Dienstenveiling groot succesDovnload 159.71 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte159.71 Kb.


44e jaargang

nummer 4

8 september 2013
DIENSTENVEILING GROOT SUCCES

De grote dienstenveiling van SCMH die zondag werd gehouden, is een ontzettend groot succes geworden. In een bomvolle D’n Brouwer wisselden meer dan 200 kavels van eigenaar en zorgden voor een gigantische opbrengst van duizenden euro’s. Op zondagmiddag wordt het exacte bedrag dat de veiling heeft opgebracht, bekend gemaakt.

Op zaterdag stond de eerste echte competitieronde in het kader van de najaarsreeks op het programma. Bijna alle teams kwamen dan ook in actie. Voor D1 en D2 werd er een vriendschappelijk potje georganiseerd. Op woensdag werd er ook al gevoetbald, namelijk door A2 en C1. Beide teams verloren hun wedstrijd.

Op zaterdag was er drie keer winst; voor A1, C1 en D1. A1 maakte indruk door met bijna dubbele cijfers Sparte te verslaan, 9-1 en ook voor C1 was er een ruime overwinning: 6-2 tegen hetzelfde Sparta. D1 en D2 speelden tegen elkaar, waarbij D1 als winnaar uit de bus kwam, 6-1. F2 speelde gelijk in en tegen Mariahout, 1-1. Verlies was er voor B1 (2-8), E1 (1-9) en F1 (3-7). De minipupillen en de mini’s van Avesteyn hielden elkaar keurig in evenwicht: 6-0 en 0-6 was de einduitslag. De wedstrijd van de meisjes MD1 werd afgelast.

In deze editie onze gebruikelijke rubrieken; uitslagen, verslagen, verjaardagen en het programma voor volgende week én een interessante hattrick.

Tot volgende week.

MEDEDELINGEN


  • De formulieren voor het PSV spelleke kunnen deze week nog worden ingeleverd. 40% van de opbrengst komt ten goede aan het voetbalkamp. In deze editie van het Jeugdnieuws als bijlage het deelnameformulier en de regels van het spelleke.  • Noteer deze data alvast in je agenda:

Speeldata kerstzaalvoetbaltoernooi  2013:

- maandag 23 december                               C-teams

- maandagavond 23 december                     B-teams

- dinsdag 24 december                                 D-teams

- vrijdag 27 december                                   E-teams en Meisjes D

- vrijdagavond 27 december                          Dames

- zaterdag 28 december                                F-teams


  • Bij afgelastingen van de trainingen is er een schema voor het panna veldje gemaakt. Dit is vanaf de E1 bij gebrek aan ruimte, en bij slecht weer kunnen deze kleine mannen lekker binnen blijven!  

Schema panna veldje:

                        18.00u                        19.00u                        20.00u                       

Maandag             D1                               B1                               A1

Dinsdag              D2              Woensdag          E1                               C1                               A2 
UITSLAGEN

SCMH A2

-

Volkel A2

3

-

5

RKVV Keldonk C1G

-

SCMH C1

4

-

3

SCMH A1

-

Sparta'25 A2

9

-

1

SCMH A2

-

Vrij
-
Avanti'31 B2

-

SCMH B1

8

-

2

SCMH C1

-

Sparta'25 C3

6

-

2

S.C.M.H. D1

-

S.C.M.H. D2

6

-

1

S.C.M.H. D2

-

S.C.M.H. D1

1

-

6

SCMH MD1

-

Schijndel/DE WIT MD1

AfgelastGemert E6

-

SCMH E1

9

-

1

SCMH F1

-

DVG F2

3

-

7

Mariahout F3G

-

SCMH F2

1

-

1

Avesteyn MP1/MP2

-

SCMH MP1

6-0
0-6


VERSLAGEN
Zaterdag 1 september

Irene B1G - SCMH B1 uitslag: 2-3

Vandaag moesten we voor de laatste bekerwedstrijd uit tegen Irene. We besloten om een aantal spelers op een andere positie te laten voetballen, dat bleek later in de wedstrijd zijn vruchten af te werpen. We begonnen sterk aan de wedstrijd, veel balbezit en het spel werd goed verlegd. Na goed rondspelen kwam er een voorzet vanaf links deze werd ingekopt maar tegengehouden door de keeper waaruit een rebound volgde voor Clint en deze optimaal benutte 0-1. Irene had weinig kansen maar toch konden zij scoren door een fout van ons 1-1. Kort daarna kregen wij een penalty mee en deze werd hard in de hoek binnen geschoten door Gerson 1-2. Rust. Na de rust kreeg Irene meer de bal en werden wij terug gedrongen. Doordat Irene ons onder druk zette konden zij nog een doelpunt maken 2-2.

Maar omdat Irene druk zette kwam er voor ons meer ruimte voorin. Ashwin werd diep gestuurd en kapte zijn tegenstander uit en schoot de bal prachtig over de keeper tegen het net 2-3. Jongens, een uitstekende wedstrijd en een verdiende eindstand. Chauffeurs bedankt voor het rijden.

Woensdag 4 september

SCMH A2 – Volkel A2 uitslag: 3-5
RKVV Keldonk C1G – SCMH C1 uitslag: 4-3

Op deze warme woensdagavond speelden we, voor 99 % zeker, onze laatste bekerwedstrijd. De wedstrijd was nog geen 3 minuten oud, toen het al 0 – 2 stond. Stan sneed 2 keer door de vijandelijke linies heen en knalde even vaak vol overtuiging de bal tegen de touwen. Keldonk liet meteen zien dat het geen walk-over zou worden en kwam sterk opzetten. Ondertussen loerden wij op de counter. Keldonk had een zeer behendige jongen op het middenveld staan, die heel gemakkelijk kan passeren. Vandaag hadden we nog geen antwoord op hem. Over een tijdje komen we Keldonk weer tegen, dan voor de competitie…Keldonk scoorde nog 2 keer voor de rust, die we in leken te gaan met 2 – 2. Echter, op slag van rust speelde Thijs prachtig de achterhoede van Keldonk weg: 2 – 3. Na rust was er weer een sterk Keldonk en wij bleven met veel inzet spelen. Er ontstond een pittig duel, waarin beide ploegen op het randje van het toelaatbare speelden. Op het randje spelen is prima, maar blijf niet doormekkeren op de scheidsrechter. Gebruik je energie ergens anders voor! Keldonk scoorde nog een keer zelf en zeer ongelukkig trapte Rick de bal nog in eigen doel. Eindtand: 4 – 3. Zaterdag begint de competitie, we zijn er klaar voor!


Zaterdag 7 september

SCMH A1 – Sparta’25 A2 uitslag: 9-1
Avanti ’31 B2 – SCMH B1 uitslag: 8-2

We speelden de eerste minuten afwachtend, al snel was duidelijk dat ze fysiek sterk waren.

1-0 Avanti, 2-0 maar tooooeeeen een goede aanval en Gerson speelt de keeper uit en rond goed af, 2-1. En bijna meteen erachter aan scoorden ze 3-1, rust. Na rust zakten we in en waren we weinig op hun helft. Zij kregen kansen en liepen uit naar 8-1. In de laatste minuut deed de keeper van hun een gekke actie op Gerson, vrije trap rand zestien. Teun schiet en de keeper heeft hem, maar niet klem en Clint scoort de rebound. Chauffeurs bedankt voor het rijden.
SCMH C1 – Sparta ’25 C3 uitslag: 6-2

Vanaf het begin van de wedstrijd liet SCMH zien dat het vandaag wilde winnen. We creëerden kansen, maar we lieten het net pas bollen na een dik kwartier. Marijn B veroverde de bal, passte naar Dave, die Coen aanspeelde en Thijs haalde vervolgens de trekker over:

1 – 0 . We gingen voor meer en het was Coen die uit een directe vrije trap van ongeveer 20 meter de keeper kansloos liet en scoorde. De enige kans, die Sparta ’25 kreeg in de eerste helft ging er ook gelijk in: 2 – 1. SCMH nam wat gas terug en liet Sparta’25 zo meer in de wedstrijd komen. Ruststand : 2 – 1 . Na de rust opende C1 even fris zoals het begonnen was aan de wedstrijd. Stan haalde vanaf 30 meter verwoestend uit en liet de bal in de linkerbovenhoek verdwijnen: 3 – 1. Hierna volgde nog een treffer van Stan: 4 – 1. Vervolgens werden enkele slordigheidjes achterin afgestraft met een doelpunt: 4 – 2. Nu was het weer onze beurt. Luuk gooide uit naar Mathijs, die precies op maat Stan bediende: 5 – 2. We waren nog niet klaar en wie anders dan Stan, zijn 4e vandaag in één helft voetballen, haalde uit na een prachtige pass van Tano: 6 – 2.

Héél lekker gevoetbald samen, jongens, een mooi begin van de competitie!


SCMH D1 – SCMH D2 uitslag: 6-1

Vandaag een oefenwedstrijd tegen de SCMH D2. Vanwege het 75e jubileum van Blauw Geel uit Veghel hebben zowel D1 als D2 vrij vandaag. De technische commissie heeft daarom een oefenpartijtje op het programma gezet: SCMH D1 - SCMH D2. Voor onze jongens natuurlijk leuk, want D1 wil natuurlijk niet verliezen en de jongens van de D2 zien het wel zitten om een keer van de D1 te winnen. Daarnaast is het voor de leiders/coaches nog een mooie extra gelegenheid om het elftal op de juiste plaats te krijgen voordat de echte competitie zal beginnen. De leiders spreken de jongens dan ook gepassioneerd toe om een aantal nieuwe zaken te leren en maakt hierbij dankbaar gebruik van het SCMH 1e elftal witte bord zodat er extra aandacht gegeven van worden aan (1) Opbouw van achteraf, (2) Ingooi langs de zijlijn en (3) het mee opkomen (en terugkomen bij balverlies) van de middenvelders. De jongens letten hierbij goed op en er wordt benadrukt dat fouten gemaakt kunnen/mogen worden zodat we hiervan leren en beter worden. Tijdens de 1e helft gaat het spelletje heel leuk gelijk op en na dat D1 scoort, volgt D2 als snel en met een leuke gevarieerd spel gaan de beide ploegen met 1-1 de rust in. Na de rust komen onze jongens veel beter uit de start blokken en er wordt met gevarieerd samenspel een leuke tweede helft gespeeld. Bjorn Alderding weet hierbij er ook een prachtig doelpunt in te schieten en Ralph en Max krijgen talloze kansen om te scoren. Uiteindelijk is te zien dat de jongens van D1 al een jaartje langer op het grote veld staan. De eindstand wordt uiteindelijk bepaald op 6-1 voor de D1. Mooie overwinning van de jongens en in het bijzonder heeft Wessel Wijnen vandaag laten zien dat hij een hele goede aanvulling is aan de linkerkant op het middenveld. Leiders D1. 


SCMH D2 – SCMH D1 uitslag: 1-6

Vandaag stond de kraker van het jaar op het programma. Het was perfect voetbalweer, niet te warm en het veld was goed nat. Met als tegenstander onze eigen D1. We begonnen weer met 4-4-2 met de 3 wissels, alle drie te laat, Gijs, Sander en Harm(volgende keer op tijd dus) Jonne in de goal, achterin stonden Niels L, Luud, Lars en Niels d, het middenveld bestond uit Sam, Pim, Moos en Duke en voorin stonden Teun en Maik. We begonnen met hard werken maar door dat we achterin niet goed onze man bij hielden, wat we nog vaker gaan horen dit verslag, kon de D1 makkelijk op 1-0 komen; hierna kregen wij enkele grote 1 op 1 kansen via de snelheid van Teun en Maik en hiervan kon Maik er een benutten. De rest van de eerste helft konden we nog lekker mee ballen maar doordat er weer 2 man op de 16 vrij stonden konden we met 2-1 achterstand de kleedkamer in. Hierin vertelden we hoe we de mannetjes moesten verdelen en dat de 2 spitsen bij elkaar moeten voetballen en niet allebei aan een zijlijn. In de 2e helft werd het duidelijk dat er nog een groot krachtverschil is en dat de D1 het grote veld al echt begrijpt. Met hard werken werd het toch nog 6-1. Jongens uit deze wedstrijd hebben we veel kunnen leren en hier gaan we de komende weken ook hard aan werken. Volgende week aan de competitie beginnen en dan zal de tegenstander ook wat minder zijn.


SCMH MD1 – Schijndel MD1 afgelast
Gemert E6 – SCMH E1 uitslag: 9-1

De eerste wedstrijd van de competitie uit naar Gemert. Het echte werk is begonnen. We begonnen in het begin van de wedstrijd best wel defensief dus veel mensen achter in. Dat verliep in de eerste helft absoluut niet slecht. Maar we moeten dan wel van achteren mee aansluiten zodat het veld niet veel te groot word en dat we dan in twee partijen staan te voetballen.  De 1-0  ging er na wat aftasten van beide zijde in bij Giel . Jammer, niks aan de hand . Nu wij en dat duurde niet lang en Rowdy maakte gelijk. We bleven best wel goed voetballen maar kwamen toch mee en dan tekort tegen t  sterkere Gemert. Die maakte dan ook de 2-1 als rust stand. In de rust wat geschoven voorin om de mannen wat dichter bij elkaar te krijgen. Maar dat werkte alleen maar averechts. De tweede helft ging het snel bergafwaarts en de tegendoelpunten vielen dan ook als rijpe appels. Die tweede helft doen we dan ook maar snel vergeten. De eerste was niet slecht. Probeer nog feller te zijn om die bal te hebben en als je dan nog tijd over hebt probeer hem dan ook nog bij een groen-witte in zijn voeten te spelen. En ik weet, het is gemakkelijk praten vanaf de zijkant en jullie moeten het doen. Maar als we ons best doen en blijven doen dan was dit toch wel de grootste nederlaag van dit seizoen. Eindstand 9-1.


SCMH F1 – DVG F2 uitslag: 3-7

Vandaag de wedstrijd thuis tegen DVG. Vol goede moed gaan we weer van start. Mathijs staat de eerste helft in de goal. Helaas de 0-1 en 0-2 zijn snel gemaakt. We moeten even zoeken waar we precies moeten staan allemaal. Een hard schot op goal, maar Mathijs heeft een mooie redding. Dan volgen ook de 0-3 en 0-4 snel, pfff ze zijn goed!! Kom op jongens, niet bang zijn, wij kunnen er ook wat van! Dan scoort Marit de 1-4,mooie goal! We doen weer mee! Nu moeten we weer gaan overspelen en kansen creëren. Sten staat de tweede helft in de goal. 2x achter elkaar een prima redding van Sten! Dan volgen toch de 2-5 en de 2-6.

Jan en Mathijs spelen mooi over, een schot, helaas de keeper houdt hem. Er wordt deze tweede helft goed overgespeeld, Tim en Thomas lopen lekker mee en weten goed te storen in het spel van DVG. Dan maakt Marit de 3-6 ,girlpower vandaag!!! De eindstand is 3-7, helaas, tweede helft goed teruggekomen en allemaal hard gewerkt! Tot volgende week!!
Mariahout F3G – SCMH F2 uitslag: 1-1

Vandaag mochten we onze eerste competitie wedstrijd spelen uit bij Mariahout. Het was een bijzonder leuke wedstrijd die aan het einde een verdiende uitslag kende. Wij begonnen de eerst helft zeer goed; het spel was voornamelijk op de helft van Mariahout. Na 5 minuten kregen we na een goed lopende aanval onze eerste goede kans. Het was Luca die 5 meter voor de goal de bal kon inschieten, maar  zijn inzet was net niet hard genoeg en de keepster kon de bal keren. We bleven goed spelen en na ongeveer 8 minuten slalomde Joep door de verdediging en ook hij vond weer de goed keepende doelvrouw van Mariahout op zijn weg.

Dit keer had ze wel het geluk aan haar zijde want de bal  bleef op de doellijn liggen en kon net voor de instormende Boris van de lijn worden weggehaald. Zo kregen we nog zeker 5 mogelijkheden maar de bal wilde er niet in of de keepster of spelers op de doellijn stonden in de weg. De ruststand was daarom 0-0.

De tweede helft waren de rollen een beetje omgedraaid. nu was het Mariahout dat het betere van het spel had. 10 minuten voor tijd kwamen we op achterstand. De goal mocht eigenlijk niet goedgekeurd worden omdat Pepe aan zijn shirt werd getrokken. Helaas had de scheidsrechter dit niet gezien, waardoor we 1-0 achter kwamen. Met de laatste krachten probeerden we toch nog gelijk te komen en het was Joep die door een mooie actie vanaf de middellijn, twee man uitspeelde en vervolgens boven in de hoek schoot. Met 1-1 als einduitslag kunnen we terugkijken op een goede eerste wedstrijd. Maarten en Corne.

 

Avesteijn mini 3 – SCMH MP1 uitslag: 0-6/6-0

Zaterdag hebben we de wedstrijd tegen Avesteijn gehad. We begonnen meteen goed met een mooie solo van Finn; 0-1 .Daarna was het Lars met z’n eerste doelpunt, 0-2 . Finn maakte zijn tweede en we gingen beter voetballen: Lars scoorde z’n tweede: 0-4. De laatste twee doelpunten waren de mooiste: twee hele mooie assists van Noud en als afmaker Lars. De tweede wedstrijd was tegen het betere team; we verloren met 6-0 maar er werd goed gespeeld en veel inzet getoond door de jongens: Siebe, Noud, Finn en Lars, super goed gespeeld!CHAUFFEURSLIJST
CHAUFFEURSLIJST SCMH B1 NAJAAR 2013
Zaterdag 31 augustus Irene (Gemonde) v. Wiechen, vd Wielen, vd Velden (Pieter)

Zaterdag 7 september Avanti (Schijndel) Leukfeldt, Nooijen, Wolf, v. Asseldonk

Zaterdag 21 september Erp Fiets

Zaterdag 5 oktober ASV (Aarle-Rixtel) vd Dungen, Bekkers, vd Crommert, Nouwens

Zaterdag 2 november (Mierlo-Hout) v.Schaijk, Rovers, (Jelle) vd Velden, Bram Verhoeven

Zaterdag 23 november Olland vd Wielen, v. Wiechen, vd Velden, LeukfeldtAls men niet kan, aub zelf ruilen met andere ouders. Groetjes Eric vd Velden


VERJAARDAGEN

11 september Toinne van de Boogaard (leider D1)

12 september Martijn Janssen (A2)

15 september Clint Bekkers (B1/trainer F1)GEFELICITEERD ALLEMAAL !!!

HATTRICKS

In deze rubriek vermelden we elke week minstens drie goed nieuwsberichten of andere interessante gebeurtenissen.Het goede nieuws van deze week is:

  • De redactie van het Jeugdnieuws heeft afgelopen zondag ook een kavel ingebracht: Een redactioneel stuk (inclusief hattrick) ter grootte van een A4-tje ging voor 30 euro naar Peter Daandels. De redactie staat in de startblokken om Peter zijn wens te vervullen. Peter kan per mail contact opnemen met de redactie om e.e.a. te plannen.

  • Vorige week vermeldden we in deze rubriek de vacatures die bij SCMH nog in te vullen zijn. Op de site wordt door het jaar heen steeds de actuele stand van zaken rondom deze vacatures bijgehouden. (www.scmh.nl/algemeen/vacatures)

  • Het goede nieuws is dat de digitale verslagen meestal keurig op tijd bij de redactie binnen komen. Het minder goede nieuws is dat de geschreven verslagen tot nu toe maar mondjesmaat of te laat worden ingeleverd. Dus een oproep aan alle leiders van de teams waarvan de verslagen ontbreken: zorg er aub voor dat er een verslag wordt geschreven en ingeleverd bij Anick Habraken, Hennenberg 14. Doen!
PROGRAMMA

Zaterdag

14

September

Wedstrijdnr.

Bijeenkomst

Aanvang

Scheidsrechter

Wedstrijdcoördinatie 08.45 tot 12.30 uur

Theo


Wedstrijdcoördinatie 12.30 tot 16.30 uur

Henk


Blauw Geel'38 A4

-

SCMH A1

37685

13.15

14:30
Avanti'31 A2

-

SCMH A2

37698

13.30

14:30
Chaffeurs:
v. Helvoort/Jansen/Kusters

SCMH B1

-

Bl. Geel'38 B5

38610

13.45

14:30

Joep van Helvoort

Handel C1

-

SCMH C1

31967

11.30

12:30
Chauffeurs:
Brugmans/Rovers/v.d. Wielen/v. Hees

SCMH D1

-

Boskant D1

40987

11.00

11:30

Bart Rijk

Gemert D6

-

SCMH D2

41002

10.30

11:30
Chauffeurs:
Kapteijns/v. Hoof/Nooijen/v. Moorsel/Peerenboom

Rhode MD1

-

SCMH MD1

54853

08.00

09:00
SCMH E1

-

Sparta'25 E4

45310

09.00

09:30
Sparta'25 F5G

-

SCMH F1

50643

09.30

10:30
Chauffeurs
Driessen / Kanters / v. Os

SCMH F2

-

Gemert F7

50769

10.00

10:30
S.C.M.H. MP1

-

Boerdonk MP1
10.00

10.30VEEL SUCCES

AHA /BRA

verslagscmh@home.nl

PSV - SCMH spelleke, 2013 - 2014Wedstrijdformulier 1


Naam
COMPETITIE

E-mailadres
VOORSPELLINGEN
14 sept

FC TWENTE

- PSV
-Eindstand Eredivisie

22 sept

PSV

- AJAX
-1. (kampioen, 25 punten)

28 sept

AZ

- PSV
-2. (20 punten)

23 nov

PSV

- HEERENVEEN
-3/4/5. (10 punten)

1 dec

FEYENOORD

- PSV
-3/4/5. (10 punten)

7 dec

PSV

- VITESSE
-3/4/5. (10 punten)

15 dec

FC UTRECHT

- PSV
-


18. (degradatie, 20 punten)

Na-competitie:
Topscoorder Eredivisie:
KNVB Beker
15 punten per team
Punten gelijk aan aantal doelpunten topscoorder
Finalisten:

15 punten per team

Winnaar beker:

20 punten
16/17
(naam speler)

16/17
UITSLAG

8 sept

SCMH

- NLC´03
-


15 sept

BOSKANT

- SCMH
-


22 sept

SCMH

- FC UDEN
-


29 sept

OLLANDIA

- SCMH
-


6 okt

FC SCHADEWIJK

- SCMH
-


13 okt

SCMH

- VOW
-


27 okt

RUWAARD

- SCMH
-


3 nov

SCMH

- MARIAHOUT
-


10 nov

SDDL

- SCMH
-


17 nov

SCMH

- CITO
-


1 dec

DVG

- SCMH
-


8 dec

NLC´03

- SCMH
-


15 dec

SCMH

- BOSKANT
-

Op welke plaats eindigt
Hoeveel doelpunten
Topscoorder SCMH-1. Punten
SCMH-1 op de ranglijst (zie punt 5 van reglement)
scoort SCMH-1:(incl.eigen doelpunt van tegenstander)
gelijk aan aantal doelpunten topscoorder.(25 punten)
(verschil wordt in mindering gebracht)

(naam speler)
Inleveren vóór 8 september (14:30 uur) bij

Wim van Lieshout, Ericastraat 35A òf

Joep van Helvoort, Ringoven 60, joeph@ziggo.nl

PSV – SCMH spelleke 2013–2014 tbv v.v. SCMH Pupillenkamp

1.

Dit spelleke gaat over de belangrijkste competitiewedstrijden die PSV dit seizoen speelt, en over alle competitiewedstrijden van SCMH.


2.

De stand wordt wekelijks bijgehouden en als alle wedstrijden zijn gespeeld, worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De stand is te zien op het publicatiebord in de kantine en op www.scmh.nl
3.

De uitslagen van de wedstrijden worden ingevuld op 2 wedstrijd-formulieren, die tijdig ingeleverd moeten worden bij Wim van Lieshout of Joep van Helvoort.

Inzenden per mail joeph@ziggo.nl is ook mogelijk.

Formulier 1 moet vóór 8 SEPTEMBER 2013, 14:30 uur en formulier 2 vóór 25 JANUARI 2014 ingeleverd zijn.


4.

De puntentelling is als volgt:
* goed resultaat (winst, verlies of gelijkspel) 10 punten
* aantal doelpunten goed van de thuisspelende ploeg 5 punten
* aantal doelpunten goed van de uitspelende ploeg 5 punten
* de juiste uitslag; een extra bonus 5 punten
* dus maximaal te behalen per wedstrijd 25 punten5.

Indien één (of meerdere) team gelijk aantal punten heeft als SCMH, gelden beide plaatsen (doelsaldo is dus niet van toepassing).

Bijvoorbeeld: als SCMH 30 punten heeft en 7e eindigt, samen met een ander team dat 6e of 8e eindigt, worden beide plaatsen goedgekeurd (bijvoorbeeld 6e + 7e of 7e + 8e plaats).
6.

Extra punten zijn er te verdienen door op het eerste wedstrijdformulier een aantal seizoensvoorspellingen te doen over de Eredivisie.7.

Deelnamekosten bedragen 7,00. De opbrengst van deze toto wordt besteed voor het pupillenkamp.


8.

De prijzen worden uitgekeerd als alle wedstrijden en de finale van de KNVB Beker zijn gespeeld. Dit i.v.m. eventueel uitgestelde wedstrijden.
De prijsverdeling is: 1e prijs 15% van de inleg
2e prijs 10% van de inleg
3e prijs 7% van de inleg
4e prijs 5% van de inleg
5e prijs 3% van de inleg


9.

Bij een gelijk aantal punten wordt de prijs onder de winnaars verdeeld.
VEEL SUCCES EN BEDANKT VOOR JULLIE STEUN


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina