Ducati en ktm op de voorpostenDovnload 4.28 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte4.28 Kb.
Nieuwsbrief Moto’s Hautekiet april 2012
Ducati en KTM op de voorposten

Met de Panigale 1199, de Duke 690 en de Freeride hebben Ducati en KTM zich ook in 2012 al laten gelden als de meest toonaangevende Europese motormerken. Twee motormerken die overlopen van de passie voor de motorfiets, de liefde voor techniek en de kunst van de mechanica. Twee merken die dus ook hun eigen ‘days’ verdienen. De Ducati Days staan dit jaar gepland voor 21 en 22 april terwijl de KTM Orange Days van 17 tot 22 april lopen. Ook bij Moto’s Hautekiet kennen we de passie voor de motorfiets, vandaar dat we maar wat graag ons steentje bijdragen tot het welslagen van de Ducati Days en de KTM Orange Days. Tijdens dit actieweekend 21 en 22 april krijg je tien procent korting op alle kleding en helmen, in de koopjeshoek kan je kortingen tot veertig procent scoren. Voor elke motor stellen we graag een uitzonderlijk financieringsplan op en zowel van KTM als Ducati hebben we de populairste motoren in demo zodat je er een proefrit mee kan boeken. Zowel op zaterdag 21 als zondag 22 april is onze winkel van 10 tot 17 uur open.


Onze occasies al gezien?

Tijdens onze geslaagde opendeurdagen van vorige maand konden verschillende bezoekers al niet weerstaan aan de lokroep van één van onze piekfijne tweedehandsmotoren, maar dat wil niet zeggen dat we helemaal door onze voorraad occasiemotoren heen zitten. Absoluut niet zelfs en op www.hautekiet.be vind je een overzicht van de tweedehands motoren die we gereviseerd en met garantie aan een scherpe prijs aanbieden. Van een Aprilia Tuono Factory over een Buell XB12 en een BMW R60 tot een Yamaha TDM900: voor elke smaak en voor elke beurs hebben we iets!


Integraal, cross, systeem of jet? Wij hebben het!

Een degelijke helm is voor iedereen die met een motor of scooter op pad gaat van essentieel belang, maar elk soort tweewieler vraagt zo zijn eigen stijl van blutsmuts. Voor de off-road liefhebbers hebben we de hoogwaardige Airoh-crosshelmen in huis terwijl toerrijders bij ons terecht kunnen voor een systeemhelm van het Duitse Schuberth. Van Arai, Lazer, Shark en Scorpion presenteren we een mooi aanbod integraalhelmen terwijl dames en heren die van het scooterrijden genieten bij ons kunnen kiezen uit stijlvolle jethelmen van A Style en Andrea Cardone. De meeste helmen zijn bij ons op voorraad zodat je alles kan passen om zo te weten komt welke helm jou het beste zit. Doen!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina