Een goede traditie wordt vervolgd! Jesus Christ Superstar in de St. Nicolaaskerk te DenekampDovnload 5.53 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte5.53 Kb.
Dinsdag 15 maart 2016

Studio '65, Jesus Christ Superstar

St. Nicolaaskerk, Denekamp

Aanvang 20.00 uur. Entree: Vrije giftEen goede traditie wordt vervolgd!
Jesus Christ Superstar in de St. Nicolaaskerk te Denekamp
Het is zo langzamerhand traditie geworden, dat om het jaar in de “stille tijd” voor Pasen een uitvoering plaatsvindt van Jesus Christ Superstar, georganiseerd door de Culturele Raad Denekamp. De laatste keer was dat in 2014, dus in 2016 staat dit prachtige schouw- en luisterspel wederom op het programma.

Op dinsdag 15 maart zal er een selectie uit “Jesus Christ Superstar” ten gehore worden gebracht in de St. Nicolaaskerk te Denekamp door Studio ’65.Studio ’65 is een amateur theatergezelschap uit Enschede dat in 1965 is opgericht . De leden zijn goede zangers met affiniteit voor dans en toneel.

De muzikale leiding is in handen van Armanda ten Brink. Zij weet door haar enthousiasme en muzikaliteit de groep te motiveren tot succesvolle prestaties.

Studio ’65 stelt zich ten doel opera-,operette- en musicalproducties in de regio Twente en daarbuiten voor het voetlicht te brengen op een meer dan gemiddeld amateurniveau.

Het gezelschap brengt ieder jaar een concert of productie op grootschalige wijze in de regionale schouwburgen en muziekcentra.

Ook wordt er elk jaar de inmiddels beroemde selectie uit “Jesus Christ Superstar “ gebracht in de kerken in de regio Twente en de Duitse regio.

De selectie wordt gebracht in prachtige professionele aankleding en belichting.

Solisten uit het gezelschap zullen de rollen van Jezus, Maria Magdalena, Judas, Pilatus en Petrus vertolken.

De uitvoering begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Na afloop kunt u een vrijwillige bijdrage geven om de kosten te bestrijden.Website: http://www.studio65.nl/De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina