Een drukke, maar zeer geslaagde juni maand voor fluit- en tamboerkorps Prinses Marijke !Dovnload 7.37 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte7.37 Kb.
Een drukke, maar zeer geslaagde juni maand voor fluit- en tamboerkorps Prinses Marijke !
Lange tijd hebben we moeten wachten op mooi weer, en de zon liet zich op enkele dagen in mei en juni wel degelijk zien. En dan mogen we zeker niet klagen als het ook eens goed warm wordt, zoals op vrijdag 7 juni j.l. Die dag was de afsluiting van de jaarlijkse Avond-4-daagse te Hoensbroek.

Ons korps was gevraagd de vele wandelaars muzikaal te begeleiden tijdens de laatste paar kilometers van de route. Het werd een hele happening en de tocht verliep opgewekt en vol pit, maar wat hadden we het warm! Het bleek een goede generale te zijn voor ons optreden in Bad Munstereifel 2 dagen later.

Op zondag 9 juni was iedereen paraat in deze oude stad om in de ochtend een algeheel concert te verzorgen. Na enige periode aan vrije tijd te hebben besteed traden we aan voor de optocht met Defilé en aansluitend een beoordeeld concert.

Het was deze dag niet koud, maar druilerig en elke keer als ons korps uittrad was het gelukkig droog.

Na geruime tijd plezier te hebben gemaakt met de vele muzikanten van andere verenigingen was het om 19.00 u tijd voor de prijsuitreiking.

Voor Heerlerbaan een groot succes want dit jaar wist ‘Prinses Marijke’ zowel de 1e prijs binnen te slepen voor de Optocht als ook een 1e prijs voor het Concert. En ook dit jaar wist onze tamboer-maitre Ger Windmuller voor de 5e x op rij de 1e prijs Tamboer-maitre te behalen en mocht hierdoor deze wisselbeker definitief behouden.Als klap op de vuurpijl werden onze muzikanten ook nog eens beloond met de wisselbeker voor ‘beste korps van de dag’.

‘Prinses Marijke’ ging dus dit keer met 4 fraaie bekers huiswaarts. Een extra Proficiat voor allen omdat er dit keer 3 muzikanten bij waren die voor het eerst deelnamen aan een beoordeelde optocht en een beoordeeld concert !! Jolanda, Petra en Manuela: top!


In aanloop naar de zomervakantie staan er nog twee optredens op het programma en wel een concert op 26 juni in Heerlen en een optocht op 30 juni in Kerkrade-Kaalheide. Bij het ter perse gaan van deze uitgave was het verloop van deze 2 optredens nog niet bekend.
Wij hopen u wellicht spoedig eens te treffen.
En om na de zomervakantie weer goed voor de dag te komen gaan de repetities tot medio juli door want in september staat er weer een optreden op de agenda.

Uiteraard zijn er achter de schermen nog voldoende andere ontwikkelingen gaande en zullen wij u, zodra dat kan, hierover informeren.

Voor nu willen wij alle Heerlerbaners graag een hele fijne zomer toewensen.
Op 14 augustus starten onze repetities weer dus is iedereen weer van harte welkom !

En speciaal voor degene die op muzikaal gebied iets wil ondernemen: wij nodigen U hierbij van harte uit eens bij ons langs te gaan om zelf te zien en te horen dat het bij ons goed toeven is.

Iedere woensdagavond zijn wij om 20.00 uur te vinden in Gemeenschapshuis De Caumerbron.

Muziek maken in een groep is en blijft een uitstekende hobby voor jong én oud!!


Hopelijk tot binnenkort!
Bestuur en leden ‘Prinses Marijke’De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina