Bmr 1 – Berg ’28 1Dovnload 6.13 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte6.13 Kb.
BMR 1 – Berg ’28 1

03-04-2010Vandaag stond op het restant van de wedstrijd tegen Berg 1 op het programma. Een ontmoeting die de vorige keer bij een 0-0 stand werd gestaakt door de weersomstandigheden. In de 30ste minuut van de wedstrijd floot de scheidsrechter toen het eindsignaal. BMR toen 30 minuten lang tegen de wind in gevochten en er zelfs een enkele keer gevaarlijk uitkwam en bijna scoorde via een vrij trap van Rik Caelen. Verder kon BMR niet klagen dat het nog 0-0 stond omdat in Berg al gevaarlijk was geweest met twee vrije trappen. Een van deze vrije trappen werd gepareerd door BMR sluitpost Guido Martinussen en een werd door de lat gestopt. Dit waren ongeveer de hoogte punten van de eerste 30 minuten van BMR1 –Berg 1. Verder hielden beide ploegen zich vooral bezig met ingooien van de bal.
Het 2de gedeelte van de wedstrijd bestond uit 1 kwartier voetballen rust en de 2de helft. Er werd begonnen met een opgooibal op de middenstip. In het kwartier voor rust leek BMR nog niet helemaal wakker en was Berg de bovenliggende partij. Tot grote kansen kwam Berg eigenlijk niet. Na de rust herpakte BMR zich en was BMR de meest voetballende ploeg. Toch was het echter uitkijken voor de counter van Berg. De counter van Berg kon gelukkig vaak in de kiem worden gesmoord. Omdat BMR in de 2de helft veel duels won en dat was wat er in de 1ste helft ontbrak. En als dat niet gebeurde was er altijd nog Mike Duysengs die achterin kon opruimen. Verder had Kevin van Proemeren geen problemen met zijn tegenstander en won vrijwel elk duel. Ook alle doeltrappen van de keeper van Berg waren voor BMR omdat Paul Waterval en Youri Brassé bijna elk kopduel wonnen. Hierdoor bleef de druk van BMR op het doel van Berg dit leverde leuke aanvallen op waar Lars Roijen, Chris Bessems en Luc van Neer betrokken waren, maar helaas nog geen treffer op. De treffer kwam uit een dood spel moment, een vrije trap werd genomen door Mike Duysengs. Deze werd verlengd door de Paul Waterval, maar ook slecht verwerkt door de doelman van Berg waardoor de inlopende Patrick Kleijnen maar hoefde in te tikken. Zo stond het 1-0 en moest Berg alles op alles zetten om nog een puntje uit het vuur te slepen. Zo liepen de gemoederen steeds hoger op en had de scheidsrechter de wedstrijd helemaal niet meer in de had en floot te pas en te onpas voor een overtreding. Zo werden er nog 2 gele kaarten uitgedeeld aan twee BMR spelers. Verder gingen ook 2 spelers van Berg over de scheef wat ook voor hun in een gele kaart resulteerde. Maar terug bij het voetballen. Berg moest en zocht dan ook de aanval. Dit zorgde voor ruimte voor de spitsen van BMR. Zo schoot Davy Weusten een bal richting de kruising maar deze werd uitstekend gepakt door de doelman van Berg. Niet veel later ging dan ook de doelman van berg in de fout, bij een gevaarlijke uitbraak van BMR werd Rik Caelen finaal neer getrapt door de keeper van Berg, wat ook de keeper van Berg op een gele kaart kwam te staan. Dit gebeurde in het 16 meter gebied wat van zelf sprekend in een strafschop resulteerde, Davy Weusten nam de strafschop zeer beheerst en liet de doelman van Berg verslagen achter. Voor BMR was het duidelijk de overwinning was veilig. En BMR lijkt het resteerde gedeelte van de competitie rustig uit te kunnen voetballen. Maar vergeet nooit: in de 4de klasse A wint iedereen van iedereen.

De gelukkig om maandag het verslag te maken is Rik Caelen!!!!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina