Dit is een Jeugdspecial van dif magazineDovnload 9.03 Kb.
Datum26.08.2016
Grootte9.03 Kb.
Dit is een Jeugdspecial van DIF Magazine.

Met o.a.


- Slechte prestaties Barsom zetten hem de deur uit.
- Alle personeel tot Medio 2011 bekend.
- Jeugdspelers boos over Moeilijkheidsgraad.
- Djurgardens Cape Town failliet.
- Euyfedilis Olofo praat met Djurgardens over beleid.
- Teof Ichjoris krijgt 1-jarig contract van Justin Brokerhof.
- De opstellingen van vanavond.De Oude openingspoort van het Olympia Stadion dat inmiddels een Hotel is geworden.

Jeugdspelers boos over Moeilijkheidsgraad

Justin Brokerhof kreeg afgelopen week een paar mekkerende spelers op het matje. Het ging erom dat de jeugdspelers vinden dat ze te weinig kans krijgen zich bij het 1e elftal aan te sluiten. Jeremy Lusán: ‘’Het is te moeilijk! Hoeveel jaar ik al wel niet mijn best doe en pas 1 wedstrijd ooit meegespeeld met het 1e! Ik weet zeker dat ik makkelijk bij het 1e kan!’’ Vele spelers snappen het gewoon niet. Justin Brokerhof: ‘’Het is inderdaad moeilijk om bij het 1e aan te sluiten, maar zo’n hele groep mekkerende spelers vind ik overdreven., Wij bepalen hier wie er het 1e in gaat. Dat doen de spelers niet. Ze moeten zich gewoon met hun prestaties bezighouden.’’ Dat vertelde voorzitter en jeugdcoach: Justin Brokerhof. Daarop vertelde Chiem Jarojak: ‘’We verslaan zelfs regelmatig Het 1e, in de Zweedse bekerfinale. We spelen zelfs Superettan. Onbegrijpelijk’’. Het ging over een groep van 15 spelers die duidelijkheid wilde. Botsman:’’Ik vind dat de selectie hierzo niet zo moet gaan Janken, van der Ven bepaalt wie erin mogen, Punt..Uit.’’ er zijn uiteraard ook spelers die hartstikke enthousiast zijn over deze opleiding zo vertelde Víncento Guizala de volgende woorden:’’WAT EEN SEIZOEN, Ongeloofelijk. Superettan met een jeugdclub dat maak je maar een keer mee. Ik ben trots op wat we hebben gedaan dit seizoen.’’. Het ging uiteindelijk over 7 jongens die WEL tevreden waren, Absurd.

Slechte prestaties Barsom zetten hem de deur uit.

Abgar Barsom is ontslagen als Wedstrijdmanager van de Proefselectie: Djurgardens IF C.
Hij haalde in een half jaar te slechte resultaten. En had regelmatig ruzie met de spelersgroep. Abgar Barsom word bij het nieuwe personeel wel coach bij de C-tjes. Waar hij toch nog blij mee is! Gisterenavond zette oud routinier Matias Concha een handtekening als officiële Coach van Djurgardens IF C. (de proefselectie) tot Medio 2011. De Voorzitter is erg Blij hiermee. Ook werd Daniel Sjölund aangetrokken als Assistent-coach. Waar de club erg blij mee was. Deze 2 oud Captains van Djurgardens beloven de Proefselectie weer als van ouds te maken. De volgende wedstrijd is vanavond veel succes Matias en Daniel!

Alle personeel tot Medio 2011:

Gisterenavond op de persconferentie verklapte Justin Brokerhof al het Nieuwe personeel van het 1e tot de B-tjes. Tot Medio 2011. dat zijn als volgt:

Djurgardens 1:Thomas van der Ven, Kemerio Brasílio, Jan Holfe, Lens van der Buiten.


Djurgardens B: Justin Brokerhof, Ricardo Bergtoft, Oskar Wahlström.
Djurgardens C: Matias Concha, Daniel Sjölund.
Djurgardens A1: Pim Moerenhout, Fredrik Anders.
Djurgardens A2: Kemerio Brasílio, Bernand Vlierinckx.
Djurgardens A3: Lens van der Buiten, Toni Kuivasto.
Djurgardens B1: Jan Holfe, Aki Rihiilathi
Djurgardens B2: Jan Tauer.
Djurgardens B3: Tjerk Tabernaklis.

Cape Town Failliet.

Het leek er al eerder op aan te komen maar het is nu officieel. De Djurgardens Cape Town is Failliet. Door het afscheid van vele jongens zaten er op dit moment ook nog maar:11 spelers bij de Zuid-Afrikaanse leerschool van Djurgardens IF. Waaronder de volgende namen:

- Ake Míadou was nog over maar nu de Cape Town failliet is, is Ake vertrokken naar Orlando Pirates.


- Ntethe was nog over maar nu de Cape Town failliet is, is hij vertrokken naar African Limit.
- Jacob Fiinen was nog over maar nu de cape Town failliet is, is hij vertrokken naar MyPa 47.
- Ben was nog over, en is vertrokken naar Wigan Athletic A1.
- Abi-Abu was nog over, en is vertrokken naar Africa Starts D.C.

- Jonathan Etubi was nog over en is vertrokken naar Swansea City.


- Tigris Was Djurgardens Zeer te spreken en ze gaven hem een plaatsje in de Proefselectie.
- Ikpe Ekong is uit zichzelf vertrokken naar Cardiff City.
- Víni Víni Ogajo is uit zichzelf vertrokken naar GAIS Göteborg.
- Siebeldelkiez was Djurgardens zeer tevreden over en ze gaven hem een plekje bij de Proefselectie.
- Mzizi was Djurgardens IF ook erg tevreden over en hij vertok naar de A3.

Olofo praat met Djurgardens over Beleid.

Het supertalent van Superettan club- Djurgardens IF B, Euyfedilis Olofo was zoals bekend al 2 weken niet meer op de training gekomen. Maar de 3e week is Olofo inmiddels ook niet op de trainingen gekomen. Vanochtend ging Justin Brokerhof in gesprek met de ervaren Zweed.
Euyfedilis Olofo was ook een van de ‘’mekkerende spelers’’ (Pag 2) en vertelde vanochtend niet meer uit te willen komen voor Djurgardens IF. Olofo: ‘’ het is gewoon veel te moeilijk om door te stromen naar het 1e, als ik hier door zou gaan, zal ik pas op mijn 30e doorstromen. En geef mij eens ongelijk’’. Dat waren de woorden wat Olofo over zijn toekomst bij Djurgardens heeft verwacht. Het is zonde dat een talent als Olofo op zo’n manier persé de deur uit wilt, we hebben een erg lang gesprek gehad. Maar Olofo is echt vanochtend voor het laatst op de velden van Djurgardens geweest. Zonde’’ dat vertelde de coach van Olofo: Justin Brokerhof. Het 1e Bod op Olofo stond nog van lange tijd geleden. Dat was namelijk een bod van duitse 2e klasser MSV Duisburg dat ging over zo’n 2,9 miljoen. Olofo heeft nog een contract staan tot 2011 en zal dus verkocht moeten worden. Goodbye Olofo.

Ichjoris krijgt 1-jarig contract van Justin Brokerhof.


De Zweedse proefspeler Teof Ichjoris heeft na 8-dagen proeftijd een 1-jarig contract gekregen. Teof was 1 van de 2 proefspelers. Teof ichjoris zal vanavond ook starten in het duel tegen Väsby united zoals gezegd is Teof een Hatdstikke groot talent en hopen we veel van hem te zien komende jaren. Succes Teof!


De opstellingen van vanavond.

De opstellingen voor het Superettan duel Djurgardens IF B – Väsby United zijn bekend hier volg tie’

bij Djurgardens IF B:


1. Pjotrésen.
2. Lusán.
3. M.Hivari.
6. Ichjoris.
-. Ohanneson.
10. Carlsson.
14. Benjamin Kerekes.
17. Gomen Ach.
21. Guizala.
24. F.Bergtoft.
29. Santi Leroy

We wensen de mannen veel succes voor Vanavond tegen de nummer 15 Väsby United.Overigens staat Djurgardens IF B zelf 6e.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina