Donderdag 12 februari. Koffieochtend. 09. 00 uur het cjg komt met ouders praten overDovnload 11.97 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte11.97 Kb.

10 februari 2015.


Agenda.

Donderdag 12 februari. Koffieochtend.

09.00 uur het CJG komt met ouders praten over

Social Media [facebook, e.d.]

Vrijdag 13 februari. We vieren carnaval op school.

Vrijdag 20 februari. OR-vergadering.

Om 14.45 uur begint de voorjaarsvakantie.

Alvast: op 20 maart gaat groep 7 naar de Doelen voor een concert van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Als je mee wilt gaan als hulpouder, kun je je nu al aanmelden bij Carlijn of Christa. Alvast bedankt.


Carnaval.

Op vrijdag 13 februari vieren wij carnaval op school. Wij zouden het leuk vinden, als uw kind verkleed naar school komt.

Al kinderen, dus ook de peuters en de kleuters zijn vrijdagochtend vanaf 8.20 uur welkom op het voorplein, waar we de dag op een bijzondere manier openen.

’s Middags staan er leuke activiteiten op het programma en vieren wij carnaval.


Mattie training

Maandag 2 februari hebben de kinderen van groep 8 de Mattietraining afgerond en hebben hiervoor een certificaat gekregen.

Afgelopen maandag zijn de leerlingen van groep 7 gestart met de Mattie- training. Deze training wordt gedurende 10 weken tijdens de gymles gegeven.

De eerste groep houdt zich bezig met het vergroten van hun weerbaarheid. Bij de tweede groep ligt de nadruk op het leren omgaan met het eigen gedrag. Bij beide groepen wordt de boxsport gebruikt om bovenstaande doelen te bereiken.

De Mattie -training wordt gegeven in samenwerking met boxschool van ’t Hof.

Na de voorjaarsvakantie zullen de peuters en de kleuters ook LekkerFit worden. Dit betekent dat de peuters en kleuters meer betrokken worden bij het LekkerFit project. Er zullen meer bewegingslessen gegeven worden en er zal meer aandacht gegeven worden aan gezonde voeding.

Wanneer we precies starten, hoort U nog van ons.

Inloopochtenden.

Elke maand is de inloopochtend in de kleutergroepen op een andere dag. In februari is dit dinsdagochtend.Kijklessen.

In het teken van de ouderbetrokkenheid is het mogelijk om lessen in de klassen te volgen of om bij de spreekbeurt of boekbespreking te zijn van je kind. Ook kunt U bij gymlessen aanwezig zijn. Bij de gymzaal hangt een inschrijflijst met data waarop U kunt inschrijven. In de andere klassen kunt U een afspraak maken met de leerkracht. Leuk om te zien dat er steeds meer ouders tijdens de lessen komen kijken.De website.

De website van de school is vernieuwd en on-line.

Het adres is: http://theresiaschool-rotterdam.nl

Ouderbijdrage.

De kinderen hebben een envelop meegekregen waarop het bedrag van de ouderbijdrage vermeld staat. Dit schooljaar is de ouderbijdrage € 55,- per kind. Groep 8 gaat in mei op kamp en hiervoor moet € 145 per kind betaald worden. Dit bedrag omvat de ouderbijdrage en de betaling voor het schoolkamp.

Heeft U problemen met het betalen van de ouderbijdrage, dan is het wenselijk om dit zo snel mogelijk te melden bij AnneMarie en niet te wachten tot het allerlaatste moment. Wij willen U vragen vóór 1 april de ouderbijdrage te betalen of over te maken op rekeningnummer NL38ABNA0504317717 t.n.v. Theresiaschool te Rotterdam.

Fijn om te zien dat er veel ouders zijn, die al betaald hebben. Geweldig! Bedankt.Groep 8 met hun Mattie-certificaat.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina