Derde jaar Audi Ace concept Cheque overhandigt aan Johan Cruyff FoundationDovnload 6.08 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte6.08 Kb.


Leusden, 23 juni 2009 – Audi heeft op de Ordina Open in Rosmalen voor de derde keer het Audi Ace concept toegepast. Dit jaar leverde Audi Ace een bedrag van 13.050 euro op. Voor elke ace die op het Centre Court werd geslagen, zegde Audi 50 euro en voor de honderdste ace 1.000 euro toe ten behoeve van de Johan Cruyff Foundation. In totaal werd maar liefst 242 maal met scherp geserveerd; dat leverde een cheque van 13.050 euro op voor de Johan Cruyff Foundation, die zich inzet voor het bevorderen van sportieve activiteiten voor de jeugd.

Audi serveert cheque aan Johan Cruyff Foundation op de Ordina Open

Direct na afloop van de succesvol verlopen Ordina Open ‘serveerde’ Wil Giezenaar (Manager Marketingcommunicatie bij Audi-importeur Pon’s Automobielhandel B.V.) aan Menno Renes van de Johan Cruyff Foundation de Audi Ace Cheque. Wil Giezenaar: “Het mooie van het Audi Ace Concept is dat naarmate de prestaties op de baan beter worden, de Foundation extra profiteert. Die 242 aces waren dus niet alleen leuk voor het publiek langs de baan, maar nu ook (en vooral) voor de jeugd die opgroeit in wijken waar de sportmogelijkheden nog beperkt zijn.”

Meer Audi op de Ordina open
Ook afgezien van Audi Ace, was Audi prominent aanwezig op de Ordina Open. Daarnaast waren de nieuwe Audi A5 Cabriolet en de nieuwe Audi TT RS te bewonderen. De officiële marktintroductie van de Audi TT RS vindt eind juli plaats.
- Einde bericht -
Foto’s en andere persinformatie vindt u terug op http://www.ponpersportaal.nl

1/
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina