Daphne terug uit AfrikaDovnload 26.54 Kb.
Datum24.07.2016
Grootte26.54 Kb.
Daphne terug uit Afrika.
Daphne Bastiaan-Net is zondag 11 januari 2009 terug gekomen uit Namibië. De tiener was voor 4 weken weg naar haar familie. De hele school was verdrietig van haar vakantie. Tamara Steenvoorden, de mentrix van Daphne, was diep geschokt en erg verdrietig om Daphne zeker een maand te moeten missen. Ze heeft nachten lang in bed gehuild omdat ze bang was dat Daphne werd aangevallen door een olifant of een muis. De leerlingen hebben non-stop Animal Planet gekeken om maar een glimp van Daphne op te vangen. Gelukkig is Daphne nu terug. ‘De reis was erg leuk!’ Spreekt Daphne.
Nino krijgt nieuw neefje.
Nino Zwart heeft 24 December 2008 een nieuw neefje erbij gekregen.

Hij heeft de naam Milo gekregen. Waar de verse baby erg blij mee was.

Want hij lachte zich helemaal suf. Ook viel Milo gelijk met zijn neus in de boter (moeder moest het weer schoonmaken…) omdat hij de dag erna allemaal cadeautjes kreeg met kerst.
Casper krijgt extra spieren.
Casper Holkers heeft een aanvraag ingediend om extra te kunnen gymen.

Hiermee wil Casper bereiken dat hij meer spieren krijgt,om in zijn voetbal team beter te kunnen presteren. Nu scoort hij slechts 5 doelpunten per wedstrijd en wil dit gemiddelde opkrikken naar zeker 8 doelpunten per wedstrijd.

Konrad zorgt voor explosie.
Konrad Goslawski heeft zijn experiment uitgevoerd. Elke dag krijgt hij een flesje cola mee waarin hij vandaag een mentos heeft gedeponeerd. Hij schudde 3 keer met het cola flesje. Waarna de explosie plaats vond. Dit speelde zich af in klaslokaal 011. Nino vond het wel prettig om cola in zijn haar te krijgen om het als gel te gebruiken Aldus de toevallige omstander. De schoonmaakploeg was echter minder blij en heeft een restrictie gelegd op spuitende artikelen.

Alexander doet examenvak.
De 12 jarige Alexander Meijs gaat volgend jaar een examenvak op vmbo-niveau doen. Hij moet nog kiezen tussen Wiskunde en Engels. Hij neigt naar het vak Wiskunde. Omdat hij erg goed is in het tellen van het aantal tegels op weg naar het WBC. Hij ziet een zelfde carrière als Einstein voor zich omdat hij ook al vind dat E=mc². Echter een make-over moet nog plaats vinden omdat hij nog geen grijze haren heeft. Ook een bril moet nog ergens wiskundig vandaan getoverd worden.

Joëlle nieuw wereldrecord.
Joëlle Brouwers heeft het voor elkaar gekregen om 2 maal op rij op tijd te komen in de les. Haar toptijd bedraagt 34 minuten te laat. De tevreden gymdocent: ‘Toen de score 5-1 was voor het rode team. Kwam Joëlle binnen stormen en ging keepen voor het witte team. Ze zorgde ervoor dat het witte team in 5 minuten won met 6-5.’Mitchel verdwijnt
Elke vrijdagochtend het 4de uur verdwijnt Mitchel Westra naar een geheimzinnig afspraakje. Waar zelfs Joëlle niets van weet. De leerlingen tasten in het duister terwijl het licht aan staat. Konrad denkt erover om een zaklamp mee te nemen om het probleem op te lossen. En tot op de bodem uit te zoeken door zijn licht erop te laten schijnen.

Danny breekt botten.
Onze DS verslaafde Danny van Leeuwen heeft 206 botten gebroken in 5 minuten op een spelletje van de DS. Konrad keek toe met een ongelukkig gezicht en was bang ook toegetakeld te worden. Danny beperkt zich gelukkig tot de DS.

Tamara kan niet tegen haar verlies.
Lerares Tamara Steenvoorden verloor van haar 8 mentorleerlingen met een kaartspelletje en was hiervan hevig ontdaan. Ze was al binnen 10 minuten uit het spel gewerkt. Met name door Joëlle, Mitchel en Konrad. Ze ging klagen bij de directeur Peter Jansen. Waardoor hij het verbod op kansspelen heeft bekrachtig. Hierdoor mag er dus niet meer gegokt worden in 1D. Alexander vraagt zich op dit moment af wat hij met de gewonnen muntjes moet doen en stelt voor een wensput aan te schaffen.

Halil draagt jurk.
Halil gaat binnenkort zijn danskunsten vertonen in een meegenomen jurk van Joëlle. Ze zit zelf te denken aan de kleur roze omdat dat goed kleurt bij zijn haar. De folklorische danser doet binnenkort mee aan een kinderballetshow en heeft een beetje oefening nodig. Dit alles speelt zich af in de kantine van de WBC. Toegangskaarten zijn binnenkort te verkrijgen bij de administratie. Dit kost een telaat-briefje.

Erik in de jury.
Joëlle en haar moeder hebben zich opgegeven voor de X-Factor van het WBC. Erik Franzen zit hierbij in de jury. Hij wil voorstellen de talentenjacht eens op een vrijdagmiddag te doen. Mochten er nog meer aanmeldingen zijn dan kunnen zij zich melden bij Eric in het gymlokaal 002. Ook mensen die NIET kunnen zingen zijn van harte welkom. Dit om de lachers op de hand van Erik te krijgen.

Paul schrijft geschiedenis.
Voor het eerst in de geschiedenis heeft docent Paul een buik-omtrek van 3 meter 12 weten te bereiken. De kantinejuf Yvette heeft nu de opdracht gekregen om hem geen broodjes rookworst meer te verkopen. Ook de privilege die hij heeft op borden van Hugo dreigt hij te verliezen. Paul: “Ik denk erover om de kantine te gaan boycotten, ik krijg nu boterhammen van thuis mee”. Danny vraagt zich serieus af wat er nu lekkerder is, als groot afnemer van Yvette.
Hugo is jaloers.
Hugo is erg jaloers op de buik van Paul. Hij loopt de hele tijd chagrijnig door de school. Alle kooklessen zijn afgezegd totdat Hugo zijn uiteindelijke doel heeft bereikt. Hij is nu vaste klant bij Yvette voor de rookworsten.

David heeft dysleksie.
Becas we saw tis tekst, we tink det hie hes dyslection. Wen wie hed ingliesh koers hie root somting on te sgolbord in wirt tekst. We hartlie koedent onderstent it.

Sanne kan niet tegen kietelen.

Sinds vrijdag 16 januari zijn de leerlingen van 1D erachter gekomen dat Sanne niet tegen kietelen kan. In een rechtstreekse confrontatie met de handen van Danny kwam de enthousiaste leerling achter dit feit. De vreugde kreetjes die Sanne toen uitsloeg zijn als bewijsmatriaal opgeslagen op de mp3 van Mitchel. De leerlingen die deze kreetjes nogmaals willen beluisteren, kunnen Mitchel benaderen. Of simpelweg Sanne kietelen.Kees de beveiliging.
In de pauzes is een nieuwe toezicht houder gesignaleerd dit in de vorm van Kees de beveiligingsman. Een grote V prijkt op zijn shirt met de betekenis Valentijnsdag. Leerlingen die iets leuks willen doen voor Kees op 14 februari kunnen hun post sturen naar: ‘Asmansweg 16 2571 BK Denhaag’. Ter attentie van K. van Sas. Hij is gek op knuffelen (denk aan een knuffelbeer), broodjes knakworst en veiligheid (denk aan een slot).

John zware bevalling.
Leerlingen verdenken J. Boone van een zware bevalling. Hij wordt erg vaak gesignaleerd in de gangen bij de gymzaal… Aangezien daarna bijna een rookgordijn hangt en de kinderen er niet langs kunnen, zorgt het toch wel voor enige overlast, omdat de gymsectie dan geen les kan geven. Het vriendelijke verzoek aan de directie: Plaats aub een eigen toilet bij 003!

School krijgt bezoek
De leerlingen op het WBC kunnen uitkijken naar het bezoek van een Engelse Bulldog. De 4-poter met het formaat van een nijlpaard heeft aangegeven graag een serenade te geven voor het raam van Johan. Een enthousiaste leerling uit 1D wil hier graag zijn spreekbeurt over houden en de leerlingen laten zien wat zijn “doggie” allemaal kan. Al maandenlang traint Nino zijn maatje om 1. op zijn achterpoten te lopen, 2. te plassen met 2 poten in de lucht, 3. op een ritmisch muziekje haar oren te bewegen, en tot slot niet onbelangrijk te blaffen op commando. Nino raadt J. de Haan aan te zorgen voor een emmer en sopje, indien “doggie” no 2. wil illustreren…


Max leest over CPC
M. Monas uit 204 is van plan om de CPC te gaan lopen. De docent die evenveel haar heeft op zijn kin als op zijn hoofd is hard aan het trainen voor de 10 km. Hij wil een schoolrecord plaatsen om binnen de 2 uur de 10 km te lopen. Dit betekent dat hij 5 km binnen het uur moet doen en aangezien dit wandelend kan, zit hij erover te denken om het achteruitlopend te doen. In de school oefent de Engels docent regelmatig in de lerarenkamer, waar reeds slijtage plekken te zien zijn.
Pé wordt gemist
Onze lieve Petra wordt gemist door klas 1D. Ze vinden het prima dat de aardrijkskunde docent er een kind uit poept, maar daarna is het niet de bedoeling dat ze zolang wegblijft. De klas is erg benieuwd naar de kleine koter en krijgen bij BV zelfs brei-les om iets moois te maken voor Saartje. Ook hebben de leerlingen aangegeven om beter te luisteren wanneer ze les krijgen van Saartje 
Roben licht geraakt
Roben is afgelopen week licht geraakt door een tennisbal in de gymzaal. De weer vrijgezellige docent heeft bij een potje Softbal de tennisbal op zijn linkerneusgat gekregen. Hij schreeuwde moord en brand (geleerd van een mentorleerling van hem) en door UC-er Barry werd 1e hulp verleend. Barry wist precies waar hij het kusje moest geven, zodat Roben weer beter werd.


Deze uitgave is niet op waarheid berust. Maar wel op fantasie! Je hoeft het dus niet te geloven, maar het mag wel 
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina