De redactie wenst iedereen een gezond en sportief 2016Dovnload 18.82 Kb.
Datum24.07.2016
Grootte18.82 Kb.


46e jaargang

Nummer 18

1 januari 2016DE REDACTIE WENST IEDEREEN EEN GEZOND EN SPORTIEF 2016

In deze extra editie van het Jeugdnieuws de verslagen van de kersttoernooien.VERSLAGEN
C-toernooi in Erp: Uitslag: 1e

Vandaag speelde we het jaarlijkse kersttoernooi en wel in Erp.

De volgende spelers deden mee, Teun van de Velden, Tom van Asseldonk, Wessel Wijnen, Jannick van Sleeuwen, Dirk van de Wielen en Ralph Donkers.

We konden onze borst nat maken want we moesten maar liefst 7 keer 10 minuten aan de bak omdat we met 8 teams waren in de poule.

Het werd een schitterend toernooi waarin de verschillen gelukkig klein waren en dat kwam de spanning ten goede.

Ik ga natuurlijk niet elke wedstrijd beschrijven maar ik kan vast verklappen dat we eerste zijn geworden en dat ook nog op doelsaldo.

De bovenste kon dus verliezen van de onderste en dat maakt hem nou net leuk.

De eerste wedstrijd was tegen SCMH C 2 en deze werd gewonnen met 2-0, 2 de wedstrijd tegen VOW en werd 2-0, 3 de was tegen WEC 2 en werd met 1-2 verloren, 4 de tegen WEC 3 en wonnen we met 5-0, 5 de tegen Erp 3 en werd omgezet in 1-0 winst, 6 de wedstrijd wonnen we met 1-0 van Bl-Geel 4 en de laatste was de wedstrijd waar we moesten winnen met meerdere doelpunten om op de eerste plaats te komen en was tegen Bl-Geel 5.

We spraken af om het kopje er bij te houden en doen wat we konden. Wel wisten we dat zij een beter doelsaldo hadden maar hoeveel wist niemand. We kwamen met 1-0 voor en dachten dat dit toch niet genoeg was maar

wat gebeurde er? We kregen een strafschop mee 30 seconden voor het einde, en de speler die hem eigenlijk zou nemen zat op de bank. Wie neemt hem dan? Niemand wou het eigenlijk en kwam onze Dirk achter de bal en knalde de bal gecontroleerd achter de Veghelse keeper. Wedstrijd afgelopen en hoorde dat Veghel toch een beter doelsaldo had. Maar eenmaal boven op de tribune werd het duidelijk dat de doelpunten die wij gemaakt hadden bij hun als tegengoal werden genoteerd, en wat bleek wij hadden en EEN beter als zij dus werden wij dus eerste.

Doelpunten Ralph 7 x, Jannick 5 keer, Teun 1 x en Dirk 1 x

Jongens geweldig resultaat , Proficiat Toinne en Eric


B3-toernooi in Veghel: Uitslag: ?

Eindelijk weer het kerstzaalvoetbaltoernooi te Veghel en wel in de Bunders op maandag avond.

We waren met Bart van Loon, Tim Ubbels, Stan Rovers, Max Jansen, Skip van Hoof, Tom van Asseldonk en Yannick Van Sleeuwen.

Eerste wedstrijd was al meteen tegen de gedoodverfde kampioenskandidaat Udi, en het werd meteen onze beste wedstrijd. We verrasten ze tekens door onze gigantische inzet. We wonnen dus deze met 2-0.

De tweede wedstrijd was tegen ook al een tite kandidaat namelijk Bl- Geel 2. Deze wedstrijd ging gelijk op en

verloren we in de laatste minuut met 1-0, fout van onze leider was dat hij voor de winst ging en dus achterin in de laatste minuut risico nam die verkeerd uitpakte.

Derde wedstrijd was tegen de wat zwakkere ingeschatte tegenstander VOW, dit liep verkeerd af en verloren we dus met 2-0 wat eigenlijk niet gemogen had.

De 4 de wedstrijd was tegen Bl-Geel 3 en dit werd weer een superwedstrijd, er werd dus gewonnen met 3-1.


De laatste wedstrijd was maar tegen een paar gezellige dames uit Keldonk die nog niks gewonnen hadden dus deze zouden we wel even oprollen dachten we. Maar zoals je dan ook weet kan dat ook wel eens verkeerd aflopen, en dat was bijna gebeurd tot dat we 3 seconden voor tijd de 1-0 maakten.

Jongens een leuk toernooi waarin we 3 de werden en als we tegen VOW beter hadden gevoetbald we zeker 1 of 2 plaatsen hoger hadden gestaan.

Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste dat was het meedoen en de sfeer rond zo'n toernooi.

Doelpunten 3 keer Skip, 1 keer Tim en 1 keer Stan.

Bedankt, Toinne.
E1-toernooi in Erp Uitslag: 5e

Op 23 december speelt SCMH E1 in zaal ter Aa in Erp het kerst toernooi. Met een team van 9 jongens gaan we gemotiveerd richting Erp.

Aangezien de leiders ivm werk verhinderd zijn, nemen de moeders de leiding over en maken (zorgvuldig) de speelschema’s . Boris keept 5 wedstrijden, en Guus keept er 2. Met elke wedstrijd 3 wissels, komt iedereen elke wedstrijd genoeg aan bod.

We spelen 10 minuten er wedstrijd, en dat gaat erg rap.

De 1e wedstrijd is tegen Boerdonk die we in de laatste minuut net verliezen met één doelpunt tegen.

Daarna volgt de 2e wedstrijd tegen VOW, die we in de laatste minuut winnen met één punt.

De kinderen zijn supergemotiveerd en moedigen elkaar goed aan. Na twee wedstrijden zijn bijna alle boterhammen, snoepzakken en flesjes drinken al leeg. Er hangt een heerlijke zoete lucht in de kleedkamer.

Dus genoeg energie voor wedstrijd nummer 3 tegen Erp 4. In de 7e minuut een prachtig doelpunt van Mats, wat helaas wordt afgekeurd. Heftige discussie onder de jongens, maar het is niet anders...nieuwe ronden nieuwe kansen!

Wedstrijd 4 tegen Keldonk. Na 6,5 minuut penalty voor SCMH. Pepe neemt een mooie aanloop, en trapt de bal niet... dat doet Joep...en dat zag niemand aan komen. Wat een geweldige actie! Mooie wedstrijd die we winnen met 1-0.

Wedstrijd 5 spelen we tegen Erp3, die op dat moment boven aan staan. Eindigen we met 0-0. Dus hard gewerkt tegen dit team.

De laatste twee wedstrijden spelen we tegen twee teams van Blauw Geel. In wedstrijd 6 wordt er gescoord door Blauw Geel, en daar waar het doelpunt werd afgekeurd bij ons in wedstrijd 3, zo werd deze nu goedgekeurd. Jammer, maar helaas! Een gesprekje met de scheids mocht niet baten.

De laatste, wedstrijd nr 7 tegen een team van Blauw Geel. Zij scoren wederom.

Uitslag: Gedeelde 5e plaats van de 8.

Sportieve dag! Hard gewerkt jongens, top! Supporters bedankt voor het aanmoedigen!


F1-toernooi in Erp Uitslag: ?

Donderdag 24 december stond ons zaalvoetbaltoernooi gepland in Erp. Jorn was helaas ziek, dus kon niet meedoen. Dat betekende dat we geen reservespelers hadden.

Onze eerste wedstrijd was tegen Keldonk. Niek stond in het doel. We hadden er zin in. We hadden wat kleine kansjes en Keldonk ook. Het werd toen 0-1 voor Keldonk, maar al snel werd het 1-1 door een goal van Gijs. We konden de 1-1 niet vasthouden, want net in de laatste paar minuten werd het 1-2 en snel daarna 1-3.

De tweede wedstrijd was tegen VOW. Ferm stond nu in de goal. Dat ging gelijk op, maar in de allerlaatste minuut slaagde VOW erin om de 1-0 te maken.

De derde wedstrijd tegen Blauw-Geel. Joost ging keepen. We kregen nu wel wat meer kansen, maar scoren lukte niet. Ook Blauw-Geel had wat kansen, maar het bleef 0-0.

De vierde wedstrijd was tegen Boerdonk, die had nog alles gewonnen. Gijs zou keepen, maar Joost wilde dit nog wel een wedstrijd doen. Boerdonk ging fanatiek van start en wij waren vermoeid. We hadden geen wissels en dat begonnen we nu te merken. De kansen en goals vlogen ons om de oren. Het werd ondanks het echt geweldig goed keepen van Joost 0-9.We hebben lekker gevoetbald. We kregen de aanmoedigingsprijs en allemaal een leuke pet.

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina