Datum: 3 juli 2014Dovnload 10.92 Kb.
Datum25.08.2016
Grootte10.92 Kb.
Stad Aarschot

Departement communicatie, pr en lokale economie
Persbericht
Datum: 3 juli 2014

Onderwerp: Viviane Fonteijn wint unieke retrofiets met actie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’

Meer info: Mattias PAGLIALUNGA - Schepen van Lokale Economie

016 55 04 08 (stadhuis)mattias.paglialunga@aarschot.be

Viviane Fonteijn wint unieke retrofiets met actie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’
Van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei 2014 liep de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. De stad Aarschot was één van de 160 deelnemende gemeenten. Wie zich in de campagneperiode met de fiets verplaatste om bij een deelnemende handelaar te winkelen, maakte kans op één van de mooie prijzen die dagelijkse uitgereikt werden over heel Vlaanderen. Exclusief voor de klanten van de deelnemende handelszaken in Aarschot werd een geknipte hoofdprijs voorzien, een unieke retrofiets.
Tijdens de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ kon elke klant die met de fiets naar een deelnemende handelaar kwam, een Belgerinkel-lot vragen. Vervolgens kon de klant de unieke code op het lot registreren op de website www.belgerinkel.be en kans maken op een prachtige prijs. Elke rit naar een deelnemende handelaar was een nieuwe kans om een prijs te winnen.
1.386 codes geregistreerd

Schepen van Lokale Economie Mattias Paglialunga: “De fietsende klanten maakten kans op mooie prijzen die dagelijkse over heel Vlaanderen uitgereikt werden. In Aarschot werden heel wat Belgerinkel-lotjes uitgedeeld. Maar liefst 1.386 codes werden geregistreerd. We kunnen dus spreken van een geslaagde campagne.”


Exclusieve prijzen voor klanten van Aarschotse handelszaken

“In Aarschot werden klanten die met de fiets kwamen nog extra beloond. Onder de klanten van de deelnemende handelszaken in Aarschot werden er 10 pakketten Aarschotse Bruine en een unieke ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’-retrofiets verloot. Op dinsdag 2 juli 2014 reed ik met de unieke retrofiets naar winnares Viviane Fonteijn uit Messelbroek om deze persoonlijk te overhandigen”, zegt schepen Paglialunga.


Winnares retrofiets was blij verrast

Viviane Fonteijn: “Wij gaan regelmatig naar de wekelijkse markt in Aarschot en gaan er soms ook winkelen. Ik kreeg mijn lotje toen ik met de fiets naar De Sander in Aarschot-centrum reed en er schoenen kocht. Mijn dochter heeft de code op het lotje geregistreerd. Ik had er helemaal niet bij stilgestaan dat ik kans maakte om de hoofdprijs te winnen. Het is de eerste keer dat ik iets win. Toen we het telefoontje kregen met de melding dat ik de fiets gewonnen had, was ik enorm verrast.”


10 pakketten Aarschotse Bruine verloot

De 10 gelukkige winnaars van een pakket Aarschotse Bruine zijn:
Einde persbericht
Op de foto: Schepen van Lokale Economie Mattias Paglialunga, winnares Viviane Fonteijn en haar man.

Mattias PAGLIALUNGA

Schepen van Lokale Economie016 55 04 08 (stadhuis)

mattias.paglialunga@aarschot.be

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina