De klucht stichting duurzaam werkDovnload 0.5 Mb.
Pagina1/12
Datum21.08.2016
Grootte0.5 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12

DE KLUCHT STICHTING DUURZAAM WERK

22-November

Door Wim, Rob en Gaby.

Aan alle betrokkene die zijn ontslagen na de sluiting van de 3 Unilever fabrieken, Vlaardingen, Loosdrecht en Delft. Waar de stichting Suppack bestookt met ongefundeerde beschuldigingen over de financiën, hult de stichting zichzelf in een groot rookgordijn als we ook maar 1 vraag stellen.

De drie ex ondernemingsraden van de fabrieken stellen veel vragen maar krijgen geen antwoord op de vraag wat er met het geld is gebeurd.

Maar de onderstaande gegevens zijn feiten en kunnen we BEWIJZEN.

1: DE STICHTING procedeert met het geld van de STICHTING tegen SUPPACK welke gecontroleerd is door het accountant,s bureau Londen & Holland dit bedrijf heeft een AFM vergunning en er zijn bij SUPPACK.

Geen onvolkomen heden gevonden m.a.w. alles klopt.SUPPACK op zijn beurt is op gestart met middelen via de STICHTING. Dus de STICHTING procedeert tegen de eigen middelen welke zijn verstrekt via de STICHTING. Kosten aan de zijde van SUPPACK € 55.000-. Van de STICHTING zelf zijn geen gegevens maar de advocaat van de stichting zal het niet voor niets doen.

2: De stichting heeft tot nu toe aan het advies bedrijf Volt (Lucas & Tanja) minimaal tussen de twee en drie ton betaald voor diensten.

3: De Voorzitter en enig bestuurslid Marco Elberse heeft ook een leuk salaris wat volgens de statuten van de stichting niet kan, dus. (fout).

4: Het F N V een feiten onderzoek is gestart naar schijnbare belangen verstrengeling van volt en de district bestuurder Lucas V.

5: Er lijkt tot nu toe veel meer gedeclareerd terwijl de voormalige bestuurs leden een afspraak hadden gemaakt van € 24.50- netto p/u.

6: Dat de vier bestuursleden Ronnie, Rob, Wim, Gaby allen onder zware druk en bedreiging uit de stichting zijn gestapt.

7: Nieuwe leden voor in het bestuur van de stichting worden geweigerd. Voor Vlaardingen Paul Bohler, voor Delft Marko Oudenaarden.

8: Dat er beslag is gelegd op spullen van het bedrijf SUPPACK wat wederom geld kost, er kan nu bijna niets verkocht worden en over een paar dagen moet het pand leeg zijn. Ook is de medewerkers van Suppack voorgehouden dat ze wel zelf verder kunnen met een doorstart, wat eerst niet gelukt is denkt men in de stichting wel te kunnen. Lees Marco.

9: Het C.N.V een eigen onderzoek is gestart naar het functioneren van de STICHTING en SUPPACK. Het C.N.V naar het accountant,s bureau gaat van Londen & Holland.

Waar zij van harte toe zijn uit genodigd immers het C.N.V. is een derde onafhankelijke partij wat wij van harte toe juichen immers SUPPACK heeft niets te verbergen.

10: De STICHTING DUURZAAM WERK(LOOS) geen inzage geeft van het uit gegeven geld en de resultaten. Waar van wij vermoeden dat er via de STICHTING nog geen of weinig mensen werk hebben verkregen, maar nogmaals dit is een vermoeden, maar wij kennen ze niet. Wat de STICHTING wel weet maar niet bekend wil maken. Lees Marco.

11: We zijn gestart met € 2.700.000- naar SUPPACK € 1.200.000- blijft over € 1.500.000- incl. geschatte rente € 50.000- . Wat bekend is is dat er enkele tonnen euro’s aan kosten zijn opgegaan.


Wat we ook weten is dat er bijna niemand daardoor aan het werk is gekomen.
Aannemende dat er ongeveer € 500.000- uitgegeven is, zou er nu nog € 1.050.000- inclusief rente in kas moeten zitten.
De opleidingskosten zijn ons niet bekend maar kan nooit heel veel zijn, en zijn waarschijnlijk wel terug te vragen via Unilever. Maar dat weet enkel de stichting precies, lees Marco Elberse.

Conclusie veel onduidelijkheden aan de zijde van de STICHTING dus bij deze de oproep aan de leden van de club van 100 welke gebruik maken of kunnen maken van de diensten van de stichting en dat zijn er niet veel een schatting in deze van onze zijde is 16 personen voorlopig geen gebruik meer te maken van de stichting tot dat deze weer zijn wettelijke bevoegdheden heeft zoals dat in de statuten beschreven staat. Zonder dat jullie je rechten verspelen in de toekomst.

Dit alles namens de EX Voorzitters van de O.R,en van Delft,Loosdrecht en Vlaardingen (wordt vervolgd)


Dit bericht is 3796 keer gelezen. 

<< Terug 


Bovenkant formulier- Plaats een reactie -

Neem de beveiligingscode over

Onderkant formulier

- Reactie's van lezers -EX BONDSLID

Datum: 04-02-2010 / ID: 6659
Dit alles namens de EX Voorzitters van de O.R,en van Delft,Loosdrecht en Vlaardingen (wordt vervolgd)

Nou laat het vervolg maar eens zien dan, of is het er NOG niet?


Het is zeker een klucht!

Datum: 27-01-2010 / ID: 6645
Het begint er stilaan op te lijken dat dit hele gebeuren zal doven als een kaars. Gaby heeft op deze manier de aandacht van hem weten te houden, en dat is hem goed gelukt.

Nu eens afwachten of er ooit nog een uitslag komt van alle onderzoeken, ik vrees dat het er niet van zal komen en dat de heren van de stichting de pot vrolijk leeghalen.


Stil...

Datum: 25-01-2010 / ID: 6643
Het is wel erg stil geworden. Wanneer krijgen we nou eens de huidige stand van zaken te horen?
@nogmaals

Datum: 25-01-2010 / ID: 6642
Er kon meer niet.. En zie nu wat er allemaal gebeurt is.
Ik kijk nergens meer gek van op...

Nogmaals

Datum: 24-01-2010 / ID: 6640
Het belangrijkste is dat niemand uit de club van 100 gebruikt maakt van de Stichting, dat houdt dan in dat er geen uitgaves gedaan kunnen worden en er ook niet gedeclareerd kan worden.
@ beste

Datum: 22-01-2010 / ID: 6636
We zijn nu twee maanden verder en nog steeds niks bekend
Het woordjje binnenkort neem ik nu met een flinke korrel (zeg maar gerust baal) zout.
Leuk dat nietmand van de club meer geld bij de stichting vraagt.
Dat geld staat nu stil denk je? Ik denk eerder dat er nu een water fabriekje in groesbeek van gekocht wordt. "het is zonde om niets met dat geld te doen"heb ik ooit eens iemand horen zeggen

Beste

Datum: 21-01-2010 / ID: 6635
Het onderzoek is nog steeds gaande, maar verwacht wel dat het zeer binnenkort afgerond is.
Wanneer dat het geval is zullen wij dat zeker hier op deze site laten weten.
Het belangrijkste is dat niemand, maar dan ook niemand uit de club van 100 nog gebruik maakt van de Stichting.
Dan kunnen in ieder geval de twee heren geen geld meer uit de po t trekken.

op naar kerstreces

Datum: 14-01-2010 / ID: 6620
@ paasreces.
Inderdaad jammer. Als er niets te melden is mogen ze dat wel even vertellen. Nu krijg je dus allemaal roddel en achterklap over de 3. En de stichting spint er juist garen mee dat het stil blijft.
Wie a zegt moet ook B zeggen dus kom op met die update

wie was ik???????????hahahahahahahaha

Datum: 14-01-2010 / ID: 6619
met OR-voorzitters bedoelde ik niet W v V uit Calfe Delft.
dit is een topgozer oprecht eerlijk en strijdvaardig.
moest ik even rechtzetten

wie was ik???????????hahahahahahahaha

Datum: 14-01-2010 / ID: 6618
hahahahahahahahaha goed gedaan Lucas prachtig opgezet plan jij hebt je zakken goed gevuld.
ik heb iedereen gewaarschuwd de laatste OR vergadering in scheveningen toen jullie het plan al gesmeed hadden.
ik heb met het vingertje naar jullie gewezen dat jullie voor geen cent te vertrouwen waren.
ik werd daar de mond gesnoerd door de meeste OR leden inclusief de OR- voorzitters.
dit had ik toch allemaal voorgeschoteld dat jullie binnen een jaar de boel zouden opdoeken nadat de zakken waren gevuld.
maar wie was ik??????

Op naar Paasreces?

Datum: 13-01-2010 / ID: 6617
Er zal geen nieuws zijn denk ik, anders hadden ze (de voorzitters) het vast wel laten weten. Maar dat het allemaal lang gaat duren en we maar niets horen is wel een beetje jammer.
sssssssssssssssssssssssst 2

Datum: 13-01-2010 / ID: 6615
We vallen allemaal in slaap hier. Een hoop geschreeuw, weinig wol.
Komt de geloofwaardigheid van de "goeden"niet echt ten goede.. We staan bijna al op 2 maanden!!!

ssssssssttttttttt

Datum: 13-01-2010 / ID: 6614
Je moet geen slapende honden wakker maken ;-)
Meat

Datum: 04-01-2010 / ID: 6578
In Meat & Meal van 5 juni staat een reportage over Suppack, opgericht door mensen met een 'minder makkelijke arbeidspositie', als ouderen en medewerkers met een WAO-achtergrond.

Vervelend


'Het is vervelend dat Unilever goed draaiende fabrieken heeft dichtgegooid, maar aan de andere kant heeft het bedrijf Suppack mede mogelijk gemaakt', stelt Van de Waal, die bij de Loosdrechtse Unilever-vestiging afdelingsleider verpakken én voorzitter van de ondernemingsraad was.

Lonen
Unilever heeft machines, kasten bureaus en zelfs bedrijfskleding beschikbaar gesteld aan het nieuwe verpakkingsbedrijf. Tot april werden ook de lonen nog betaald door Unilever via een regeling om moeilijker te herplaatsen werknemers aan het werk te krijgen.

De medewerkers/aandeelhouders zijn bijzonder goed gemotiveerd, stelt Van de Waal, ook al hebben ze dertig procent van hun salaris moeten inleveren. De resultaten van het eerste halfjaar zijn beter dan begroot.

Een paar maanden later sluit de toko .. ik geloof er helemaal niets van, er zat daar iets goed fout. Wat? we zullen het waarschijnlijk nooit weten.


curatoren

Datum: 01-01-2010 / ID: 6572
http://www.curatoren.nl/fo/verslag_faillprofiel.php?id=137884
veiling

Datum: 01-01-2010 / ID: 6571
http://www.beusekom.nl/fotos.asp?Folder=suppack
feit

Datum: 31-12-2009 / ID: 6558
blijft dat er nog steeds geen 'officiele' update is van deze zaak.
Iedereen kan zich hier helaas uitgeven voor OR lid o.i.d.
Misschien dat iemand het via de redactie kan spelen zodat Rene het plaatst. Daar heb ik op dit moment het meest vertrouwen in.

Voor de seks maakt dat allemaal niet uit.

Datum: 30-12-2009 / ID: 6557
Oh...?? Daar zijn de meningen toch wel over verdeeld.
@hét lid :-)))

Datum: 30-12-2009 / ID: 6555
Met het lid wordt de penis bedoeld.

Andere woorden zijn piemel, lul, pik, snikkel, enz. Het bestaat uit zwellichamen die zich bij seksuele opwinding met bloed vullen. Daardoor wordt de penis stijf en richt zich op. Aan het puntje van de penis zit de eikel. Die is heel gevoelig voor aanraking. Bij een slappe penis is de eikel beschermd door de voorhuid, behalve als je besneden bent. Jongens vergelijken vaak hun penis met die van anderen. Ze zijn heel verschillend wat lengte en vorm betreft. Voor de seks maakt dat allemaal niet uit.


@@het

Datum: 29-12-2009 / ID: 6553
De enige echte lid
@het

Datum: 29-12-2009 / ID: 6552
initialen?

(misbruik wordt gestraft)


@@het

Datum: 29-12-2009 / ID: 6551
hét lid :-)))
@het

Datum: 29-12-2009 / ID: 6550
welk lid?
@@het

Datum: 28-12-2009 / ID: 6548
Delft
@ het

Datum: 28-12-2009 / ID: 6547
welke OR?
Het

Datum: 27-12-2009 / ID: 6546
Onderzoek is nog steeds in volle gang.

Een ex OR- Lid


@kerstreces

Datum: 27-12-2009 / ID: 6545
Ben het helemaal met je eens, tijdens de kerstdagen geen gezeik. Maar af en toe een tussentijdse update hoe het gaat is toch het minste wat je vragen kan.

Dus (ex) voorzitters hou ons eens up to date.


3000 keer gelezen

Datum: 26-12-2009 / ID: 6544
Een record???
@@kerstreces

Datum: 26-12-2009 / ID: 6543
Het is hier aantal keer gezegd: er loopt een onderzoek, dat duurt even, vervolgens komt er een uitkomst. Gewoon even afwachten dus.


  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina