Cambrinus muziekpodiumDovnload 12.11 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte12.11 Kb.
CAMBRINUS MUZIEKPODIUM

Nieuwsbrief 17 februari

… … …


Aan het einde van deze nieuwsbrief

iedere week een vertederend, ontroerend, apart, of anderszins leuk muziekfilmpje in

Cambrinus Cinema

deze week:

het is 25 jaar geleden dat het album ‘Thriller’ van Michael Jackson verscheen

Michael Jackson-watchers hebben ontdekt

dat hij in het diepste geheim aan een comeback werkt.

Eerst een try-out… vermomd en op locatie in India!

  

verder in deze nieuwsbrief-------------------------------

 

zondag 17 februari

BBTHREE

cd-presentatie / jazz, funk & swing 

 

optreden LOCAL HEROES gaat niet door 

Komende concerten

 ---------------------------------

zondag 17 februari 16.00 uur € 5,-

 

BBTHREE


uitstekende live-reputatie…

Steffen Thormaehlen – Jo Didderen – Johan de Haan – Gino Bombrini

 

Dampende grooves en ingetogen jazzy ballads wisselen elkaar af in een optreden van BBThree, de band rondom zanger-toetsenist Johan de Haan die intussen een uitstekende live-reputatie heeft opgebouwd. BBThree heeft voor de presentatie van haar cd ‘Appetizer’ in Noord-Limburg het Cambrinuspodium uitgekozen.De band wordt in 2005 opgericht door Johan de Haan, in Maastricht en verre omstreken al jaren bekend als allround zanger-toetsenist. Met Steffen Thormaehlen en Jo Didderen als soepel swingende ritmetandem start dit trio met hun eigen(zinnige) versies van klassiekers als bijvoorbeeld I’ve Got A Woman en Isn’t She Lovely. Niet lang daarna wordt de band uitgebreid met percussionist Gino Bombrini. In 2006 verschijnt een EP met 5 nummers , waaronder de bescheiden radio-hit Diner Dansant, een instrumental van bassist Jo Didderen.

Ondanks de veelheid aan stijlen die BBThree hanteert blijft de basis toch steeds de jazz… het “buiten de lijntjes kleuren” zit deze muzikanten in het bloed. En hoewel Johan de onbetwistbare frontman is – mede door zijn uit duizenden herkenbare, warme stem – is BBThree een (h)echte band,waarbinnen elk bandlid zijn eigen bijdrage levert aan de unieke sound.

 

Luister op de site van BBTHREE naar enkele nummers in haar jukeboxen bekijk/beluister de spectaculaire videoclip Diner Dansant.

Deze instrumental is regelmatig op diverse tv-zenders te bewonderen geweest: www.bbthree.com

 

… … …


 

Optreden Local Heroes gaat niet door

 

Het geplande concert van Local Heroes op woensdag 20 februari komt te vervallen. De voor deze éne gelegenheid samengestelde band, net als vorig jaar een initiatief van zangeres Dorethé Cox en pianist/componist/arrangeur Geert Keijsers, blijkt niet in de gewenste samenstelling te kunnen aantreden. Overvolle agenda’s van enkele musici blijken een compleet aantreden van deze band in de weg te staan. Er is kort overwogen om de arrangenten voor een kleinere bezetting, zonder zgn. backing vocals, aan te passen. Het gekozen repertoire liet echter niet toe hier op korte termijn nog iets zinnigs mee te doen, waarna besloten werd om alles af te blazen… 

Mensen die al kaarten voor dit concert in hun bezit hebben, krijgen bij inlevering van het entreebewijs het entreebedrag uiteraard terug betaald. Degenen die per bank hebben betaald, krijgen hun geld op hun bankrekening terug gestort.

 

Dorethé en Geert, alsnog bedankt voor jullie initiatief en inzet om voor de tweede keer een gelegenheidsformartie van louter ‘local heroes’ op het podium te zetten. Wellicht een andere keer… … … …

 

KOMENDE CONCERTEN 

zondag 24 februariJODYMOON

Publieksprijs Grote Prijs van Nederland

 

zondag 2 maartOKIESON

voorprogramma Marten de Paepe

americana, soul & alt. Country noir

 

zondag 9 maartALBERT LEE & HOGAN’S HEROES

 

voor de vijfde keer deze wereltopper in Horst

treuzel niet met reserveren… het gaat snel

 … … …


 

CAMBRINUS CINEMAMichael Jackson in India…?

http://nl.youtube.com/watch?v=yRmqZRPgK1w
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina