Charlotte Winkelhorst (sopraan), Theo Kruse (bariton) en Ivo Boytchev (piano) Charlotte WinkelhorstDovnload 7.46 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte7.46 Kb.
Zondag 8 november 2015 Koffieconcert.

Charlotte Winkelhorst (sopraan), Theo Kruse (bariton) en Ivo Boytchev (piano)

In het Koetshuis van Huize Keizer, Kerkplein 2, Denekamp

Luchtig Klassiek

Aanvang 12.00 uur (koffie/thee vanaf 11.30 uur) Entree € 5,- p.p. incl. koffie/thee.
Charlotte Winkelhorst (sopraan), Theo Kruse (bariton) en Ivo Boytchev (piano)
Charlotte Winkelhorst is geboren op 20 augustus 1961 in Vreden, Duitsland.

Vanaf haar derde jaar woont zij in Nederland. Omdat zij een Duitse moeder en een Nederlandse vader heeft, beheerst zij beide talen vlekkeloos.

Zij voelt zich dan ook thuis aan beide zijden van de grens.

Haar leven is een en al muziek. Sinds 2002 geeft zij zangles aan muziekscholen in Duitsland en treedt zij op als zangsoliste (sopraan) in Nederland en Duitsland met een veelzijdig reportoire o.a. concertzang, kunstlied, opera, operette en musical.

Zij heeft diverse concoursen gewonnen, maar het hoogtepunt in haar carrière vindt zij toch wel haar deelname aan “Una Voce Particolare” onder leiding van Ernst Daniël Smid op kerstavond 2005.

Haar eerste CD “Een vleug van Eeuwigheid” is inmiddels gepresenteerd.

Website: http://www.rosamystica.nl/html/charlotte.html

Theo Kruse (bariton)
De bariton Theo Kruse begon zijn zangopleiding bij Robert Bruins en vervolgde deze bij Klaziene van der Vinne, Arjan Blanken en Magareth Beunders. Hij sloot zijn studie af bij de Enschedese zangpedagoge Hannie Borgerink. Daarnaast deed hij acteerervaring op in de operaklas van Johan van Haagen. Theo Kruse is prijswinnaar van het tv-programma Una Voce Particolare en van het Bouwfonds Vocalistenconcours te Zwolle. Naast operarepertoire heeft hij liederen van Schubert, Schumann, Brahms en Duparc gezongen en solopartijen in

oratoria van Bach, Haydn, Händel en Mendelssohn.
Ivo Boytchev wordt heden ten dagen beschouwd als een van de meest vooraanstaande talenten van Bulgarije.
Geboren in 1970, begon I. Boytchev zijn muzikale studie op 5 jarige leeftijd aan de Muziekschool te Varna bij Rumena Penkova . In1989 werd hij toegelaten tot het Staatsconservatorium te Sofia waar hij studeerde bij Marina Kapatsinskaja en daar zijn diploma behaalde met “hoge onderscheiding”.

In 1995 vertrok I. Boytchev naar Nederland waar hij studeerde aan het Conservatorium te Enschede bij Christo Iliev en vervolgens aan het Conservatorium te Utrecht bij Alan Weiss, waar hij in 2000 zijn diploma behaalde “met onderscheiding”.Na aanbeveling van de wereldberoemde concertpianiste Marta Argerich , werd I. Boytchev uitgenodigd een jaar te studeren aan de vermaarde Internationale Piano Stichting “Theo Lieven” bij het Como meer in Noord Italië. In deze inspirerende omgeving, als een van de slechts 8 veelbelovende jonge pianisten van over de hele wereld, werd I. Boytchev in staat gesteld privé masterclasses te volgen van zeer hoogstaande pedagogen zoals: Leon Fleisher , Dmitri Bashkirov , Fou Ts’ong , William Grant Nabore , Charles Rosen , Andreas Staier en Claude Franc. De resultaten van die studie werden duidelijk in de vele recitals die hij sindsdien heeft gegeven in Nederland, België, Duitsland en Bulgarije.


Ivo Boytchev studeerde koordirectie bij Kees Stolwijk in Enschede. Naast het dirigentschap van het Twents Byzantijns Koor en het Euregionaal Operakoor heeft hij de leiding over het Nordhornse koor ”La Lega”.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina