DE5 Diny v Lanen Ria vd Doelen: 7-6 / 6-4Dovnload 4.61 Kb.
Datum22.08.2016
Grootte4.61 Kb.
Clubkampioenschappen 2012
De zomer voorbij. Herken je de melancholie als je met de herfst en de vallende bladen buiten kijkt naar dit programma, waarin je mooie locaties en zomerse taferelen worden voorgeschoteld? Een zelfde gevoel kan het verslag van de clubkampioenschappen losmaken bij de deelnemers en de toeschouwers van de clubkampioenschappen in september.
Oorspronkelijk was het de bedoeling om de dubbels vóór en de singles/mix ná de zomervakantie plaats te laten vinden. De hoeveelheid aanmeldingen voor het dubbeltoernooi in juni was te klein om er een mooi toernooi van te kunnen maken. En dus werd er vanaf eind augustus gestreden om álle titels. Desondanks was er genoeg ruimte in het schema en konden we de vroege aanvangstijden en het eerste weekend uit het schema schrappen.
We hielden een redelijk gevuld programma over en kregen prachtig tennisweer. Zoals we gewend (zeg maar gerust: verwend) zijn, zorgde de barcommissie voor een prettige omlijsting met hapjes en drankjes. Petje diep af voor de dames van deze commissie die elke evenement weer iedere avond tijd en energie stoppen in de innerlijke verzorging van de aanwezigen.
Anderhalve week strijd resulteerden uiteindelijk in een mooie finaledag. We konden na afloop de volgende resultaten noteren:
DE5 Diny v Lanen - Ria vd Doelen: 7-6 / 6-4

DD5 Ria vd Doelen/Diny van Lanen - Franka v Griensven/Alma vd Rijt: 6-3 / 6-1

HD5 Frank vd Elzen/Henri vd Rijt – Stefan vd Ven/Mark v Wanrooij: 6-2 / 6-2
DE6 Miranda vd Ven – Petra v Dijk: 7-5 / 6-3

DD6 Carla Aarts/Petra v Dijk – Simone Bosch/Rowi vd Wijgert: 6-3 / 6-1

HD6 Hein vd Doelen/Antwan Jaegers – Bert vd Heijden/Peter vd Ven: 7-6 / 3-6 / 6-3
DD7 Jeanne Pennings/Mirella vd Ven – Diny Schippers/Brigitte vd Ven: 6-3 / 6-1

GD7 Mirella vd Ven/Dick Meijer – Monique v Dijk/Mari v Lanen: 6-1 / 6-0

HE7 Christ Hanegraaf – Dick Meijer: 6-3 / 6-1

HD7 Erik Aarts/Tonny v Zoggel – Peter vd Hanenberg/Henry vd Heijden: 6-2 / 7-5


HD8 Jack v Lokven/Dick Meijer – Grad v Santvoort/Aad Korse: 3-6 / 6-3 / 6-2De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina