Briefing clubsportiveDovnload 8.05 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte8.05 Kb.


BRIEFING Clubsportive
Clubsportive is een fitnessketen, gevestigd in de grote Nederlandse steden, die zich onderscheidt van andere fitnessclubs door de nadruk te leggen op creativiteit, interieur, muziek en entertainment. De basis van Clubsportive wordt gevormd door het klantvriendelijk en vakkundig personeel die een sfeer en ervaring wil neerzetten waar iedereen zich thuis voelt.
“Every body has story” betekent voor Clubsportive een open mind. Iedereen is welkom met zijn persoonlijke sportieve doelstellingen waarin zij helpen het beste uit jezelf te halen. Degene die wil werken aan zichzelf en aan een gezond lichaam wordt de mensen van Clubsportive gemotiveerd. Clubsportive staat voor een aantal principes waar zij in gelooft: kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en positieve energie.

Daarnaast is het Clubsportive-product inhoudelijk echt onderscheidend, met onder andere: live dj's, yoga on the beach/park, Bootcamp training, Boks1/4, Catwalk training. (alle activiteiten vindt je op de website van Clubsportive)


Clubsportive wil een onderscheidend platform in Nederland creëren zodat ze zich op termijn in internationale steden kan vestigen.

Meer aanvullende info over Clubsportive vind je op www.clubsportive.nl


Opdracht:

Bedenk aan de hand van het bestaande Every Body has a Story thema een nieuwe campagne met bijpassende visuele stijl voor Clubsportive.

Denk in low-budget middelen (bijvoorbeeld: streetart, guerrilla, posters, e.a.)
Doel:

De campagne moet zorgen dat Clubsportive zich onderscheidend (eigenwijs) opstelt t.o.v. andere sportscholen.


Doelgroep:

Clubsportive is er voor iedereen, maar ons aanbod is vooral gericht op de jong-volwassenen. Maar als je jong denkt, maakt het niet uit hoe oud je bent. Of je nu 16 of 85 bent, dik of dun, klein of groot, blond of donker, topsporter of beginneling: iedereen is welkom!


Brand Personality & Kernwaarden

  • Persoonlijk. Persoonlijke benadering door klantvriendelijke medewerkers en intensieve persoonlijke fitnessbegeleiding.

  • Positieve energie! Medewerkers, sportruimte en de klanten creëren een positieve sfeer.

  • Onderscheidend in creativiteit, muziek en meer entertainment in (groeps)fitness

  • Hoofd activiteiten: Clubsportive wil de beste zijn in de fitness en groepsfitness branche


Randvoorwaarden:

  • Het winnende team zal samen met Clubsportive de campagne gaan uitwerken.


Inzendvoorwaarden


Deadline

26 maart 15.00 uur, Grey Amsterdam, (t.a.v. Pol Hoenderboom), Watertorenplein 4b, 1051 PA AmsterdamDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina