Betreft: uitnodiging start nieuwe schooljaar pv3 Beste StudentDovnload 7.21 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte7.21 Kb.
Betreft: uitnodiging start nieuwe schooljaar PV3
Beste Student,
Welkom in de tweede klas van de opleiding paraveterinair van het Wellantcollege. In klas PV3 zitten de studenten die het derde jaar van de opleiding paraveterinair volgen van het

4-jarige traject, de studenten die het tweede jaar van de opleiding paraveterinair volgen van het 3-jarig traject en de studenten die instromen na een afgeronde opleiding dierverzorging niveau 3.

Je krijgt via trajectplanner bericht in welke klas je volgend jaar geplaatst bent.
De eerste onderwijsdag is op dinsdag 23 augustus. De eerste week zullen er geen AVO vakken gegeven worden maar alleen paraveterinaire vakken. Daarom zal er voor deze week een aangepast rooster zijn. Roosters zullen geplaatst worden op internet.
Zoals je misschien wel weet valt het soms niet mee een stageplaats te vinden in een dierenartspraktijk. Het is dus verstandig om alvast te gaan zoeken naar een stageadres. Je mag stage lopen bij alle soorten dierenartsenpraktijken, dierenklinieken en dierenziekenhuizen. Let er wel op dat het bedrijf is aangesloten bij SBB en geschikt is voor een opleiding op MBO niveau 4.Je kunt deze informatie vinden op www.stagemarkt.nl. (crebo nr. 25447) Als je een stageplek gevonden hebt, moet er een stageovereenkomst geregeld worden. Dit kun je pas doen als de school weer van start is gegaan.
Jullie eerste stageperiode loopt van 7 november 2016 tot en met 9 december 2016 en de tweede stageperiode loopt van 30 januari 2017 tot en met 14 april 2017.

Tijdens de eerste periodes loop je 5 dagen per week stage, tijdens de tweede periode loop je 4 dagen per week stage en kom je 1 dag per week naar school.


Graag willen we je er aan herinneren dat het voor het verloop van je opleiding erg belangrijk is dat er van alle gelopen stages een ondertekende praktijkovereenkomst en een urenregistratie op school aanwezig is. Mocht het zo zijn dat je een van deze nog niet ingeleverd hebt van je stages van afgelopen jaar, zorg dan dat je deze meteen bij aanvang van het nieuwe schooljaar alsnog inlevert.
We wensen je een fijne en zonnige zomer en een goede start van het nieuwe schooljaar.

Tot 23 augustusTeam paraveterinair,
Jan van der Star, Linda Stolk, Mirjam Sonneveld, Daniëlle de Vries, Janneke de Waard, Monique Botermans, Helga Weening
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina