De grote Katja SchuurolifantDovnload 157.72 Kb.
Pagina1/11
Datum25.07.2016
Grootte157.72 Kb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11De grote Katja Schuurolifant


Het verhaal van de reis naar een onbekend oord
Auteurs: Twannie

Rikkie
Met dank aan: "Herr Ron"

"Edje"


"Mijnheer Sanders"

"Leon van Swelinck Aerdenhout"

"Dokter Tjerk"

Katja Schuurolifant Forever, Januari 1998 versie 3.0


Inhoudsopgave


De grote Katja Schuurolifant 1

Inhoudsopgave 3

Voorwoord 4

De Delen 5

Deel 1: Katja Schuurolifant 6

Deel 2: het eitje 7

Deel 3: de chemicus 8

Deel 4: Herr “er hatt es nicht gewusst” Ronnie der Berliner 9

Deel 5: “gekruide” Dames en bungee jumpen 11

deel 6: De woestijn een oase van rust, behalve als er een feest is 12

Deel 7: venus hills en de duivel 13

Deel 8: Chantal en de Amazones 15

Deel 9: The return of the unbelieveble leggin 17

Deel 10: Lang ,Langer ,Langst. 19

Deel 11: ANANAS 21

Deel 12: Wie nass ist Anna? 22

Deel 13: krullende krullen 23

Deel 14: ANDERS DAN ANDERS , EEN SCHELDTIRANADE 24

Deel 15: People from the past 26

Deel 16: Gekloond tegen wil en dank 28

Deel 17: Die Heimat 29

Deel 18: Half om Half een ontmoeting met ALF 30

Deel 18-A: Bob-Tjerk Alias Aladin de wonderbanaan in de bottle 31

Deel 19: De druipende druiper 32

Deel 20: De rellenneger 33

Deel 21: “Tashen”doekje leggen mit Ronnie en Leon van Swelinck-Aerdenhoudt 34

Deel 22: Vlag sjaal en toeter 35

Deel 23: De Mummy-Empire 36

Deel 24: Herinneringen aan een hoer 38

Deel 25: Paddy, de ongeremde bosnimf 40

Deel 26: Gele Ronnie trinkt Sinaas mit Fatale Femke 42

Deel 27: Do the Bartman 44
Voorwoord

Voor U ligt de schriftelijke versie van het Grote Katja Schuurolifant verhaal. Deze is speciaal voor diegene die nog niet bekend zijn met onze site op het internet. (http://come.to/katjaschuurolifant). De derde versie van onze site is inmiddels op het net verschenen, het werkt nog niet helemaal, maar het komt wel.


Voordat U kunt beginnen met lezen moeten wij wat vertellen over het ontstaan van dit verhaal. De ROOTS van dit verhaal liggen ergens in een glas bier (BACO, JACK D………) en een plotseling moment van verstandsverbijstering toen een van ons een E-mail schreef naar de ander. De onzin die in dat mailtje stond was aanleiding voor de ander om er een vervolg op te schrijven, zo is het olifantje gaan rollen………… tot wat het nu is: Een hoog staaltje gemanipuleerde onzin, over het leven van de auteurs
Aangezien deze versie voornamelijk voor personen is die in het leven van de auteurs voorkomen moeten wij melden dat de figuren uit dit verhaal puur fictief zijn, enige simulariteit met personen en of dingen is ongegrond (?!)
Als laatste moeten wij nog een aantal mensen bedanken: Bedankt!!
Veel leesplezier met Het Grote Katja Schuurolifant Verhaal
Auteurs: Rikkie en Twannie
Februari 1998

De DelenDeel 1: Katja Schuurolifant

Er was eens een puberaal jochie (naam Twannie, leeftijd 20 toevallig?). Hij stond boven op de berg van Mozes. Gelukkig was Mozes er niet, want onze Twannie was niet zo gelovig, en dat vond de grote gelovige

Mozes niet zo leuk. Maar ja dat doet er helemaal niet toe. Helemaal niet als je bedenkt dat Twannie aan het kijken was naar het dal. In de allerverste verte zag hij iets. Zag hij het goed? Was het een vliegtuig. Nee, het was geen vliegtuig. Was het een auto? Nee het was ook geen auto, het was veel te groot om een auto te zijn. Maar toen hij zijn ogen samenkneep, zag hij het: het was die ene beroemde olifant, Katja Schuurolifant.

Katja Schuurolifant was niet zomaar een olifant. Nee het was een unieke Schuurolifant. Zo een met korte oren, ingewoven haar en opgeblazen tepels en arrogant als de pest, maar ja ze zal dan toch wel worden afgemaakt. Zelfs van zo erg ver weg was het duidelijk te zien dat het de Katja Schuurolifant was. Wie kijkt er nou om zo’n log dier als een Katja Schuurolifant van 50.000 kilogrammen heen.

Twannie was erg onder de indruk zo’n immens dier had hij nog nooit gezien, hij wilde er ontzettend graag naar toe, maar hoe kwam onze lieve kleine Twannie nu in hemels naam daarginds in de allerverste verte. Inderdaad hij liep van de berg af en stapte in zijn GOLF GTI 16 kleppeninjectie cabrio met stuurbekrachtiging vier wiel aangedreven en nog heel veel extra's als een extra grote kofferbak, voor als hij een in de koffer wou duiken met iemand. Twannie slim als hij niet is start de auto en hij rijdt weg, dagen is hij onderweg, want de allerverste verte is wel erg ver weg. Na 14 dagen is de grote Katja Schuurolifant nog niet dichter bij gekomen, maar onze lieve Twannie begint nu toch wel een beetje moe te worden. Hij wil de auto parkeren, maar het stuur wil niet meer draaien, het zit vast. Om geen gewisse dood tegemoet te gaan springt Twannie uit het raam, tot zijn grote schrik blijkt dat hij zachtjes op de grond terechtkomt. Als hij van de schrik is bijgekomen kijkt hij om in de richting van Katja Schuurolifant. Tot zijn grote verbazing staat de Golf GTI anderhalve meter van hem af, stil in het zand. Als Twannie gaat kijken wat er aan de hand is, blijkt dat veertien dagen in een auto heeft gezeten waar helemaal geen benzine in zat. Domme Twannie, toch……….

Deel 2: het eitje

Twannie gaat er maar eens bij zitten om een beetje na te denken over hoe hij bij Katja Schuurolifant zou kunnen komen, nu blijkt dat hij geen benzine heeft. Opeens ziet hij een kippetje lopen, Twannie zijn honger speelt weer op, na 14 dagen geleefd te hebben op hostie’s en miswijn (daar was trouwens niets “mis” mee) die hij van Mozes “geleend” had is dat toch niet echt raar. Twannie begint zich allerlei dingen te bedenken hoe hij dat lekkere kippetje zou kunnen eten. Maar aangezien hij het zielig vindt om het beestje te doden, Ja zelfs Twannie is diervriendelijk, besluit hij te wachten tot het beestje uit zich zelf dood gaat. Na twee dagen begint de kip, die Twannie voor de zekerheid maar in een kooitje gedaan had, heel erg te kakelen, aha denkt Twannie nu zul je het krijgen nu zal hij de pijp wel uit gaan. Maar in plaats van te sterven legt dat kippetje een ei, en niet zomaar een ei, nee een ei zo groot als Twannie's eigen hoofd (en dat is een groot hoofd want er zitten heel veel hersens in). Twannie vervloekt de stomme kip dat die maar niet dood wil gaan en legt het ei in de kofferbak van zijn Golf waarna hij weer gaat zitten wachten totdat de kip doodgaat. Dit herhaalt zich een paar keer. Totdat de kofferbak van de Golf vol ligt met eieren en Twannie niet meer weet wat hij nu met het volgende ei zou moeten doen.

Hij denkt en denkt maar komt niet tot een oplossing en als het dan zover is en het ei te voorschijn komt pakt Twannie het ei op en na een aantal verwensingen gooit Twannie het ei kapot op de motorkap van zijn zwarte Golf. Shit! @#$@$$$%^^&* schreeuwt Twannie, nu is mijn hele auto smerig, met zo’n smerige auto kan ik niet bij Katja Schuurolifant aankomen. Ojee, wat nu, het ei zit helemaal vastgebakken op zijn auto, hoe los ik dat nu dan weer op.  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina