Boekhoudkantoor uit Antwerpen verkoopt haar portefeuille van een 30 tal klanten bestaande uit zelfstandigen en bvba’s. Omzet 2004 was 48000 euro. Klanten zijn in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Tel: 03/771. 47. 66Dovnload 11.29 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte11.29 Kb.
Boekhoudkantoor uit Antwerpen verkoopt haar portefeuille van een 30 tal klanten bestaande uit zelfstandigen en bvba’s. Omzet 2004 was 48000 euro. Klanten zijn in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Tel: 03/771.47.66.

Juriste-fiscaliste met een eigen cliënteel en met meer dan tien jaar ervaring in vennootschaps- en fiscaal recht (zowel nationaal als internationaal), vermogensplanning, fiscale adviesverlening in ruime zin , M & A, … wenst op zelfstandige basis dossiers in onderaanneming uit te voeren. In geval van interesse kan u zich richten tot het IAB onder referentie KT/133

Verheyden, Van Hassel & Partners vb/vof Accountants & Belastingconsulenten zoeken samenwerking met accountant en/of belastingconsulent op zelfstandige basis voor het uitvoeren van deelopdrachten. Regio: Antwerpen – Mechelen.

Contact : Nick Verheyden – Frans Van Dunlaan 25 – 2610 Wilrijk – e-mail: nick@vanhassel.be

Cougar Consulting Accountantsmaatschap CV is een accountantskantoor met KMO klanten in geheel Vlaanderen, en gericht op het samengaan van bedrijfsadvies met de boekhoud- en fiscale administratie. Onze kantoren zijn gelegen aan Gent-Zuid met de autosnelweg Gent Centrum in de nabijheid, dus vlot bereikbaar voor klanten en bezoekers.


 1. Senior Accountant (m/v)

Profielvereisten:

  • Minimum tien jaar ervaring als senior accountant en in het bezit van IAB-erkenning ( intern of extern).

  • Eindverantwoordelijkheid voor eindejaarscontroledossiers en fiscale administratie.

  • Know How in mandaten accountant en belastingsdossiers ( o.a. rulings)

  • Assertieve persoonlijkheid die in staat is de rol van accountant naar klant toe uit te dragen.

  • Kandidaten met een eigen kantoor komen eveneens in aanmerking.
 1. Junior Accountant(m/v)

Profielvereisten:

  • Zeer goede kennis vereist van de boekhoudwetgeving.

  • Minimum drie jaren ervaring vereist in het zelfstandig voeren van een boekhouding.

  • Een diploma A1 boekhouding hebben.

  • Staat o.a in voor voorbereiding eindejaarscontroledossiers, opstellen interimbalansen, het voeren van de boekhouding bij klanten intern en voor klantenboekhoudingen die bij ons kantoor uitgevoerd worden.

  • Bij voorkeur reeds IAB stage aangevangen of beëindigd.

U kan solliciteren op ons adres Lammerstraat 18 te 9000 Gent (t.a.v. Patrick Sals) of via e-mail: cougar@glo.be


Deloitte is wereldwijd één van de leidinggevende bedrijven in accounting and auditing, management consulting, juridisch en fiscaal advies. Onze kantoren staan ten dienste van multinationals en grote bedrijven, openbare instellingen en talloze kleine snel groeiende ondernemingen en vermogende particulieren. Dankzij onze sterke regionale inplanting en onze multidisciplinaire aanpak zijn we in staat om tegemoet te komen aan de noden van heel wat kleine tot grote ondernemingen . Wij zoeken momenteel voor Antwerpen en Kortrijk (m/v) Senior Tax Consultants: Deloitte Tax & Legal Services is marktleider in fiscaal-juridische adviesverlening aan KMO’s. Voor de regio zijn wij op zoek naar een ervaren belastingconsulent (5 à 7 jaar) die in nauwe samenwerking met de accountants van Deloitte Fiduciaire wil instaan voor de verder uitbouw van onze klantenportefeuille. Je hebt een doorgedreven all-round fiscale kennis (zowel vennootschaps- als personenbelasting ) en detecteert fiscale problemen en opportuniteiten in KMO-dossiers. Je bent gedreven om met een commerciële ingesteldheid en zin voor initiatief bij te dragen aan de groei van ons kantoor.

Wenst u meer te weten? Raadpleeg de vacatures op onze website http://career.deloitte.com

Voor meer inlichtingen aarzel niet om contact op te nemen met François Goddderis (tel: 0800/24250).


The world-wide largest independent lubricants specialist is looking for his Belgian subsidiary located at 1654 Huizingen for a:

FINANCIAL MANAGER


Working in close collaboration with our financial director leaving us in the near future for retirement.

We require at least a certified accountant or an individual with a university degree but having similar practical experience. Organised, autonomous, a strong personality with good human contacts.

At least a 5 years all round accounting and administrative experience. Knowledge of SAP as operating platform would be a plus.

Speaking fluently Dutch and French and having a very good knowledge of English.
We offer an attractive salary, fringe benefits and car.
You are interested, sent your C.V. to andre.mertens@fuchs-oil.com

Fiducial Accountancy heft 15 regionale accountancykantoren die de boekhouding en advies verlenen aan éénmanszaken, KMO’s en vennootschappen. Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een (stagiair)Accountant(m/v) voor ons kantoor in Nazareth.

U beheert volledig zelfstandig een aantal dossiers van klanten op boekhoudkundig en fiscaal gebied. Uw werk bestaat uit boekhoudkundige verrichtingen, voorbereiding van de jaarrekeningen en het advies verlenen t.o.v. de klanten. U beschikt over een A1 diploma bedrijfsbeheer optie accountancy/fiscaliteit of een licentie TEW en hebt een eerste in een kantoor. Kennis Expert-M is een pluspunt. Stage is mogelijk.

Sollicitaties richten aan: Anne Jaspers - Rekruteringsdienst Fiducial Accountancy Louizalaan 148, 1050 Brussel of per e-mail: a.jaspers@fiducial.beAccountantskantoor Burco, gelegen aan het Schumannplein in Brussel zoekt (stagiair)-accountant met fiduciaire ervaring voor het beheren van klantendossiers. Gegradueerde in de boekhouding/fiscaliteit, Nl/Fr/En en woonachtig in de omgeving van Brussel. Schriftelijke sollicitatie met CV richten naar w.huygens@burco.beDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina