Chevrolet biedt eerste blik op nieuwe showversie van ColoradoDovnload 10.75 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte10.75 Kb.
Mechelen, 10 maart 2011
Chevrolet biedt eerste blik op nieuwe showversie van Colorado


  • Midsize pick-up beleeft werelddebuut tijdens Bangkok Motor Show in Thailand

Chevrolet gunt een eerste blik op de showversie Chevrolet Colorado die voorafgaand aan de 32e Bangkok International Motor Show wordt onthuld. Dit belangrijk autosalon opent op 25 maart haar poorten voor het publiek. De showversie geeft een vooruitblik op de volgende generatie Chevrolet Colorado midsize pick-up, die gebaseerd zal zijn op Chevrolet’s sterke truck-DNA en op het erfgoed van veelvuldig onderscheiden trucks.


Thailand werd gekozen als de locatie voor het werelddebuut omdat in dat land pick-ups enorm populair zijn en de Thaise groeimarkt van groot belang is voor Chevrolet. In 2010 vormde het marktsegment van pick-ups truck 43% van alle verkochte auto’s in Thailand. De nieuwe Colorado zal later dit jaar in Thailand op de markt worden gebracht.
"Trucks spelen een belangrijke rol in de meeste zuidoostaziatische markten,” zegt Susan Docherty, vice president, GMIO Sales, Marketing en Aftersales. "Nergens is dat duidelijker dan in Thailand waar trucks zoals de Colorado deel uitmaken van de dagelijkse levensstijl. Thailand was een voor de hand liggende locatie om het publiek de gelegenheid te geven een eerste blik te gunnen op onze complete nieuwe Colorado."
Meer informatie over de nieuwe Chevrolet pick-up zal vrijgegeven worden tijdens de wereldpremière. De Bangkok International Motor Show wordt georganiseerd van 25 maart tot en met 5 april 2011.
Over Chevrolet

Chevrolet is General Motors' grootste merk wereldwijd met een jaarlijkse verkoop van zo’n vier miljoen auto’s in ruim 130 landen. Het is het vierde automerk wereldwijd op het gebied van verkopen en daarbij één van de snelst groeiende merken ter wereld. Auto’s van Chevrolet combineren passie, gedurfd design en praktische toepassingen. Zij leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Na het in 2005 opnieuw op de markt brengen van het merk in Europa werden de verkopen van Chevrolet in 2008 meer dan verdubbeld naar 500.000 eenheden. Het marktaandeel van Chevrolet is in Europa gegroeid naar 2.5%, met 477.194 verkopen. Chevrolet heeft een distributienetwerk van ruim 2.700 dealers en servicepunten in Europa. Tot de Chevrolet-modelreeks behoren de Spark stadsauto, de kleine Aveo, de compacte vierdeurs Cruze, de Captiva SUV en de legendarische Corvette sportwagen. In 2011 lanceert Chevrolet zeven nieuwe auto’s: de volledig nieuwe Orlando gezinsauto, de nieuwe Captiva SUV, de Corvette Grand Sport Coupé, de volledig nieuwe vijfdeurs en vierdeurs Aveo, de vijfdeurs Cruze, de Camaro coupé en convertible en de veel onderscheiden Volt elektrische auto met range extender. Chevrolet’s grootste markten in Europe zijn Rusland, Italië, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Turkije.

Chevrolet is in Amerika in 1911 opgericht door de Zwitserse immigrant Louis Chevrolet en het merk viert in 2011 zijn honderdjarig bestaan.

Voor meer informatie over Chevrolet:

Perswebsites : http://media.chevroleteurope.com (Europa) en http://media.gm.com/content/media/be/nl/news.brand_chevrolet.html, (België, nl) en

http://www.chevrolet.be.

Noot voor de redactie: voor aanvullende informatie:

Yves De Cauwer

Senior Manager Public Affairs

Telefoon: + 32 (0)15.64.13.82

Mobiel: + 32 (0)486.43.24.59

E-mail: yves.de.cauwer@gm.com
Chevrolet Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C Tel. +32 (0)15 64 13 82 media.chevroleteurope.com

B-2800 Mechelen Fax. +32 (0)15 64 13 41 chevroleteurope.com

BelgiumDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina