De eendrachtDovnload 322.73 Kb.
Pagina1/5
Datum23.08.2016
Grootte322.73 Kb.
  1   2   3   4   5
Nationaal Inkorfcentrum
"DE EENDRACHT"

Maasdijk
Kampioenschappen

Overnachtfond-vluchten
2007

Nationaal Inkorfcentrum 1536 voor NPO en ZLU vluchten.
Voorwoord 2007
Geachte Sportvrienden,
Voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Het eerste wat we tegenwoordig doen is kijken of iedereen er nog wel is want de vergrijzing in onze sport laat onverbiddelijk zijn sporen achter.

Ook dit jaar is er weer een sportvriend komen te overlijden. Niemand minder dan de sympathieke Leen Beekenkamp verloor de oneerlijke strijd tegen de zo gevreesde ziekte kanker. We zullen op verzoek van de familie Beekenkamp volgend jaar de Leen Beekenkamp trofee gaan vervliegen en wel op de vlucht St Vincent (Leen's favoriete vlucht). Deze bokaal wordt bekostigd door de familie en willen hem ook graag tijdens de feestavond uitreiken. Het wordt wel een wisselbokaal.


Wat het seizoen betreft kunnen we weer niet zonder het fenomeen de vogelgriep. Dat er in Nederland nog niets is gevonden vind ik persoonlijk al heel wat want onze milieu vrienden doen er volgens mij alles aan om er eindelijk één vogel(zwaan, gans enz) te vinden, die besmet is en dan hebben we de poppen helemaal aan het dansen. We zullen er mee moeten leven. Duitsland en Oostenrijk bleken uitstekende alternatieven. De toekomst zal uitwijzen of we niet meer die kant op gaan.

Het seizoen kende ondanks de dreiging van de vogelgriep maar één afgelasting en wel de vlucht Tarbes. Verder verliepen op een enkele vlucht na de concoursen buitengewoon goed. Wat ook steeds vaker voor komt zijn de nachtelijke aankomsten van onze gevleugelde vrienden. Vriend en vijand kunnen het maar niet eens worden om een regel te vinden waar iedereen zich in kan vinden. Mijn mening is in ieder geval dat de middag lossingen gehandhaafd moeten blijven.

Liefhebbers die ochtendlossingen willen kunnen altijd nog uitwijken naar de ZLU vluchten. Wel moet er duidelijkheid komen en het moet niet zo zijn dat de NPO één of twee dagen voor het lossen beslist dat men ’s morgens gaat lossen. Maar ja er zal hier het laatste woord nog niet over gesproken zijn.
De kampioenschappen zijn zowel bij de NPO als bij de ZLU spannend geweest tot de laatste vlucht aan toe. Onaangetoond bij de NPO vluchten werd de combinatie Jan de Wijs & Zn. Ze bekroonden daarmee hun fantastische spel van dit jaar. Deze combinatie speelde maar liefst 5 x de eerste in het inkorfcentrum wat nog niet eerder is voorgekomen.

Vriend” Piet Overkleeft wist aangetoond kampioen te worden. En ook Piet kan terug zien op een meer dan voortreffelijk jaar met als uitschieter de fantastische zege op Narbonne.Bij de ZLU vluchten waren Peet & Paloma Solleveld de grote uitblinkers door zowel het onaangetoonde en het aangetoonde kampioenschap te winnen.

De kampioensduiven waren ook voor Jan de Wijs & Zn en Piet Overkleeft. Jan de NPO en Piet van de ZLU vluchten

De fel begeerde Keizertitel werd ook een prooi voor Peet & Paloma Solleveld.

Tijdens het inkorven van Bergerac viel me op dat er een duif werd ingekorfd van 1997. Ik verbaasde me hier over. Zeker omdat het niet de normaalste zaak van de wereld is.

De baas van deze duif, Ron Dijkshoorn, kwam zaterdags opgewekt naar me toe met de vraag of ik nog wist dat de oude mee was. U raadt het al het was Ron zijn eerste. Dit “oudje” speelde nog netjes de 64e in het NIC van 600 duiven. En dat Ron er niet zuinig mee is omgegaan blijkt wel dat hij als jaarling al 3 overnacht prijzen won. Gewoon schitterend.
Dat we in een geweldig inkorfcentrum zitten met buitengewoon hard spelende liefhebbers werd dit jaar wel duidelijk.

Peet & Paloma Solleveld en Barend de Koning presteerde het om op respectievelijk Bordeaux en Tarbes de 1e NATIONAAL te winnen. Zelfs een afgevaardigde van het NPO bestuur mochten wij verwelkomen in ons lokaal om Barend te feliciteren.
Het aantal duiven nam weer toe. Op de NPO vluchten korfden wij 2664 duiven in en de ZLU vluchten 656 duiven. Totaal 3320 duiven tegenover vorig jaar het aantal van 2980 dus een duidelijke stijging.
Tot slot wilde ik iedereen bedanken voor de geweldige inzet die men getoond heeft tijdens het inkorven, het uitslaan en de verdere werkzaamheden die het NIC nu eenmaal met zich meebrengt. Ook gaat er weer een bedankje naar de mensen achter de bar, die er toch maar weer altijd zijn ook al is de spoeling soms wel erg dun. De ballen gehakt bleken dit jaar wel van een uitzonderlijk hoog niveau te zijn. Een extra woord van dank wil ik richten naar Frans Bijlaard, Tinus Rodenrijs, Mat Schoordijk en "last but not least" Jan Bronswijk, die ons het gehele seizoen heeft bijgestaan bij de berekening van de uitslagen.
Verder hoop ik dat:

De feestavond een succes wordt.

De NPO met een goede oplossing komt voor het nachtvliegen.

De “oude” van Ron maar weer prijs mag vliegen.

Iedereen gezond blijft.

De mensen die achteraan spelen nu eens voor in de uitslag te vinden zijn.

De vogelgriep ons met rust laat.

Beyers en Peter v Raamsdonk volgend jaar weer zullen sponsoren.

Pim in vorm is.

Parra weer een goede prijs mag vliegen van Barcelona.

Jan de Raaf niet alle ballen opeet als hij ons met een bezoek vereert.

Mat Schoordijk nog jarenlang onze lossingverantwoordelijke blijft (samen met Cor).


En dan nu zoals gebruikelijk stellen we de vluchtoverwinnaars aan u voor:
Jan de Wijs & Zn Den Hoorn
Deze combinatie wist maar liefst op 5 vluchten de eerste te winnen wat in het NIC nog niet eerder is voorgekomen. Hun absolute topper van dit jaar is de NL04-1974607. Dit frêle maar oh zo zijde zachte pientere duivinnetje vloog van zowel Barcelona als Perpignan de 1ste in het inkorfcentrum (19e en17e nationaal). Vorig jaar begon haar victorie al door een 55e nationaal te vliegen vanuit Carcassonne. Gezien het feit dat dit raspaardje geen liefhebster is van snel binnenlopen (3 kwartier buiten gezeten van Perpignan, Barcelona maar een minuut of 10) een prestatie die niet alleen bij de mensen in de Afd 12 is opgevallen maar landelijk ook voor de nodige commotie heeft gezorgd.

De duivin is van vaderskant een zoon van de Barcelona, die met een 13e, 848e en 1862e wel raad wist met de vlucht Barcelona. Hij is weer een zoon van de vermaarde Eenpoot. Deze doffer is van de lijn van de Witbuik en de Ruffec van Bas Batenburg & Zn uit Klaaswaal.

De Eenpoot is momenteel de topkweker in Den Hoorn.Moeders van dit kampioentje is een vd Wegen product (lijn Oud Doffertje) dat verkregen is via Albert Simons & Zn te België.

Wat een klasse duivin!!!!!!!!!!!!!!

Verder speelde men ook nog “even“ de 1 ste van St Vincent, Irun en Steyregg. Dit was in de afdeling respectievelijk goed voor de 1ste, 2de en 3de plaats. Al deze duiven zij producten uit hun overbekende kisten. In deze kisten zitten hun kweekduiven waar men samen met “vriend“

Piet Overkleeft nu de vruchten van plukt.

Mannen proficiat.

Piet Overkleeft Naaldwijk( bijna ’s Gravenzande)
Hebben we net “vriend“ Jan voorgesteld maar wat Piet Overkleeft dit jaar heeft weten te presteren is haast nog wel beter dan de beide Jannen. Piet heeft dit seizoen formidabel hard gespeeld en dat resulteerde in het keizerkampioenschap van de Afdeling 12.

Het absolute hoogtepunt van het jaar beleefde Piet op zaterdag 28 Juli. Nadat de duiven om half 8 waren gelost in Narbonne klokte Piet in de schemer om 22.20 uur. Gezien het feit dat de duiven aan de “kust“ totaal geen kans hadden tegen het sterk in het voordeel zittende Limburg, een prestatie van wereldformaat. Tijdens het melden van de duif kregen Peet & Paloma er ook één wat naderhand de 2 snelste duiven aan de westkant bleken te zijn.De winnende duif is van de lijnen van Batenburg x Schellekens. Hier vinden we wederom de Eénpoot. De Schellekens duivin is van de lijn van de 1ste Nat Pau.

We zullen in de toekomst nog vele malen klop krijgen van deze uitmuntende kopvliegers.

De tweede overwinning van Piet is behaald vanuit de wedvlucht Pau. Hadden wij het over een super van Jan de Wijs & Zn. Piet heeft met zijn NL04-1951257 een ongelofelijke topper in zijn bezit. Deze werkelijk schitterende doffer speelde vanuit Pau de 1ste in het inkorfcentrum (3de Afd 12). Daarna nog ff een 20ste vanuit Irun en de 6de vanuit Perpignan. Dit zijn de gewonnen prijzen in de afdeling. Door deze prijzen werd deze doffer kampioensduif van zowel het NIC alsmede de Afdeling 12.

Wat een TOPPER !!!!!!!!!!!!!!

Piet, zelf denk je dat je niet meer zo een seizoen zal draaien maar volgens mij ga je dat zeker nog meerdere malen herhalen. Het is je gegund.


Aad van ’t Wout De Lier
Was Aad vorig jaar nog duidelijk teleurgesteld over de prestaties van zijn gevleugelde vrienden op de wedvlucht Bergerac. Dit jaar wist de zingende duivenmelker de openings-klassieker Bordeaux op zijn naam te schrijven. Zitten we allemaal reikhalzend naar de eerste vlucht uit te kijken en hopen dan op een niet al te makkelijke vlucht, nou dit was er weer één voor de allerbeste. De duiven waren gelost om 14.00 uur en ditmaal kon het lange wachten gaan plaats vinden.

Pas de andere dag om precies 3 uur klokte Aad zijn favoriet de Zwartewitpen “03“. Dit bleek in het inkorfcentrum ruim de eerste te wezen.

De Zwarte “03“ is een zoon van Aad zijn topper de 45, die zelf al vele vroege prijzen in het NIC heeft gevlogen. Hebben vele duiven hun kruit al verschoten na zo’n zware vlucht niets is minder waar voor deze krachtpatser want nog 2 maal wist hij zich in de prijzen te klasseren wat goed was voor de 12e kampioensduif in de Afdeling.

Aan vaderskant zien we hier een doffer van de heer Luyendijk te Pernis. Dit is het soort Aarden/vd Wegen (lijn Oud Doffertje). Deze komen dan weer weg bij de Gebr Frenken en Harm Vredeveld.

Aan moederskant vinden hier een duifje van de voormalige Comb Sol-Stra-Sol te Maasdijk via het kweekhok van Teun en Paul Groeneveld. We zien hier de volgende lijnen in terug: Aarden, Wanrooi, Braakhuis en Muller.

Aad super. Wat heb je een paar klasbakken zitten.


Jan v/d Wilk Wateringen
De vlucht vanuit Montauban mogen we gerust klasseren onder de noemer “gejaagd door de wind“. Het startschot voor onze vrienden vanuit Montauban viel al om 12 uur wat vooraf al voor de nodige commotie had gezorgd. Achteraf gezien een onjuiste beslissing maar dat neemt niet weg dat deze vlucht voor ons inkorfcentrum een zeer terechte winnaar opleverde. Niemand minder dan allrounder Jan v/d Wilk eiste de hoofdprijs voor zich op. Moeten we er wel bij vermelden dat Jan, die een feestje had gehad en ff zijn ogen had dicht gedaan, zijn duif volgens de reglementen te laat had gemeld wat hem zijn vroege prijs in de Afdelingen kostte. Na kortstondig overleg hebben wij besloten deze duif wel bij ons in het inkorfcentrum te handhaven zeker gezien het feit dat we spreken van een wel zeer beperkte fondliefhebber (heeft maar 2 fondduiven) die dit er zo maar voor de leut bij doet.

De winnende duif is afkomstig van de heer van der Ploeg uit Leeuwarden. We zien hier aan vaderskant alleen maar kampioensduiven in de lijn terug. O.a. de opa was in 2001 kampioensduif in het inkorfcentrum Holwerd en die zijn vader was weer kampioensduif van de Friese fondclub in 2000. Het zijn vnml de oude Belsen rassen die in deze duiven zitten.

Moeders is van origine een Carteus. We zien hier o.a. de lijn van zijn fameuze Limoges.

Jan je bent een voorbeeld voor menig kleine liefhebber!!!!!!! Proficiat.


Peet & Paloma Solleveld Maasdijk.
Het is moeilijk om over jezelf te schrijven maar ik kan u zeggen dat op deze vlucht uit Bordeaux mijn haren 2 kanten hebben opgestaan. Gelukkig kon mijn vrouw de meldlijst hanteren anders was het een totale ramp middag geworden. Met Tinus Rodenrijs en een Belgische vriend als “letters” kwamen de duiven deze vlucht meer dan formidabel. Mijn Belgische vriend mailde me later nog eens en zei me dat dit beter werkte dan een viagra. Wat hij er mee bedoelde daar ben ik nog steeds niet achter!! Het is niet vele gegeven maar na er al vele malen van gedroomd te hebben kwam er dan nu werkelijk een droom uit.

Een 1e NATIONAAL !!!

De duiven werden te Bordeaux gelost om 7 uur in de morgen en om 4 minuten over 5 tikte de inmiddels fameus “Henkie Graszaad“ aan. Na enige uren bleek dit dus goed voor goud. Wat moet deze doffer bezielt hebben om zo hard naar huis toe te komen??

Deze doffer is gekocht van het promotiehok te Maasdijk en is gekweekt door Henk Sterrenberg (dit jaar 1e Fond aangewezen kring Westland/Den Haag tevens verzorger van het GRAS van Feyenoord).

We zien hier aan vaderskant het van Loon soort dat Henk weer verkregen had van zijn vriend Barend de Koning. Moeders is een Eyerkamp die Henk gekregen had via regelaar Peter van Raamsdonk.

Henkie en Henk bedankt voor deze superdag!!!


Barend de Koning Hoek van Holland
Hoog bezoek was er in ons NIC na de vlucht Tarbes van 6 Juli. Dit alles om onze eerste prijs winnaar te huldigen. Uiteraard komt men niet zomaar naar de “Dijk “ toe maar er moest wederom een 1e Nationaal gehuldigd worden. Dit keer was het niemand minder dan haringkoning Barend de Koning die voor dit huzarenstukje zorgde.

De duiven waren ’s morgens om 7.10 uur gelost en Barend klokte zijn “Wanted“, zoals deze gigant nu door het leven gaat, om één minuut over acht ’s avonds.

Na de duif gemeld te hebben braken er voor Barend enkele zeer spannende ogenblikken aan maar zo rond de klok van twaalven werd hij ervan op de hoogte gesteld dat hij de eerste van Sector 2 speelde. Uiteraard is dit ook voor Barend het absolute hoogtepunt in zijn toch al enerverende duivensportcarrière.

De doffer, “WANTED“, die dit huzarenstukje voor elkaar speelde is gekweekt uit een doffer van de Comb. Klip-Verhagen te Rotterdam waar Barend al jaren mee samen kweekt en blijkt nu niet tevergeefs. De moeder is afkomstig van onze niet spelende hoffotograaf Peter van Raamsdonk, die door de jaren heen op vele kampioenhokken is geweest en daar dan ook wel eens wat van mee kreeg. Dit duifje is een 100% Jan Theelen.Dat de vorm na deze vlucht nog niet op was bleek wel op Perpignan want op deze vlucht scoorde Barend 6 van de 6 dus 100%.

Mede door Barend, Peet & Paloma een absoluut hoogtepunt in ons NIC. Twee Nationale winnaars in 2 weken tijd!!!!

Barend, het is je gegund. Nogmaals proficiat.


Comb Smith-v.Santen Den Haag
Oh,oh Den Haag, mooie stad achter de Duine. Als we onze ogen dicht doen zien we onze Wynie dit lied uit volle borst mee zingen. En het blijkt een mooie stad te wezen zeker als er de eerste van Bergerac word gespeeld. De duiven werden te Bergerac gelost om 13.00 uur wat wederom voor veel, zeer vele nachtduiven heeft gezorgd. Zo ook bij deze combinatie.Nadat men een tip had gekregen van Henk Farla bleef men de hele nacht op. Dit kwam ook mede doordat Wynie één van onze meldposten is. Volgens mij bescheiden mening de beste maar dit terzijde. Er brak rond de klok van half 3(’s nachts) grote paniek uit in huize Smith nadat hun “651“ pardoes uit het niets in de tuin lande. Hans voerde de tips van Henk Farla meteen uit en 4 minuten later werd luid trillend de “651“ over de antenne heen geloosd.

De winnende duivin heeft aan vaderskant het Theo Ernest bloed lopen via Bram Walpot en aan moederskant vinden we hier het Jan Theelen bloed dat Hans gekocht heeft tijdens een verkoop van de Gebr Sommeling te Delft.

Zo kom die Ooievaar op de Vijverberg toch nooit meer terug jôh.

Maar wij hebbe jullie. Klasse!!!!!
Rest mij nog te vermelden dat wij onze meldposten heel hartelijk willen bedanken.

Peet Solleveld Maasdijk

Kampioenschappen
Overnachtfond-vluchten NPO 2007
Onaangewezen Aangewezen

1 J.M. de Wijs & zn 5146.4 1 P. Overkleeft 3299.5

2 A. v.d. Hoeven 4974.8 2 B. de Koning 2850.3

3 P. Overkleeft 4969.3 3 H v Bergen Henegouwe 2822.8

4 B. de Koning 4966.2 4 P Solleveld & Paloma 2666.7

5 van de Marel-Spruyt 4818.3 5 J.W.M. Krijger 2546.9

6 Comb Smith-v.Santen 4710.6 6 A v Bergen Henegouwe 2484.3

7 J.W.M. Krijger 4673.8 7 M.J.A. Rodenrijs 2328.2

8 P Solleveld & Paloma 4435.1 8 J.M. de Wijs & zn 2226.8

9 Gebr de Zwart 4308.9 9 A. v.d. Hoeven 2185.6

10 Harold & Roy Kruijk 4154.1 10 C.E. Boekestijn 2136.6
Kampioensduif NPO-vluchten
1 J.M. de Wijs & zn 5-1319719 3 2673.5

2 J.W.M. Krijger 5-1270052 3 2406.9

3 J.W.M. Krijger 5-1270086 3 2355.8
ZLU-vluchten 2007
Onaangewezen Aangewezen

1 P Solleveld & Paloma 5307.1 1 P Solleveld & Paloma 3659.6

2 P. Overkleeft 4880.4 2 P. Overkleeft 2830.4

3 J.M. de Wijs & zn 4440.7 3 Gebr de Zwart 2354.8

4 Gebr de Zwart 3416.8 4 J.M. de Wijs & zn 2343.9

5 B. de Koning 3071.6 5 B. de Koning 1898.9

6 P. Veenman 2034.1 6 P. Veenman 849.6

7 P. van Bergen 1313.0 7 P. van Bergen 808.6

8 P. Kuivenhoven 1150.5 8 J. Boers 717.4

9 J.C.M. Post 1120.8 9 P. Kuivenhoven 575.3

10 F. Eyken 1074.0 10 Borsboom-Steenvoort 563.0
Kampioensduif ZLU_Vluchten
1 P. Overkleeft 4-1951257 3 2548.1

2 J.M. de Wijs & zn 4-1974607 2 2000.0

3 Gebr de Zwart 4-1930051 2 1815.4
KEIZER-GENERAAL 2007
1 P Solleveld & Paloma 16068.5

2 P. Overkleeft 15979.6

3 J.M. de Wijs & zn 14157.8

Bordeau 8 juni 2007
Nationaal Inkorfcentrum "DE EENDRACHT" Maasdijk

Overnachtfond Bordeau 8 juni 2007.

In concours 568 duiven van 66 deelnemers. Gelost om 14:00 uur.

Weer: Onbestendig, Moeilijke vlucht.
PLC Naam Ver Afstand AD Get Ring Tijd Snelheid Punten
1 A. van 't Wout 1502 864,111 6/4 1 3-1002903 15.00.23 774,267 1000,0

2 Noordam & Vijverberg 1536 862,380 18/2 5 3-1032588 15.11.01 765,426 993,0

3 Comb Smith-v.Santen 1554 874,719 9/4 1 3-1054683 15.27.35 765,120 985,9

4 v d Marel - Spruyt 1502 863,847 18/10 2 4-1927678 15.17.18 762,480 978,9

5 P. Saarloos 1502 865,068 12/2 12 4-1927409 15.20.24 761,476 971,8

6 P. van Bergen 1502 864,075 12/6 3 5-1272115 15.20.01 760,850 964,8

7 Borsboom-Steenvoort 1533 867,871 9/2 6 5-1295957 15.26.44 759,700 957,7

8 J. van de Wilk 1553 869,900 5/2 1 4-1974057 15.34.15 756,511 950,7

9 J.G. Stap 1501 864,440 16/8 16 6-2109986 15.27.09 756,426 943,7

10 P Solleveld & Paloma 1536 860,941 20/7 14 6-2138806 15.29.41 751,702 936,6

11 v d Marel - Spruyt 1502 2 18 11 4-1927656 15.47.29 742,695 929,6

12 P. Noordam 1536 861,499 6/4 5 6-2138695 15.44.34 742,533 922,5

13 J.W.M. Krijger 1501 863,141 10/5 4 2-1499853 15.59.24 734,552 915,5

14 Harold & Roy 1532 867,427 19/5 7 6-2122952 16.08.23 732,612 908,5

15 P. van Staalduinen 1536 864,003 6/4 2 5-1302210 16.06.17 731,010 901,4

16 H v Bergen Henegouwe 1534 868,153 6/2 3 4-1953341 16.13.16 730,202 894,4

17 C. van Aalst 1536 860,691 2/1 1 4-1956135 16.05.17 728,820 887,3

18 T.C. Kap 1605 847,563 9/5 1 4-1985031 15.58.45 721,696 880,3

19 v d Marel - Spruyt 1502 3 18 15 3-1002448 16.23.41 720,278 873,2

20 P. van Bergen 1502 2 12 10 4-1927008 16.25.14 719,530 866,2

21 Gebr de Zwart 1503 869,791 12/5 2 5-1377482 17.00.29 703,644 859,2

22 P Solleveld & Paloma 1536 2 20 2 5-1300284 16.48.41 703,197 852,1

23 P. van Bergen 1502 3 12 7 3-1003062 16.53.41 702,879 845,1

24 J.J. v Paassen 1536 864,442 4/2 3 4-1271578 16.54.22 702,785 838,0

25 A. van 't Wout 1502 2 6 5 5-1272002 16.53.57 702,755 831,0

26 J.M. de Wijs & zn 1554 868,787 24/6 6 5-1319853 17.01.00 702,532 823,9

27 W.J. van de Beukel 1502 863,930 8/4 1 4-1928215 16.56.18 701,275 816,9

28 v d Marel - Spruyt 1502 4 18 8 5-1271862 16.58.14 700,110 809,9

29 A v Bergen Henegouwe 1534 867,825 9/4 1 5-1177418 17.04.37 699,703 802,8

30 P. Overkleeft 1536 863,710 20/6 8 6-1000759 17.00.31 698,703 795,8

31 F. van Dam 1501 864,435 12/5 11 5-1270279 17.02.19 698,266 788,7

32 L. Beekenkamp 1501 863,211 6/2 5 6-2109511 17.00.45 698,165 781,7

33 M.J.A. Rodenrijs 1536 860,731 6/3 6 5-1300879 16.57.31 697,985 774,6

34 W.J. van de Beukel 1502 2 8 7 4-1928205 17.11.46 692,581 767,6

35 B. de Koning 1536 860,620 21/7 15 4-1957222 17.07.23 692,354 760,6

36 J.G. Stap 1501 2 16 4 5-1269975 17.19.41 688,616 753,5

37 P. Veenman 1536 861,321 10/3 2 4-1957129 17.16.43 687,759 746,5

38 A. v.d. Hoeven 1536 861,407 10/2 2 5-1300238 17.30.19 680,434 739,4

39 P. van Bergen 1502 4 12 1 5-1272149 17.38.08 678,352 732,4

40 J.W.M. Krijger 1501 2 10 3 5-1270086 17.41.34 675,795 725,4

41 P. van Bergen 1502 5 12 2 4-1928003 17.45.16 674,574 718,3

42 M.A. Dijkhuizen 1532 866,681 3/1 3 0-1856027 17.54.40 671,689 711,3

43 Borsboom-Steenvoort 1533 2 9 4 6-2133223 17.58.04 670,831 704,2

44 J.W.M. Krijger 1501 3 10 7 5-1270052 17.52.32 670,042 697,2

45 P Solleveld & Paloma 1536 3 20 18 6-2138805 17.54.54 667,118 690,1

46 A. van de Berg 1502 864,064 6/2 2 5-1271996 18.10.04 661,755 683,1

47 J.M. de Wijs & zn 1554 2 24 4 4-1974678 18.17.45 661,479 676,1

48 A v Bergen Henegouwe 1534 2 9 2 5-1297303 18.22.00 658,612 669,0

49 P. Noordam 1536 2 6 6 5-1055473 18.13.16 658,177 662,0

50 Gebr de Zwart 1503 2 12 5 5-1273912 18.26.41 657,775 654,9

51 B. de Koning 1536 2 21 4 5-1303760 18.13.15 657,514 647,9

52 F. van Dam 1501 2 12 9 4-1926090 18.19.06 657,485 640,8

53 P. Kuivenhoven 1533 866,953 6/1 3 5-1294967 18.25.45 656,091 633,8

54 P. Saarloos 1502 2 12 7 5-1272035 18.23.41 655,691 626,8

55 F.S.K. Bijlaard 1536 864,988 12/1 3 4-1957072 18.33.06 650,987 619,7

56 F. van Dam 1501 3 12 6 4-1926084 18.34.17 649,979 612,7

57 Gebr de Zwart 1503 3 12 1 4-1930050 18.52.16 645,291 605,6

58 M.J.A. Rodenrijs 1536 2 6 5 5-1300818 18.38.37 645,098 598,6Bordeau 8 juni 2007
Nationaal Inkorfcentrum "DE EENDRACHT" Maasdijk

Overnachtfond Bordeau 8 juni 2007. (vervolg)

In concours 568 duiven van 66 deelnemers. Gelost om 14:00 uur.

Weer: Onbestendig, Moeilijke vlucht.
PLC Naam Ver Afstand AD Get Ring Tijd Snelheid Punten
59 A. van 't Wout 1502 3 6 2 1-1744445 18.45.36 644,257 591,6

60 P. Overkleeft 1536 2 20 16 6-1000757 18.45.06 644,202 584,5

61 v d Marel - Spruyt 1502 5 18 1 5-1271876 18.48.24 642,725 577,5

62 P Solleveld & Paloma 1536 4 20 5 5-1300306 18.44.25 642,467 570,4

63 Harold & Roy 1532 2 19 2 5-1299003 18.57.39 640,979 563,4

64 T.G. Boekestijn 1502 864,111 10/3 3 3-1002122 18.53.01 640,716 556,3

65 P. Overkleeft 1536 3 20 12 6-1000744 18.53.11 640,341 549,3

66 J.M. de Wijs & zn 1554 3 24 5 6-2155895 19.01.15 640,273 542,3

67 B. de Koning 1536 3 21 2 3-1034500 18.49.51 639,628 535,2

68 C.E. Boekestijn 1502 864,483 6/3 6 4-1927817 18.55.57 639,594 528,2

69 v d Marel - Spruyt 1502 6 18 16 5-1271846 18.56.56 638,670 521,1

70 P. van Bergen 1502 6 12 12 4-1928019 18.57.51 638,400 514,1

71 M.J.A. Rodenrijs 1536 3 6 1 5-1300808 18.53.55 637,784 507,0

72 A. Hoogkamer 1536 864,442 6/1 1 5-1302393 19.03.25 636,053 500,0

73 B. de Koning 1536 4 21 19 5-1302146 18.59.08 635,245 493,0

74 M. Schoordijk 1605 847,142 7/1 2 5-1329890 18.40.49 633,872 485,9

75 A v Bergen Henegouwe 1534 3 9 5 5-1297317 19.16.02 632,669 478,9

76 Gebr de Zwart 1503 4 12 6 4-1929960 19.26.05 629,498 471,8

77 P. Veenman 1536 2 10 5 5-1300014 19.14.02 628,851 464,8

78 W.J. van de Beukel 1502 3 8 3 4-1928202 19.22.16 626,989 457,7

79 T.C. Kap 1605 2 9 7 2-1563066 18.57.17 626,458 450,7

80 P Solleveld & Paloma 1536 5 20 6 5-1300304 19.21.23 625,220 443,7

81 B. de Koning 1536 5 21 13 4-1957288 19.23.47 623,894 436,6

82 J.W.M. Krijger 1501 4 10 9 1-1742116 19.35.03 620,650 429,6

83 P. Noordam 1536 3 6 1 3-1028082 19.33.00 620,386 422,5

84 P. Veenman 1536 3 10 3 4-1958085 19.33.14 620,157 415,5

85 P. Noordam 1536 4 6 3 4-1958102 19.34.59 619,501 408,5

86 Raoul Bouland 1553 868,873 10/2 9 6-2155159 19.47.09 619,391 401,4

87 A. van de Berg 1502 2 6 6 2-1502637 19.46.06 616,419 394,4

88 Comb Smith-v.Santen 1554 2 9 5 5-1319632 20.04.38 615,870 387,3

89 H v Bergen Henegouwe 1534 2 6 2 5-1297169 19.57.32 614,319 380,3

90 W.J. van de Beukel 1502 4 8 2 5-1272205 19.52.10 613,673 373,2

91 Comb Smith-v.Santen 1554 3 9 3 4-1974364 20.13.06 612,220 366,2

92 Raoul Bouland 1553 2 10 4 5-1231978 20.05.16 611,494 359,2

93 J.W.M. Krijger 1501 5 10 2 2-1499899 20.00.11 609,634 352,1

94 T.C. Kap 1605 3 9 3 4-1985025 19.43.12 605,895 345,1

95 P. Overkleeft 1536 4 20 15 5-1302617 20.20.02 601,604 338,0

96 A. v.d. Hoeven 1536 2 10 10 6-2138954 20.16.30 601,478 331,0

97 T.C. Kap 1605 4 9 4 3-1065826 20.00.15 598,598 323,9

98 C.E. Boekestijn 1502 2 6 2 5-1272059 20.33.58 596,346 316,9

99 J.G. Stap 1501 3 16 1 4-1363947 20.34.50 595,967 309,9

100 A. Mosterd 1536 862,174 10/1 8 4-1960463 20.36.46 593,618 302,8

101 J. van de Wilk 1553 2 5 3 5-1896088 20.50.16 593,424 295,8

102 J.M. de Wijs & zn 1554 4 24 15 6-2155896 20.50.42 592,482 288,7

103 v d Marel - Spruyt 1502 7 18 17 5-1300830 20.43.56 591,851 281,7

104 Th.H. Burger 1501 862,832 12/2 4 5-1270938 20.42.44 591,642 274,6

105 T.C. Kap 1605 5 9 2 4-1985020 20.22.16 589,433 267,6

106 Noordam & Vijverberg 1536 2 18 14 3-1032527 20.56.16 585,889 260,6

107 A. van 't Wout 1502 4 6 3 5-1272001 21.04.20 583,865 253,5

108 J.G. Stap 1501 4 16 12 5-1271274 21.05.08 583,772 246,5

109 P. van Staalduinen 1536 2 6 5 5-1302216 21.06.42 582,862 239,4

110 v d Marel - Spruyt 1502 8 18 7 4-1927661 21.12.38 580,438 232,4

111 Harold & Roy 1532 3 19 3 5-1295997 06.35.30 520,034 225,4

112 Gebr de Zwart 1503 5 12 4 5-1273984 06.49.43 517,043 218,3

113 P Solleveld & Paloma 1536 6 20 7 5-1300322 06.33.03 516,909 211,3

114 F. van Dam 1501 4 12 4 5-1270296 06.46.55 514,717 204,2

115 v d Marel - Spruyt 1502 9 18 5 5-1271885 06.47.26 514,212 197,2

116 P Solleveld & Paloma 1536 7 20 20 6-2132706 06.51.16 511,318 190,1Bordeau 8 juni 2007
Nationaal Inkorfcentrum "DE EENDRACHT" Maasdijk

Overnachtfond Bordeau 8 juni 2007. (vervolg)

In concours 568 duiven van 66 deelnemers. Gelost om 14:00 uur.

Weer: Onbestendig, Moeilijke vlucht.
PLC Naam Ver Afstand AD Get Ring Tijd Snelheid Punten
117 P. van Staalduinen 1536 3 6 4 5-1302218 07.03.29 509,436 183,1

118 P. Overkleeft 1536 5 20 11 5-1302618 07.12.08 506,675 176,1

119 J.M. de Wijs & zn 1554 5 24 22 6-2155888 07.27.36 505,073 169,0

120 F. van Dam 1501 5 12 2 4-1926068 07.23.33 503,730 162,0

121 Harold & Roy 1532 4 19 18 6-2132335 07.29.49 503,634 154,9

122 T.G. Boekestijn 1502 2 10 8 5-1271367 07.39.42 498,845 147,9

123 C.E. Boekestijn 1502 3 6 5 5-1272179 07.41.18 498,597 140,8

124 Comb: ViBo 1536 864,686 10/1 7 6-1000594 07.42.29 498,377 133,8

125 B. de Koning 1536 6 21 10 5-1301606 07.40.26 496,621 126,8

126 H.C. Grootenboer 1501 863,925 5/1 3 6-2109103 07.47.44 496,436 119,7

127 J.J. v Paassen 1536 2 4 4 5-1302271 07.49.24 496,254 112,7

128 Th.H. Burger 1501 2 12 3 5-5513414 07.48.09 495,688 105,6

129 J.G. Stap 1501 5 16 5 5-1269976 07.54.18 494,869 98,6

130 B. de Koning 1536 7 21 14 4-1957266 07.53.16 492,970 91,6

131 P. van Staalduinen 1536 4 6 1 5-1302215 08.00.38 492,830 84,5

132 J.G. Stap 1501 6 16 3 5-1269985 08.12.32 489,755 77,5

133 T.G. Boekestijn 1502 3 10 6 2-1501251 08.30.00 484,767 70,4

134 J.G. Stap 1501 7 16 7 5-1269970 08.32.46 484,206 63,4

135 A v Bergen Henegouwe 1534 4 9 3 5-1297314 08.40.50 483,910 56,3

136 P. Overkleeft 1536 6 20 14 6-1000726 08.35.06 483,159 49,3

137 Comb Smith-v.Santen 1554 4 9 6 5-1319690 09.00.27 482,477 42,3

138 J.M. de Wijs & zn 1554 6 24 2 4-1974314 08.51.55 481,473 35,2

139 Harold & Roy 1532 5 19 1 5-1304815 08.52.38 480,528 28,2

140 J.G. Stap 1501 8 16 2 4-1926618 08.56.57 477,734 21,1

141 L. Beekenkamp 1501 2 6 4 6-2109519 09.31.24 468,142 14,1

142 v d Marel - Spruyt 1502 10 18 13 6-2110428 10.08.38 459,216 7,0St. Vincent 16 juni 2006  1   2   3   4   5


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina