Bewindvoerder BeschermingsbewindDovnload 7.93 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte7.93 Kb.

Stichting Beschermingsbewind Heel (SBH) heeft als hoofddoel het administreren en beheren van inkomen, gelden en goederen van cliënten van Stichting Daelzicht.

 

Binnen de Stichting Beschermingsbewind Heel wordt per direct een medewerker gevraagd voor de functie van:


Bewindvoerder Beschermingsbewind

Het betreft een dienstverband van 28 tot 32 uur per week in eerste instantie voor een jaar. Bij goed functioneren wordt het dienstverband omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.


Wij vragen

Jouw taak is het beschermen, in stand houden en beheren van het onder bewind gesteld vermogen van cliënten. Tot jouw taken behoren o.a.:  • beoordelen financiële positie cliënt / beheer van alle financiën;

  • zittingen rechtbank bijwonen;

  • contact onderhouden met cliëntvertegenwoordigers en schuldhulpverleners;

  • afleggen rekening en verantwoording aan de rechtbank


Functie-eisen

Je beschikt over een relevante vakkennis op HBO-niveau bijvoorbeeld HSAO of Sociaal Juridische dienstverlening, aangevuld met kennis van en inzicht in wet- en regelwetgeving op het gebied van privaatrecht, in het bijzonder familierecht en van zorggerelateerde en sociale voorzieningen. Je hebt tevens kennis van en inzicht in budgettering- en financieringsvraagstukken. Je bent op de hoogte van de doelstellingen van de Stichting Beschermingsbewind Heel. Verder kun je omgaan met de voor de functie relevante (financiële) administratiesystemen.


Ondernemerschap, professionaliteit en flexibiliteit zijn de kerncompetenties die wij van elke medewerker verwachten. Overige competenties die aan de orde zijn, zijn goede communicatieve vaardigheden, integriteit, zorgvuldigheid, kunnen plannen, organiseren en bewaken van de voortgang.
Wij bieden

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Conform de CAO Gehandicaptenzorg is de functie van Bewindvoerder Beschermingsbewind gewaardeerd op niveau FWG 55 (€ 3.709,= bij een fulltime dienstverband.). Naast de eindejaarsuitkering en deelname aan spaarloon of levensloopregeling, fietsplan en IZZ ziektekostenverzekering, bieden wij je ook de mogelijkheid om zelf keuzes te maken volgens ons MeerKeuzeSysteem-Arbeidsvoorwaarden.


Bij een eventuele indiensttreding kan een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.) worden gevraagd.
Belangstelling?

Stuur je sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal, onder vermelding van het vacaturenummer V 07.04 vóór12 augustus 2013, t.a.v. Esther van Ginneken, medewerker personeelsadministratie Daelzicht via sollicitatie@daelzicht.nl.
Informatie over de functie kun je inwinnen bij Mirjam Feder, administrateur SBH telefoonnummer 0475-5777377. In week 33 zullen de uitnodigingen worden verstuurd voor de selectiegesprekken in week 34.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina