Betalen Men heeft de keuze uit: onder rembours, vooruitbetaling per bank, creditcard en betalen volgens de iDeal methode. Nadat de keuze van betaling is gemaakt kan men de factuur downloaden in pdf formaat. Bestellingen administratieDovnload 5.09 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte5.09 Kb.
Aan de hand van de Shopping Management Module is het mogelijk om zelf eenvoudig producten te plaatsen binnen de bestelomgeving van uw internetsite. U kunt deze plaatsen binnen verschillende categorieën. Categorieën kunt u zelf aanmaken en beheren.

Bij elke product kunnen jullie standaard de volgende gegevens opgeven: de naam van het product, een omschrijving, de prijs (in EUR.) en aanbieding op homepagina ja/nee. Tevens kunnen bij elk product een foto en/of een document uploaden (.PDF, Word, CSV).Shopping basket
Bij elke aanbieding die u plaatst komt automatisch een bestel button te staan. Zodra een bezoeker hierop klikt, komt de aanbieding in de shopping basket terecht. In de shopping basket kan men een overzicht zien van de aanbiedingen die besteld zijn met daarbij de totaalkosten. Aanbiedingen die er niet in thuis horen kunnen eenvoudig worden verwijderd.

Plaatsen van order
Op het moment dat een bezoeker een bestelling plaatst, moet zij haar n.a.w. gegevens inclusief emailadres opgeven. Daarbij moet worden opgegeven of men een bedrijf/particulier is. Zodra dit is gedaan krijgt men automatisch een e-mail toegestuurd waarin een username en password zijn opgenomen. Aan de hand van deze gegevens kan men via een link op een (unieke) pagina van jullie internetsite overgaan tot betaling.

Betalen
Men heeft de keuze uit: onder rembours, vooruitbetaling per bank, creditcard en betalen volgens de iDeal methode. Nadat de keuze van betaling is gemaakt kan men de factuur downloaden in PDF formaat.

Bestellingen administratie
Alle bestellingen komen automatisch in de database terecht van de Shopping Management Module. Binnen deze omgeving kun u zien welke bestellingen zijn geplaatst, door wie, wanneer, de inhoud, de totaalkosten en de betaalmethode. Bij bestellingen waarvan de betaling onder rembours of per bank gedaan zijn kunt u aangeven of de betaling wel of niet binnen is. Bij bestellingen die elektronisch afgerekend zijn komt automatisch een melding te staan.

Alle bestellingen worden per maand in een archief opgeslagen. Aan de hand van een zoekfunctie is het mogelijk om op basis van een trefwoord op naam of inhoud te zoeken naar bestellingen die gedaan zijn. De resultaten verschijnen vervolgens binnen een overzicht. Per pagina worden maximaal 25 resultaten getoond. De volgende resultaten zijn te bekijken aan de hand van een bladerfunctie. Zodra u op een bestelling klikt, komt u terecht in een overzicht waarin staat wie de bestelling heeft geplaatst, wanneer, wat de inhoud was en betaalwijze.Ook is het mogelijk om overzichten te genereren van bestellingen die nog niet betaald zijn. Het is niet mogelijk om bestellingen te bewerken. Bestellingen kunnen wel worden verwijderd.

Klant herkenning
Wij implementeren binnen de bestelomgeving een klant herkenfunctie. Op het moment dat een bezoeker zijn n.a.w. gegevens opgeeft worden deze automatisch onthouden. Zo hoeft de bezoeker de volgende keer tijdens het bestellen niet zijn gegevens opnieuw in te voeren maar staan deze al klaar.

Zoekfunctie
Binnen de bestelomgeving implementeren wij een zoekfunctie. Aan de hand van deze functie kan men op basis van keywords zoeken binnen het producten aanbod van de website.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina