Econosto tekent contract voor Russisch hydrocracker projectDovnload 7.35 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte7.35 Kb.

Persbericht

Econosto tekent contract voor Russisch hydrocracker project

Capelle a/d IJssel, 14 juni 2006 - Koninklijke Econosto N.V., wereldwijd technisch dienstverlener en distributeur van industriële afsluiters, appendages, afdichtingen en slangen (Euronext Amsterdam: ECON), heeft vandaag met hoofdaannemer ABB Lummus Global B.V. het contract getekend volgend op de op 12 mei jl. bekendgemaakte principe-overeenkomst voor de levering van een complete range afsluiters voor een groot nieuw petrochemisch industriecomplex in Kirishi nabij Sint Petersburg.

De order, ter waarde van enkele tientallen miljoenen dollars, bestrijkt een periode van twee jaar waarbij de eerste leveringen plaatsvinden vanaf begin 2007 voor één van de grootste olieraffinaderijen van Rusland, Kirishinefteorgsyntez (KINEF).De complete range afsluiters voldoet aan de hoge technische eisen en de strenge Russische voorschriften. De zogeheten hydrocracker wordt gebouwd op het KINEF-complex in Kirishi, een stad gelegen op ongeveer 180 kilometer van St. Petersburg.Voor nadere informatie:

Koninklijke Econosto N.V.

Ing. J.F.A.M. (Frank) van Os, CEO

Telefoon 010 – 2841298www.econosto.com
Profiel Econosto

Koninklijke Econosto Groep, met hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel, is wereldwijd actief op het gebied van ontwikkeling, marketing, distributie en service van een compleet programma hoogwaardige afsluiters, appendages, afdichtingen en slangen voor de chemische- en petrochemische industrie, de scheepsbouw, de apparaten- en machinebouw, de verwarming- en airconditioningmarkt en de algemene industrie. Toegevoegde waarde wordt geleverd door ontwikkeling, bewerking en levering van specifiek op klanten en projecten gerichte producten.


De innovatieve, overwegend eigen merk producten als Econosto®, Econ®, Econgraph®, Hofland® en Deltaflex® worden onder stringent toezicht van Econosto volgens specificatie van afnemers en mondiaal geldende eenheidsnormen ontwikkeld,

geproduceerd en via de landenorganisaties gedistribueerd in Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.


Met wereldwijd in totaal circa 650 medewerkers, heeft Econosto een omzetniveau van ruim € 160 miljoen.
De gewone aandelen van Econosto zijn sinds 1970 genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam (Tickercode: ECON, Fondscode: 34903).De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina