Deze enquête kunt u ook downloadenDovnload 11.77 Kb.
Datum25.08.2016
Grootte11.77 Kb.

Deze enquête kunt u ook downloaden: www.bobah.nl en elektronisch retourneren!

Uw tevredenheid over de wijk Buitengebied Aarle Heikant

 1. Hieronder staan een aantal onderwerpen die bepalend zijn voor de leefbaarheid van een wijk. Wilt u aangeven in hoeverre u tevreden bent over de wijze waarop deze zaken in het buitengebied Aarle-Heikant zijn geregeld? U kunt hierbij kiezen uit de volgende antwoordmogelijkheden: tevreden, noch tevreden / noch ontevreden, ontevreden of weet niet / geen mening. Uw mening kunt u kenbaar maken door een kruisje te plaatsen in het vakje.

 1. Hieronder staan een aantal vormen van overlast die bepalend zijn voor de leefbaarheid van een wijk. Wilt u per vorm aangeven in hoeverre u hierdoor overlast ervaart? U kunt hierbij kiezen uit de volgende antwoordmogelijkheden: zorgt voor overlast, ik ervaar geen overlast of weet niet / geen mening. Uw mening kunt u kenbaar maken door een kruisje te plaatsen in het vakje.


Indien u ontevreden bent over het onderwerp “geluidsoverlast”, zou u dan willen aangeven wie voor u de geluidsoverlast veroorzaakt. U mag daarbij meerdere antwoordmogelijkheden aankruisen: • Anders, namelijk___________________________________

 1. Zijn er nog onderwerpen die in vraag 2 niet aan de orde zijn gekomen, maar waar u wel ontevreden over bent voor zover het betrekking heeft op Buitengebied Aarle-Heikant?


Overige onderwerpen waar ik ontevreden over ben zijn: 1. Als u de leefbaarheid van de wijk uit zou mogen uitdrukken in een rapportcijfer tussen de 1 (zeer slecht) en 10 (uitmuntend), welk cijfer zou u dan geven?


Cijfer:________

De taak en functie van een bewonersoverleg

 1. Een bewonersoverleg kan zich ten behoeve van een wijk richten op een aantal taken. Hieronder staan een aantal van deze taken genoemd. Wilt u per taak aangeven in welke mate u het belangrijk vindt dat het bewonersoverleg buitengebied Aarle-Heikant zich hiermee bezig houdt? U kunt hierbij kiezen uit de volgende antwoordmogelijkheden: belangrijk, noch belangrijk / noch onbelangrijk (neutraal), onbelangrijk of weet niet / geen mening. Uw mening kunt u kenbaar maken door een kruisje te plaatsen in het vakje.
 1. Zijn er volgens u taken waar het bewonersoverleg zich wel mee bezig zou moeten houden, maar die in vraag 5 nog niet aan de orde zijn gekomen?
Ik vind dat het bewonersoverleg BOBAH zich naast eerder genoemde taken ook bezig zou moeten houden met:

Uw gegevens :

 • Naam:________________________________________
 • Adres:________________________________________
 • PC en Plaats:___________________________________
 • Telefoon: _____________________________________
 • Hoe lang woont u in Buitengebied Aarle-Heikant?______ jaar


Alvast bedankt voor uw medewerking!! Retourneren graag vóór 1 maart 2011.
Het Bewoners Overleg Buitengebied Aarle-Heikant houdt u graag op de hoogte.

De resultaten van dit onderzoek zullen tijdens de vergadering van 14 maart a.s. en in de volgende nieuwsbrief gepresenteerd worden. Indien mogelijk ontvangt u de nieuwsbrief per e-mail. U kunt uw e-mail adres hieronder invullen of doorgeven via e-mail: info@bobah.nl


 • Ik beschik niet over een e-mail adres en ontvang de nieuwsbrief graag per post.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina