Dec 2013 Nieuwsbrief Jaargang 9, Nummer 4Dovnload 13.15 Kb.
Datum23.07.2016
Grootte13.15 Kb.Dec 2013

Nieuwsbrief

Jaargang 9, Nummer 4

Pagina

van 3
t Is weer voorbij die mooie zomer….

Dat staat op het bord net naast Vrij-Inn. Het staat er al lang en het klinkt wat weemoedig, maar het is wel waar. Het was een mooie zomer. Veel leden en gasten hebben op ons terrein genoten van het mooie weer en de zon. Zelfs ’s nachts was het genieten, als het tenminste niet bewolkt was. Paolo heeft ons ingewijd in de sterrenhemel en zelfs een kijker voor algemeen gebruik gegeven.

In deze nieuwsbrief een verslagje van het sluitingsweekend, een financieel bericht van de penningmeester, wat nieuws uit de NFN federatievergadering van 16 november j.l.

Veel leesplezierMarta
Sluitingsweekend

Het eerste weekend van oktober was het klets- en klusdag, koffie-uur en het jeu-de-boulestoernooi als afsluiting van het seizoen.

Na het werken op zaterdag de ontspanning op zondag. Of was er bij sommige leden toch spanning vanwege de strijd op het boulesveld?

Helemaal vlekkeloos verliep het niet; er was een “dichterlijke vrijheid” in het toepassen van de spelregels. Sommige wedstrijdjes kwamen wat stroef op gang en duurden ook behoorlijk lang. ( De wedstrijdleiding heeft er naderhand de boeken nog eens op na geslagen en zal zorgen volgend jaar beter voorbereid het tournooiveld betreden!!)

Gelukkig was er ook goed voor de inwendige mens gezorgd, dus geen energietekort.

De finale, waarin Bert en Perry verbeten streden, werd door Bert gewonnen. Twee jaar dezelfde winnaar, dus volgend jaar is de beker misschien geen wisselbeker meer, maar definitief voor Bert.


Jubileum

Aansluitend aan de huldiging van Bert werden nog twee leden in het zonnetje gezet.Lyke en Joep waren na een lange periode van afwezigheid weer op de Ossendijk om het seizoen mee af te sluiten. De hele zomer waren ze niet in de gelegenheid vanwege de operatie en de revalidatie van Joeps knie. Leuk om elkaar weer te zien en te spreken, maar nog leuker om op dat moment ook hun jubileum te kunnen vieren: Beiden 10 jaar lid van onze vereniging.

Het woordje van de voorzitter en de mand met lekkers verraste hen.

Marta
Bericht van de penningmeester.
Op 1 februari 2014 gaan de banken over op het IBAN-systeem. Iedereen heeft daarover van zijn/haar bank informatie ontvangen. Voor particulieren wordt alleen het rekeningnummer aangepast met enkele letters en cijfers voor het oude rekeningnummer. Voor ons, als vereniging, verandert er ook iets voor het betalen en innen van geld. Ons IBAN-nummer is: NL61ABNA0424743256.

In een brief van onze bank heeft deze de nieuwe tarieven voor 2014 bekend gemaakt. Hieruit bleek dat alle tarieven verhoogd worden. Voor ons stijgen de incassokosten zo drastisch dat het bestuur besloten heeft om van de mogelijkheid van automatische incasso geen gebruik meer te maken. Dit houdt in dat die leden, die nu automatisch betalen, dit zelf zullen moeten gaan doen. Contributie en standgeld worden geacht voor 1 maart overgemaakt te zijn.

Wij, als bestuur, vertrouwen erop dat dit probleemloos zal verlopen.

Ben Janssen

Penningmeester.

             
Federatieraad van de NFN

16 november j.l bezochten twee leden van het bestuur de halfjaarlijkse vergadering van de NFN.

Belangrijk onderdeel was het beleidsplan, de nieuwe koers die de NFN wil gaan varen, met als doel een breder publiek te bereiken en toonaangevend te zijn op het gebied van naaktrecreatie.

Het veiligheidsprotocol is op enkele punten wat aangepast/verbeterd, er is een nieuw lid van de veiligheidscommissie benoemd: Magda Pernet.

De voorzitter Henk Smeeman nam afscheid en werd benoemd tot erelid. Zijn opvolger is

Garmt Kolhorn, hopelijk net zo deskundig als zijn voorganger.

Verder nieuws:

-Bernd Huijser, medewerker van het NFNkantoor, is lid van het bestuur van de INF en maakt zich daar sterk voor het veiligheidsprotocol op internationaal gebied.

-Het zwemfestijn in Amersfoort vindt in 2014 plaats op 16 maart. Meer info volgt in de NFN nieuwsbrief.

Oproep

Zoal jullie misschien al weten, willen we “Het Huuske” gaan verwarmen. Reden om ook in de winter van sauna en douches gebruik te kunnen maken.

Om “Het Huuske” te verwarmen, zijn we opzoek naar 1 of 2 gaskachels, geschikt voor propaangas capaciteit max. 5000 KW samen. Het mogen gaskachels zijn zonder afvoer of gaskachels met gevelafvoer. Alleen deze zijn geschikt.

Als iemand zo`n kachel heeft of er een weet, laat dat dan weten aan het bestuur ofJan van Dijk.

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina