Chatregels Niet toegelaten zijn (kan leiden tot kick/ban): PrivechatDovnload 5.04 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte5.04 Kb.
Chatregels

Niet toegelaten zijn (kan leiden tot kick/ban):
Privechat
Vraag eerst of iemand wel privé wil chatten. U doet dit door dit in uw eerste privébericht te vragen. U hoeft dus geen toestemming in de algemene chat te vragen. Versierpogingen of stalking is verboden. Als iemand aangeeft niet privé te willen chatten, ga hier dan niet mee door! Op deze overtreding volgt een directe ‘ban’.

Vetgedrukte letters
Het lettertype is vergroot maar niet standaard ‘vetgedrukt’. Sommige leden hebben dit ook niet zo ingesteld. Vraag niet telkens of iemand zijn lettertype aan wil passen. De achtergrond van de chat is donkerder en het lettertype groter dus het moet nu ook standaard goed zijn.

Dating - versieren
Vijftigplusser.nl is geen datingsite. Als iemand aangeeft niet van avances gediend te zijn respecteer dit dan ook. Doet u dit niet dan volgt er automatisch een ‘ban’. Als u lastig wordt gevallen meld dit dan direct via info@vijftigplusser.nl

Caps/hoofdletters
Overtollig gebruik van hoofdletters in berichten zijn irritant en dus niet toegelaten. Dit is te vergelijken met schreeuwen in het openbaar.
Spam + inviting
Dit is het ongewenst verspreiden van boodschappen, url's, met als doel volk te lokken of naambekendheid te creëren via de Vijftigplusser.nl kanalen.

Discriminatie
Elke vorm van discriminatie waaronder maar niet beperkt tot racisme, anders geaardheid, anders valide,...
Dit geldt zowel voor kwetsende nicknames, idents, hostnames, boodschappen en elke andere vormen van uiting.

Vulgair gedrag/taalgebruik
Elke vorm van vulgaire uitingen, door middel van nicknames, idents, hostnames, publieke boodschappen en andere.

Onrust stoken
Het in publiek storen van andere chatters op een Vijftigplusser.nl kanaal. De goede gang van zaken belemmeren. Waarschuwingen van operatoren negeren.

Flooding
Het in een korte tijd overspoelen van het kanaal met berichten.
Clones / teveel clients per ip adres
Meer dan 3 clients vanaf een bepaald ip adres is niet toegelaten, behalve voor instellingen die hiervoor goedkeuring kregen.

Scripts
Ascii art, mp3 echo's, autogreets, en andere irritante zinloze scripts horen niet thuis op de Vijftigplusser.nl kanalen.

Bots
Het is niet toegelaten bots te stationeren op een Vijftigplusser.nl kanaal, gezien dit totaal overbodig is en enkel tot verwarring kan leiden.


Vereisten van de chatter:

Respect
Respecteer uw medechatters, de gratis chatdienst, de mensen die alles in goede banen leiden. De toegang tot de kanalen is een privilege, geen recht. Toegang kan ontzegd worden door de operatoren.

Gezond verstand
Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op de chat. Vijftigplusser.nl is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan. De operatoren staan ook niet in voor privé ruzies tussen chatters, enkel voor publieke toestanden op het kanaal. Er bestaat voor privés nog altijd een /ignore commando.


Maatregelen bij overtreden van de regels:

Meestal 1, 2 of 3 kicks als waarschuwing, daarna ban.


Personen die herhaaldelijk en moedwillig de regels overtreden hebben geen waarschuwing meer nodig: direct ban

Bij spam voor andere kanalen of commerciële sites, sexchatten, onverhoopte versierpogingen en bij zwaar discriminerende uitlatingen: direct ban.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina