes.


Kaart uit Parijs
Stempel je illustratie op het motiefpapier en op een wit blad. Knip vervolgens de omtrek van de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de duif uit. Die laatste is op een wit blad gestempeld. Kleef je knipsels op het identieke motief dat op de kaart is afgedrukt. Versier je kaart met masking tape en met vlaggetjes die ook gemaakt zijn met Masking tape.

Plateau
Bedek je plateau met motiefpapier met de dubbelzijdige roller en versier de top van de plateau met een Franse vlag die je maakte met masking tape en een tandenstoker.Fles
Bedek het etiket van je fles met een wit blad bedekt met masking tape 20/30. Maak een afdruk van de Eiffeltoren op een wit blad en knip de omtrek uit die je vervolgens op het etiket kleeft. Versier je etiket dan met zelfklevende letters, masking tape en net dezelfde rozet als degene die je maakte voor de servetten.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina